Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Odpalované těsto: Je složité na přípravu?

Na vidličce Romana Pauluse - Odpalované těsto: Je složité na přípravu?

15. 10. 2020

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Ostatní stavěli bábovičky, já napodoboval Mercuryho, vzpomíná Marek Ztracený

Blízká setkání - Ostatní stavěli bábovičky, já napodoboval Mercuryho, vzpomíná Marek Ztracený

15. 10. 2020

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Bohumil Pečinka: Důvěra veřejnosti je otřesena. Ocitli jsme se v bludném kruhu švejkování a represí

Jak to vidí... - Bohumil Pečinka: Důvěra veřejnosti je otřesena. Ocitli jsme se v bludném kruhu švejkování a represí

15. 10. 2020

25 min

Obrázek epizody Kriminálka - Lesní vrah

Kriminálka - Lesní vrah

14. 10. 2020

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Šlechtění a zdraví domácích mazlíčků

Káva o čtvrté - Šlechtění a zdraví domácích mazlíčků

14. 10. 2020

34 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - COVID-19: Co si počít v izolací?

Zlehýnka Mariana Jelínka - COVID-19: Co si počít v izolací?

14. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Baba ganuš. Skvělý předkrm a pomazánka z lilků

Na vidličce Romana Pauluse - Baba ganuš. Skvělý předkrm a pomazánka z lilků

14. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Podle Cyrila Höschla nás roušky naučí číst lépe v očích

Blízká setkání - Podle Cyrila Höschla nás roušky naučí číst lépe v očích

14. 10. 2020

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Lukáš Kovanda: Podniky krvácejí. Mnoho z nich bude muset přejít na jiný model

Jak to vidí... - Lukáš Kovanda: Podniky krvácejí. Mnoho z nich bude muset přejít na jiný model

14. 10. 2020

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Původ a značení potravin

Káva o čtvrté - Původ a značení potravin

13. 10. 2020

31 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Koronavirus: Co dělat, když je člověk pozitivní

Zlehýnka Mariana Jelínka - Koronavirus: Co dělat, když je člověk pozitivní

13. 10. 2020

4 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Humus: Zdravější škvarková pomazánka?

Na vidličce Romana Pauluse - Humus: Zdravější škvarková pomazánka?

13. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Kontakty se zvířaty mám někdy raději, než s lidmi, přiznává Vanda Hybnerová

Blízká setkání - Kontakty se zvířaty mám někdy raději, než s lidmi, přiznává Vanda Hybnerová

13. 10. 2020

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Václav Cílek: Měl jsem pocit, že národ ještě něco čeká, protože se chová bez respektu

Jak to vidí... - Václav Cílek: Měl jsem pocit, že národ ještě něco čeká, protože se chová bez respektu

13. 10. 2020

25 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Sebedůvěra: Je prospěšná, ale arogance už škodí

Zlehýnka Mariana Jelínka - Sebedůvěra: Je prospěšná, ale arogance už škodí

12. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Podzim v ordinaci praktického lékaře

Káva o čtvrté - Podzim v ordinaci praktického lékaře

12. 10. 2020

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Balák, Kummermann, Malík, Jadroň, Kocián

O původu příjmení - Balák, Kummermann, Malík, Jadroň, Kocián

12. 10. 2020

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Tymián: Skvěle okoření maso

Na vidličce Romana Pauluse - Tymián: Skvěle okoření maso

12. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Nastavte si čas jídla podle svého životního stylu, radí výživový poradce Petr Havlíček

Blízká setkání - Nastavte si čas jídla podle svého životního stylu, radí výživový poradce Petr Havlíček

12. 10. 2020

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Ivan Hoffman: Voliče senátní volby nevzrušují. Kdyby nebyl, asi by si toho mnozí vůbec nevšimli

Jak to vidí... - Ivan Hoffman: Voliče senátní volby nevzrušují. Kdyby nebyl, asi by si toho mnozí vůbec nevšimli

12. 10. 2020

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku - Ohníčky podzimu

Láska za lásku - Ohníčky podzimu

11. 10. 2020

52 min

Obrázek epizody Pokračování za chvilku - Dal jsem si pseudonym, protože jsem se bál, že doma je brácha a máma a táta, vzpomíná Ivan Kraus

Pokračování za chvilku - Dal jsem si pseudonym, protože jsem se bál, že doma je brácha a máma a táta, vzpomíná Ivan Kraus

11. 10. 2020

41 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Host: Jan Hanuš, ředitel Charity Opava

Jak to vidí... - Host: Jan Hanuš, ředitel Charity Opava

11. 10. 2020

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy - Úžasné životy: Milan Rastislav Štefánik podle astronoma Jiřího Grygara

Úžasné životy - Úžasné životy: Milan Rastislav Štefánik podle astronoma Jiřího Grygara

11. 10. 2020

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr - Host: novinářka, spisovatelka a nakladatelka Slávka Kopecká

Stříbrný vítr - Host: novinářka, spisovatelka a nakladatelka Slávka Kopecká

10. 10. 2020

38 min