Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Kožní onemocnění psů a koček

Káva o čtvrté: Kožní onemocnění psů a koček

13. 10. 2021

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Ptáček, Brabec, Burgtdhart, Novobilský

O původu příjmení: Ptáček, Brabec, Burgtdhart, Novobilský

13. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Kuřecí prsa se středomořskou zeleninou. Recept Romana Pauluse na ratatouille za hubičku

Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Kuřecí prsa se středomořskou zeleninou. Recept Romana Pauluse na ratatouille za hubičku

13. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zdenka Tichotová: Bude to průřez 60 lety existence

Blízká setkání: Zdenka Tichotová: Bude to průřez 60 lety existence

13. 10. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: viroložka Ruth Tachezy

Jak to vidí...: viroložka Ruth Tachezy

13. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Luciano Pavarotti. Dokázal na opeře vydělat miliardy!

Příběhy z kalendáře: Luciano Pavarotti. Dokázal na opeře vydělat miliardy!

12. 10. 2021

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Dýně v kuchyni

Káva o čtvrté: Dýně v kuchyni

12. 10. 2021

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Paleček, Voříšek, Suk

O původu příjmení: Paleček, Voříšek, Suk

12. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Polévka minestrone. Recept Romana Pauluse na italskou bramboračku za hubičku

Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Polévka minestrone. Recept Romana Pauluse na italskou bramboračku za hubičku

12. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Polední sirény: Bosenský kutil postavil otáčecí dům. Čeští výzkumníci zase robotické dítě, hlásí Polední sirény

Polední sirény: Bosenský kutil postavil otáčecí dům. Čeští výzkumníci zase robotické dítě, hlásí Polední sirény

12. 10. 2021

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jiří Hána: Jsem hrdý na to, že jsem táta

Blízká setkání: Herec Jiří Hána: Jsem hrdý na to, že jsem táta

12. 10. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Výsledky voleb mluví jasně. Populismus už není sexy

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Výsledky voleb mluví jasně. Populismus už není sexy

12. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Revmatická onemocnění

Káva o čtvrté: Revmatická onemocnění

11. 10. 2021

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kulajta, Blabla

O původu příjmení: Kulajta, Blabla

11. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Špagety s rajčaty a lilkem. Recept Romana Pauluse na pravé italské těstoviny za hubičku

Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Špagety s rajčaty a lilkem. Recept Romana Pauluse na pravé italské těstoviny za hubičku

11. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Polední sirény: Dvouletý kluk se vypořádal s třímetrovým hadem a tenisová star se svým jměním, hlásí Polední sirény

Polední sirény: Dvouletý kluk se vypořádal s třímetrovým hadem a tenisová star se svým jměním, hlásí Polední sirény

11. 10. 2021

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michaela Duffková: Nevím, jestli moje abstinence bude trvat věčně

Blízká setkání: Michaela Duffková: Nevím, jestli moje abstinence bude trvat věčně

11. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Jan Kubáček: K tomu být premiér nepotřebujete prezidenta. Proč? Aby vás vodil za ručičku

Jak to vidí...: Politolog Jan Kubáček: K tomu být premiér nepotřebujete prezidenta. Proč? Aby vás vodil za ručičku

11. 10. 2021

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Dobří lidé

Láska za lásku: Dobří lidé

10. 10. 2021

52 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Netiketa (etiketa na internetu)

O češtině od A do Z: Netiketa (etiketa na internetu)

10. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Denně uděláme dva až šest tisíc rozhodnutí. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Denně uděláme dva až šest tisíc rozhodnutí. Omeletky Haliny Pawlowské

10. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Mám rád kouzlo stínů, říká fotograf Martin Veselý

Zálety Aleny Zárybnické: Mám rád kouzlo stínů, říká fotograf Martin Veselý

10. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Praha má tři tisíce hektarů parků, připomněl Dan Frantík z pražského magistrátu

Jak to vidí...: Praha má tři tisíce hektarů parků, připomněl Dan Frantík z pražského magistrátu

10. 10. 2021

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Jana Kocianová, druhá sólistka Karla Gotta, podle zpěvačky Jitky Zelenkové

Úžasné životy: Úžasné životy: Jana Kocianová, druhá sólistka Karla Gotta, podle zpěvačky Jitky Zelenkové

10. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Dokázala se napojit na vědomí rostlin a měla i čichové vize. Osudové ženy: mystička Míla Tomášová

Osudové ženy: Dokázala se napojit na vědomí rostlin a měla i čichové vize. Osudové ženy: mystička Míla Tomášová

9. 10. 2021

26 min