Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Stříbrný vítr: I když je ve mě spousta humoru, jsem nostalgická, prozradila Zuzana Maléřová

Stříbrný vítr: I když je ve mě spousta humoru, jsem nostalgická, prozradila Zuzana Maléřová

9. 10. 2021

43 min

Obrázek epizody Omeletky: Žárlil i můj buldoček. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Žárlil i můj buldoček. Omeletky Haliny Pawlowské

9. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o zkáze Sodomy, jedovaté minerálce a ledních medvědech

Meteor: Meteor o zkáze Sodomy, jedovaté minerálce a ledních medvědech

9. 10. 2021

54 min

Obrázek epizody Polední sirény: V Nizozemsku mají pokladny, kde se můžete vykecat, a v Singapuru robocopy, hlásí Polední sirény

Polední sirény: V Nizozemsku mají pokladny, kde se můžete vykecat, a v Singapuru robocopy, hlásí Polední sirény

8. 10. 2021

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Věra Martinová: Křivdu si v sobě nehýčkejte a naučte se odpouštět

Blízká setkání: Věra Martinová: Křivdu si v sobě nehýčkejte a naučte se odpouštět

8. 10. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Chybí zde veřejné osobnosti, které spojují společnost. Myslete na to u voleb

Jak to vidí...: Václav Malý: Chybí zde veřejné osobnosti, které spojují společnost. Myslete na to u voleb

8. 10. 2021

25 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Zrcadlo Venduly Pizingerové: O Kapce, která jí dává naději už 21 let

Zrcadlo: Zrcadlo Venduly Pizingerové: O Kapce, která jí dává naději už 21 let

7. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Začínala s poklopem v kabelce. Dnes patří v oboru šachtových poklopů k nejlepším

Kdo umí, ten umí: Začínala s poklopem v kabelce. Dnes patří v oboru šachtových poklopů k nejlepším

7. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Něrgeš, Szanto, Sváček

O původu příjmení: Něrgeš, Szanto, Sváček

7. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Restované vepřové maso s ústřicovou omáčkou. Recept Romana Pauluse na rychlou čínu za hubičku

Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Restované vepřové maso s ústřicovou omáčkou. Recept Romana Pauluse na rychlou čínu za hubičku

7. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Polední sirény: Američan zažaloval kartářku a Litevec zbaštil kilo hřebíků, hlásí Polední sirény

Polední sirény: Američan zažaloval kartářku a Litevec zbaštil kilo hřebíků, hlásí Polední sirény

7. 10. 2021

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Věřím na anděly, jeden mě zachránil, myslí si Jan Rosák

Blízká setkání: Věřím na anděly, jeden mě zachránil, myslí si Jan Rosák

7. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Josef Šlerka: Spolupráce 600 novinářů? Před 20 lety by to nebylo možné

Jak to vidí...: Analytik Josef Šlerka: Spolupráce 600 novinářů? Před 20 lety by to nebylo možné

7. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Kriminálka: Pohřbená. Případ jihočeské vyšetřovatelky Renáty Mikové

Kriminálka: Pohřbená. Případ jihočeské vyšetřovatelky Renáty Mikové

6. 10. 2021

27 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jazzový zpěvák. Snímek, který navždy změnil svět filmu

Příběhy z kalendáře: Jazzový zpěvák. Snímek, který navždy změnil svět filmu

6. 10. 2021

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Budeme rozumět mladým?

Káva o čtvrté: Budeme rozumět mladým?

6. 10. 2021

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Ostrochovský, Děrgel

O původu příjmení: Ostrochovský, Děrgel

6. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Masové kuličky v kari omáčce. Recept Romana Pauluse na exotiku za hubičku

Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Masové kuličky v kari omáčce. Recept Romana Pauluse na exotiku za hubičku

6. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Polední sirény: V Indii uvízlo dopravní letadlo pod mostem a v Rakousku našli poklad, hlásí Polední sirény

Polední sirény: V Indii uvízlo dopravní letadlo pod mostem a v Rakousku našli poklad, hlásí Polední sirény

6. 10. 2021

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petra Hřebíčková: Když mi řekli, že je to holčička, vyhrkly mi štěstím slzy

Blízká setkání: Petra Hřebíčková: Když mi řekli, že je to holčička, vyhrkly mi štěstím slzy

6. 10. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Lukáš Kovanda: Boj proti praní špinavých peněz přitvrzuje. Změnu ale nelze čekat hned

Jak to vidí...: Ekonom Lukáš Kovanda: Boj proti praní špinavých peněz přitvrzuje. Změnu ale nelze čekat hned

6. 10. 2021

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Václav Havel. Muž, který nechtěl být divákem

Příběhy z kalendáře: Václav Havel. Muž, který nechtěl být divákem

5. 10. 2021

17 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Domácí hospice

Káva o čtvrté: Domácí hospice

5. 10. 2021

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Bukáček, Macháček, Kaňok, Londin

O původu příjmení: Bukáček, Macháček, Kaňok, Londin

5. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Pohankový salát z červené řepy. Jednoduchý recept Romana Pauluse za hubičku

Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Pohankový salát z červené řepy. Jednoduchý recept Romana Pauluse za hubičku

5. 10. 2021

3 min