Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Andor Šándor: Rusko je evidentně ze Západu nervózní. V jeho zájmu ale není vést války

Jak to vidí...: Andor Šándor: Rusko je evidentně ze Západu nervózní. V jeho zájmu ale není vést války

19. 1. 2022

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Sláva českých kožených rukavic

Káva o čtvrté: Sláva českých kožených rukavic

18. 1. 2022

36 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Gono, Vála, Cedivoda/Kalivoda

O původu příjmení: Gono, Vála, Cedivoda/Kalivoda

18. 1. 2022

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Bezlepková dieta: Čím se dají nahradit obiloviny

Na vidličce Romana Pauluse: Bezlepková dieta: Čím se dají nahradit obiloviny

18. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Adéla Elbel: Jsem velmi liberální matka, ale děti mají jasná pravidla

Blízká setkání: Adéla Elbel: Jsem velmi liberální matka, ale děti mají jasná pravidla

18. 1. 2022

27 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Režisér Konstantin Sergejevič Stanislavskij. Sláva jeho inscenací překročila hranice Ruska

Příběhy z kalendáře: Režisér Konstantin Sergejevič Stanislavskij. Sláva jeho inscenací překročila hranice Ruska

17. 1. 2022

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Postcovidový syndrom

Káva o čtvrté: Postcovidový syndrom

17. 1. 2022

30 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Bican, Fric, Vondrášek, Houška, Říha

O původu příjmení: Bican, Fric, Vondrášek, Houška, Říha

17. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Novoroční hubnutí: Osvědčené techniky a doporučení Romana Pauluse

Na vidličce Romana Pauluse: Novoroční hubnutí: Osvědčené techniky a doporučení Romana Pauluse

17. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Když kreslím, nemyslím na čtenáře, bavím sám sebe, přiznává karikaturista Miroslav Kemel

Blízká setkání: Když kreslím, nemyslím na čtenáře, bavím sám sebe, přiznává karikaturista Miroslav Kemel

17. 1. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Adam Černý: Co se vlastně odehrálo v Kazachstánu?

Jak to vidí...: Adam Černý: Co se vlastně odehrálo v Kazachstánu?

17. 1. 2022

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Rošťáci

Láska za lásku: Rošťáci

16. 1. 2022

52 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Kytarista Radim Hladík podle muzikanta a kolegy Honzy Křížka

Úžasné životy: Úžasné životy: Kytarista Radim Hladík podle muzikanta a kolegy Honzy Křížka

16. 1. 2022

24 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Hláska „g“ v češtině

O češtině od A do Z: Hláska „g“ v češtině

16. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Jsem magnet na zázraky a ty se mi plní. To byla v nemocnici moje mantra, vypráví Svatava Suchardová

Až na dřeň: Jsem magnet na zázraky a ty se mi plní. To byla v nemocnici moje mantra, vypráví Svatava Suchardová

16. 1. 2022

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Došli Slováci a tak mě nasadili do federální televize, směje se Kamil Čermák

Zálety Aleny Zárybnické: Došli Slováci a tak mě nasadili do federální televize, směje se Kamil Čermák

16. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Vltavín: V lenorské sklárně vyráběli skleněné unikáty do celého světa

Vltavín: V lenorské sklárně vyráběli skleněné unikáty do celého světa

16. 1. 2022

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Valenta, vedoucí Nábytkové banky Praha

Jak to vidí...: Tomáš Valenta, vedoucí Nábytkové banky Praha

16. 1. 2022

21 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Svého snu se nikdy nevzdala. Egypťana Sinuheta přeložila ve vězení. Osudové ženy: Marta Hellmuthová

Osudové ženy: Svého snu se nikdy nevzdala. Egypťana Sinuheta přeložila ve vězení. Osudové ženy: Marta Hellmuthová

15. 1. 2022

25 min

Obrázek epizody Omeletky: Bílé šaty moc radosti nepřinesly. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Bílé šaty moc radosti nepřinesly. Omeletky Haliny Pawlowské

15. 1. 2022

21 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč jako první knihu četl atlas savců? Odpoví zpěvák Dan Bárta

Stříbrný vítr: Proč jako první knihu četl atlas savců? Odpoví zpěvák Dan Bárta

15. 1. 2022

40 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o stopách letadel, umělé radioaktivitě a nejnohatějším živočichovi

Meteor: Meteor o stopách letadel, umělé radioaktivitě a nejnohatějším živočichovi

15. 1. 2022

54 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Rychlé šípy: Vlajku jim vymyslela a vyšila dívka. Klub do svých řad ale nikdy žádnou nepřijal

Příběhy z kalendáře: Rychlé šípy: Vlajku jim vymyslela a vyšila dívka. Klub do svých řad ale nikdy žádnou nepřijal

14. 1. 2022

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ester Janečková: Naděje je extrémně důležitá, mrzí mě, že jí můj synovec neměl

Blízká setkání: Ester Janečková: Naděje je extrémně důležitá, mrzí mě, že jí můj synovec neměl

14. 1. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Daňhelka: Poslední ladovská zima byla v roce 2006. Dílčí tání je dnes opravdu častější

Jak to vidí...: Jan Daňhelka: Poslední ladovská zima byla v roce 2006. Dílčí tání je dnes opravdu častější

14. 1. 2022

25 min