Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Želatina: Najde využití ve sladké i slané kuchyni

Na vidličce Romana Pauluse: Želatina: Najde využití ve sladké i slané kuchyni

25. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mamodiagnostik Daneš: Špatný životní styl je jeden z rizikových faktorů pro vznik rakoviny prsu

Blízká setkání: Mamodiagnostik Daneš: Špatný životní styl je jeden z rizikových faktorů pro vznik rakoviny prsu

25. 1. 2022

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Tálibán hledá cestu z lidsky svízelné situace. V Oslu jedná o humanitární krizi

Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Tálibán hledá cestu z lidsky svízelné situace. V Oslu jedná o humanitární krizi

25. 1. 2022

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: I v zimě hrozí dehydratace! Proč a jak jí předcházet? Radí biochemička Michaela Bebová

Káva o čtvrté: I v zimě hrozí dehydratace! Proč a jak jí předcházet? Radí biochemička Michaela Bebová

24. 1. 2022

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Birke/Burke, Kotz, Kneisl

O původu příjmení: Birke/Burke, Kotz, Kneisl

24. 1. 2022

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Francouzský koláč: Jaká je historie tohoto výborného dezertu

Na vidličce Romana Pauluse: Francouzský koláč: Jaká je historie tohoto výborného dezertu

24. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Finger: Postava kapitána Plíška z Devadesátek je mi blízká. Zbytečně netlachá,

Blízká setkání: Martin Finger: Postava kapitána Plíška z Devadesátek je mi blízká. Zbytečně netlachá,

24. 1. 2022

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Šihlíková: Jak chce vláda řešit sekeru 100 miliard po zrušení superhrubé mzdy?

Jak to vidí...: Ilona Šihlíková: Jak chce vláda řešit sekeru 100 miliard po zrušení superhrubé mzdy?

24. 1. 2022

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Poezie hospod

Láska za lásku: Poezie hospod

23. 1. 2022

52 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak vzniklo rčení „zlomit nad někým hůl"

O češtině od A do Z: Jak vzniklo rčení „zlomit nad někým hůl"

23. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Každý Ital má svého zpovědníka. Vládu ale drží italské matky. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Každý Ital má svého zpovědníka. Vládu ale drží italské matky. Omeletky s Halinou Pawlowskou

23. 1. 2022

20 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Formule 1 byla nejvyšší meta, ale nejvíc jsou pro mě moje děti

Zálety Aleny Zárybnické: Formule 1 byla nejvyšší meta, ale nejvíc jsou pro mě moje děti

23. 1. 2022

25 min

Obrázek epizody Vltavín: Dodnes můžete podél Vltavy nacházet zbytky starých vápenných pecí

Vltavín: Dodnes můžete podél Vltavy nacházet zbytky starých vápenných pecí

23. 1. 2022

38 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ing. Jiří Horecký, prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR

Jak to vidí...: Ing. Jiří Horecký, prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR

23. 1. 2022

21 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Advokát Otakar Motejl podle kolegy Pavla Rychetského

Úžasné životy: Úžasné životy: Advokát Otakar Motejl podle kolegy Pavla Rychetského

23. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Rozděloval je věk i duševní choroba. Přesto ji Petr Vok miloval. Osudové ženy: Kateřina z Ludanic

Osudové ženy: Rozděloval je věk i duševní choroba. Přesto ji Petr Vok miloval. Osudové ženy: Kateřina z Ludanic

22. 1. 2022

27 min

Obrázek epizody Omeletky: I mág vypadne ze své role. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: I mág vypadne ze své role. Omeletky Haliny Pawlowské

22. 1. 2022

20 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Pravá láska by měla obsahovat soucit, stesk a starost, myslí si sexuoložka Hana Fifková

Stříbrný vítr: Pravá láska by měla obsahovat soucit, stesk a starost, myslí si sexuoložka Hana Fifková

22. 1. 2022

41 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o největších sovách, malujících opicích a orientaci včel

Meteor: Meteor o největších sovách, malujících opicích a orientaci včel

22. 1. 2022

53 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Božena Němcová. Žena zmítaná poměry i vášní

Příběhy z kalendáře: Božena Němcová. Žena zmítaná poměry i vášní

21. 1. 2022

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Anna Fialová: Dědeček byl pyšný a těšil se, až mě uvidí na jevišti

Blízká setkání: Herečka Anna Fialová: Dědeček byl pyšný a těšil se, až mě uvidí na jevišti

21. 1. 2022

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Film Karel vs. kniha Gott? Kniha ukazuje, že za Gottovou kariérou stála i normalizace

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Film Karel vs. kniha Gott? Kniha ukazuje, že za Gottovou kariérou stála i normalizace

21. 1. 2022

29 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Neúspěchu se nebojím. Vím, že mě posune dál. Zrcadlo Danuše Nerudové

Zrcadlo: Neúspěchu se nebojím. Vím, že mě posune dál. Zrcadlo Danuše Nerudové

20. 1. 2022

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Anežka Přemyslovna. Mohla být ženou anglického krále i císaře, rozhodla se pomáhat

Příběhy z kalendáře: Anežka Přemyslovna. Mohla být ženou anglického krále i císaře, rozhodla se pomáhat

20. 1. 2022

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jak se v lese správně chovat, abychom zimní přírodě neškodili? Odpovídá Jan Dvořák z NP Šumava

Káva o čtvrté: Jak se v lese správně chovat, abychom zimní přírodě neškodili? Odpovídá Jan Dvořák z NP Šumava

20. 1. 2022

34 min