Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání - Měla jsem neuvěřitelný dětství. Dlouho se mi po něm stýskalo, svěřuje se Dana Batulková

Blízká setkání - Měla jsem neuvěřitelný dětství. Dlouho se mi po něm stýskalo, svěřuje se Dana Batulková

26. 10. 2020

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Karel Černý: Roušky znali už v 17. století. V masce se zobákem byla směs bylin, chránila proti moru

Jak to vidí... - Karel Černý: Roušky znali už v 17. století. V masce se zobákem byla směs bylin, chránila proti moru

26. 10. 2020

24 min

Obrázek epizody Láska za lásku - Píšáci

Láska za lásku - Píšáci

25. 10. 2020

52 min

Obrázek epizody Dokuseriál - Probuzení v Mostě

Dokuseriál - Probuzení v Mostě

25. 10. 2020

28 min

Obrázek epizody Pokračování za chvilku - „Děti mi říkají: Nebuď měkká, mami.“ Autorka a cestovatelka Lucie Paulová u Haliny Pawlowské

Pokračování za chvilku - „Děti mi říkají: Nebuď měkká, mami.“ Autorka a cestovatelka Lucie Paulová u Haliny Pawlowské

25. 10. 2020

38 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Host: Petr Daniš, ředitel vzdělávacího centra Tereza

Jak to vidí... - Host: Petr Daniš, ředitel vzdělávacího centra Tereza

25. 10. 2020

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy - Hlava české žurnalistiky Peroutka podle neurologa Stránského

Úžasné životy - Hlava české žurnalistiky Peroutka podle neurologa Stránského

25. 10. 2020

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy - Na věky otisklá v hlíně. Osudové ženy: sochařka Eva Kmentová

Osudové ženy - Na věky otisklá v hlíně. Osudové ženy: sochařka Eva Kmentová

24. 10. 2020

22 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr - Host: harfistka Kateřina Englichová

Stříbrný vítr - Host: harfistka Kateřina Englichová

24. 10. 2020

43 min

Obrázek epizody Expedice - Expedice za snižováním spotřeby

Expedice - Expedice za snižováním spotřeby

24. 10. 2020

35 min

Obrázek epizody Meteor - Meteor o obraně před koronavirem, oživlých bakteriích a svítících očích

Meteor - Meteor o obraně před koronavirem, oživlých bakteriích a svítících očích

24. 10. 2020

56 min

Obrázek epizody Tlučhořovi - Tlučhořovi: Zrození

Tlučhořovi - Tlučhořovi: Zrození

23. 10. 2020

5 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Jak se Hurvínek narodil? „Už je mi sto let a tak si moc nepamatuju,“ přiznává taťka Spejbl

Blízká setkání - Jak se Hurvínek narodil? „Už je mi sto let a tak si moc nepamatuju,“ přiznává taťka Spejbl

23. 10. 2020

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Jan Pačes: Promoření koronavirem by znamenalo, že mnoho lidí zemře zbytečně

Jak to vidí... - Jan Pačes: Promoření koronavirem by znamenalo, že mnoho lidí zemře zbytečně

23. 10. 2020

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Nadváha a naše zdraví

Káva o čtvrté - Nadváha a naše zdraví

22. 10. 2020

33 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Pozitivně: Na konci každého tunelu bývá světlo

Zlehýnka Mariana Jelínka - Pozitivně: Na konci každého tunelu bývá světlo

22. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Wolf, Šlajner, Kašpar

O původu příjmení - Wolf, Šlajner, Kašpar

22. 10. 2020

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Halibut: Jak na přípravu tučnější ryby?

Na vidličce Romana Pauluse - Halibut: Jak na přípravu tučnější ryby?

22. 10. 2020

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání - S tím bláznem si nic nezačínej, mi doma nikdy neřekli, vzpomíná Marie Rottrová

Blízká setkání - S tím bláznem si nic nezačínej, mi doma nikdy neřekli, vzpomíná Marie Rottrová

22. 10. 2020

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Andor Šándor: Vláda dělá salámová opatření. Postupným krájením svobod ztrácíme drahocenný čas

Jak to vidí... - Andor Šándor: Vláda dělá salámová opatření. Postupným krájením svobod ztrácíme drahocenný čas

22. 10. 2020

26 min

Obrázek epizody Kriminálka - Kevin Dahlgren. Vrah a první Američan v historii vydaný do České republiky

Kriminálka - Kevin Dahlgren. Vrah a první Američan v historii vydaný do České republiky

21. 10. 2020

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Mají své životy, i když jsou zranitelní

Káva o čtvrté - Mají své životy, i když jsou zranitelní

21. 10. 2020

32 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Co vaše tělo potřebuje: Cvičte doma

Zlehýnka Mariana Jelínka - Co vaše tělo potřebuje: Cvičte doma

21. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Paella: Jak se připravuje ta správná?

Na vidličce Romana Pauluse - Paella: Jak se připravuje ta správná?

21. 10. 2020

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Robert Fulghum je šílenec. A neskutečnej profesionál, ujišťuje herec Lukáš Hejlík

Blízká setkání - Robert Fulghum je šílenec. A neskutečnej profesionál, ujišťuje herec Lukáš Hejlík

21. 10. 2020

28 min