Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: V Pardubicích jsem prožil několik lét a rád na to vzpomínám, říká herec Viktor Dvořák

Zálety Aleny Zárybnické: V Pardubicích jsem prožil několik lét a rád na to vzpomínám, říká herec Viktor Dvořák

9. 5. 2021

24 min

Obrázek epizody Vltavín: Sochy připomínající druhou světovou válku téměř nenajdete. Upadly v zapomnění nebo byly likvidovány

Vltavín: Sochy připomínající druhou světovou válku téměř nenajdete. Upadly v zapomnění nebo byly likvidovány

9. 5. 2021

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vítězství v soutěži Peče celá země mi převrátilo život naruby, přiznává Petra Burianová

Jak to vidí...: Vítězství v soutěži Peče celá země mi převrátilo život naruby, přiznává Petra Burianová

9. 5. 2021

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Režisér, herec a scénograf Petr Lébl podle spisovatelky Radky Denemarkové

Úžasné životy: Úžasné životy: Režisér, herec a scénograf Petr Lébl podle spisovatelky Radky Denemarkové

9. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Život zasvětila Komenskému, přitom nedokončila ani střední školu. Osudové ženy: Milada Blekastadová

Osudové ženy: Život zasvětila Komenskému, přitom nedokončila ani střední školu. Osudové ženy: Milada Blekastadová

8. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Vytopil jsem kostel naftou, vzpomíná na své začátky kněz Karel Satoria

Stříbrný vítr: Vytopil jsem kostel naftou, vzpomíná na své začátky kněz Karel Satoria

8. 5. 2021

42 min

Obrázek epizody Omeletky: Při flirtu může zajíček skolit lovce. Omeletky Haliny Pawlowké

Omeletky: Při flirtu může zajíček skolit lovce. Omeletky Haliny Pawlowké

8. 5. 2021

28 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o snech chobotnic, síle vakua a ovlivnění stárnutí

Meteor: Meteor o snech chobotnic, síle vakua a ovlivnění stárnutí

8. 5. 2021

55 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Výsadby letniček a teplomilné zeleniny

Káva o čtvrté: Výsadby letniček a teplomilné zeleniny

7. 5. 2021

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ekonomka Danuše Nerudová: Naše děti se možná budou hůř než my

Blízká setkání: Ekonomka Danuše Nerudová: Naše děti se možná budou hůř než my

7. 5. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Druhá světová válka byla nejhorší válkou. Náš život je nezasloužený dar

Jak to vidí...: Václav Malý: Druhá světová válka byla nejhorší válkou. Náš život je nezasloužený dar

7. 5. 2021

26 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Ornitolog Miroslav Dusík žije s žebříkem na rameni

Kdo umí, ten umí: Ornitolog Miroslav Dusík žije s žebříkem na rameni

6. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Těstoviny

Káva o čtvrté: Těstoviny

6. 5. 2021

30 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka: Jak si stojí lidstvo? Je nás moc, nebo málo?

Zlehýnka Mariana Jelínka: Jak si stojí lidstvo? Je nás moc, nebo málo?

6. 5. 2021

4 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kyksa, Peciar

O původu příjmení: Kyksa, Peciar

6. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Minestrone: Je to zdravá a chutná italská polévka

Na vidličce Romana Pauluse: Minestrone: Je to zdravá a chutná italská polévka

6. 5. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Svoji prvotinu jsem napsal v pěti letech na toaletní papír, vzpomíná spisovatel Miloš Čermák

Blízká setkání: Svoji prvotinu jsem napsal v pěti letech na toaletní papír, vzpomíná spisovatel Miloš Čermák

6. 5. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Zima: Senioři nemusejí do nemocnic. Stát by měl zajistit ústavní péči nebo pomoc rodinám

Jak to vidí...: Tomáš Zima: Senioři nemusejí do nemocnic. Stát by měl zajistit ústavní péči nebo pomoc rodinám

6. 5. 2021

27 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu: Vynález. Případ popeláře, který na falešné vynálezy dostal od státu statisíce

Historie českého zločinu: Vynález. Případ popeláře, který na falešné vynálezy dostal od státu statisíce

5. 5. 2021

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Hygiena rukou

Káva o čtvrté: Hygiena rukou

5. 5. 2021

31 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka: Zlehýnka Mariana Jelínka - 5. 5. 2021

Zlehýnka Mariana Jelínka: Zlehýnka Mariana Jelínka - 5. 5. 2021

5. 5. 2021

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Sloup, Hettler, Šlajch

O původu příjmení: Sloup, Hettler, Šlajch

5. 5. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kuskus je těstovina, která se nevaří

Na vidličce Romana Pauluse: Kuskus je těstovina, která se nevaří

5. 5. 2021

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Václav Krejčík: Představa, že lidé, kteří cvičí jógu jsou klidní, je mylná

Blízká setkání: Václav Krejčík: Představa, že lidé, kteří cvičí jógu jsou klidní, je mylná

5. 5. 2021

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Optimistické prognózy budoucnosti jsou ošidné. Přesto už vidíme světlo na konci

Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Optimistické prognózy budoucnosti jsou ošidné. Přesto už vidíme světlo na konci

5. 5. 2021

25 min