Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osudové ženy - Spolupracovala s Miladou Horákovou. Potkal je podobný osud. Osudové ženy: Jiřina Zábranová

Osudové ženy - Spolupracovala s Miladou Horákovou. Potkal je podobný osud. Osudové ženy: Jiřina Zábranová

31. 10. 2020

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr - Host: hematolog Marek Trněný.

Stříbrný vítr - Host: hematolog Marek Trněný.

31. 10. 2020

41 min

Obrázek epizody Tobogan - Tobogan se Sandrou a Richardem Pogodovými, Lindou Finkovou a Janem Kanyzou

Tobogan - Tobogan se Sandrou a Richardem Pogodovými, Lindou Finkovou a Janem Kanyzou

31. 10. 2020

49 min

Obrázek epizody Meteor - Meteor o očkování proti koronaviru, opičení koček a zásobách zlata

Meteor - Meteor o očkování proti koronaviru, opičení koček a zásobách zlata

31. 10. 2020

55 min

Obrázek epizody Tlučhořovi - Tlučhořovi: Kameny

Tlučhořovi - Tlučhořovi: Kameny

30. 10. 2020

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Děti mi daly řád, který jsem neměl, přiznává Marek Taclík

Blízká setkání - Děti mi daly řád, který jsem neměl, přiznává Marek Taclík

30. 10. 2020

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Jan Jirák: Není doba na vytváření atraktivních příběhů za každou cenu

Jak to vidí... - Jan Jirák: Není doba na vytváření atraktivních příběhů za každou cenu

30. 10. 2020

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Hypotéka, úvěr ze stavebního spoření nebo spotřebitelský úvěr?

Káva o čtvrté - Hypotéka, úvěr ze stavebního spoření nebo spotřebitelský úvěr?

29. 10. 2020

34 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Distanční výuka: Jak ji zvládají prvňáčci?

Zlehýnka Mariana Jelínka - Distanční výuka: Jak ji zvládají prvňáčci?

29. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Šujan, Hampejz, Waller, Hönig

O původu příjmení - Šujan, Hampejz, Waller, Hönig

29. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Jak připravit svatomartinskou husu podle Romana Pauluse

Na vidličce Romana Pauluse - Jak připravit svatomartinskou husu podle Romana Pauluse

29. 10. 2020

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Do modelů od Gaultiera jsem musela zhubnout tři kila, která jsem nabrala v karanténě, směje se Dara Rolins

Blízká setkání - Do modelů od Gaultiera jsem musela zhubnout tři kila, která jsem nabrala v karanténě, směje se Dara Rolins

29. 10. 2020

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Daniel Münich: Kdo přijde o práci, z očí nevyčteme. Nutné je připravit rekvalifikační programy

Jak to vidí... - Daniel Münich: Kdo přijde o práci, z očí nevyčteme. Nutné je připravit rekvalifikační programy

29. 10. 2020

25 min

Obrázek epizody Kriminálka - Torzo ve Vltavě. Kriminalistický hlavolam a obtížné usvědčování slabomyslného vraha

Kriminálka - Torzo ve Vltavě. Kriminalistický hlavolam a obtížné usvědčování slabomyslného vraha

28. 10. 2020

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Stopy po zločinu mohou vydržet i století, tvrdí forenzní genetička

Blízká setkání - Stopy po zločinu mohou vydržet i století, tvrdí forenzní genetička

28. 10. 2020

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Vladimíra Dvořáková: Přirozená hrdost na svůj národ je v pořádku. Kritické myšlení k tomu patří

Jak to vidí... - Vladimíra Dvořáková: Přirozená hrdost na svůj národ je v pořádku. Kritické myšlení k tomu patří

28. 10. 2020

24 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Práce z domova: Je to přínos, nebo vaše noční můra?

Zlehýnka Mariana Jelínka - Práce z domova: Je to přínos, nebo vaše noční můra?

27. 10. 2020

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Játra: Která vybrat na grilování?

Na vidličce Romana Pauluse - Játra: Která vybrat na grilování?

27. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Když přestanete kouřit, váš zdravotní stav se dramaticky zlepší už za pouhý měsíc

Blízká setkání - Když přestanete kouřit, váš zdravotní stav se dramaticky zlepší už za pouhý měsíc

27. 10. 2020

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - David Storch: Z přírody bereme všechno, co se dá. Udržitelné je hospodaření, které netlačí na pilu

Jak to vidí... - David Storch: Z přírody bereme všechno, co se dá. Udržitelné je hospodaření, které netlačí na pilu

27. 10. 2020

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Naše uhlíková stopa

Káva o čtvrté - Naše uhlíková stopa

26. 10. 2020

32 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Bez práce: Jak nečekaný finanční výpadek zvládnout

Zlehýnka Mariana Jelínka - Bez práce: Jak nečekaný finanční výpadek zvládnout

26. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Gola, Pazlar

O původu příjmení - Gola, Pazlar

26. 10. 2020

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Červené zelí: Jak na přípravu skutečné lahůdky

Na vidličce Romana Pauluse - Červené zelí: Jak na přípravu skutečné lahůdky

26. 10. 2020

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Měla jsem neuvěřitelný dětství. Dlouho se mi po něm stýskalo, svěřuje se Dana Batulková

Blízká setkání - Měla jsem neuvěřitelný dětství. Dlouho se mi po něm stýskalo, svěřuje se Dana Batulková

26. 10. 2020

28 min