Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Polední sirény: Rekordní jackpot stále čeká na majitele. Jako čivava v botě amerického páru, hlásí Polední sirény

Polední sirény: Rekordní jackpot stále čeká na majitele. Jako čivava v botě amerického páru, hlásí Polední sirény

18. 10. 2021

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Veronika Khek Kubařová: StarDance pro mě bylo srdcovkou, ještě než jsem v něm účinkovala

Blízká setkání: Veronika Khek Kubařová: StarDance pro mě bylo srdcovkou, ještě než jsem v něm účinkovala

18. 10. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petr Just: Unesený prezident? Kdy může být prezident zbaven funkce a jak se může do funkce vrátit

Jak to vidí...: Petr Just: Unesený prezident? Kdy může být prezident zbaven funkce a jak se může do funkce vrátit

18. 10. 2021

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Ohníčky podzimu

Láska za lásku: Ohníčky podzimu

17. 10. 2021

52 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak se v průběhu času mění vyjmenovaná slova

O češtině od A do Z: Jak se v průběhu času mění vyjmenovaná slova

17. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Omeletky: Stydím se už od tří let. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Stydím se už od tří let. Omeletky s Halinou Pawlowskou

17. 10. 2021

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Saskia Burešová už byla v Kalendáriu ježibaba i opice

Zálety Aleny Zárybnické: Saskia Burešová už byla v Kalendáriu ježibaba i opice

17. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Kapelník Gustav Brom podle zpěvačky Heleny Blehárové

Úžasné životy: Úžasné životy: Kapelník Gustav Brom podle zpěvačky Heleny Blehárové

17. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pořád máme problém o duševním zdraví hovořit, připomíná neurovědkyně Marie Salomonová

Jak to vidí...: Pořád máme problém o duševním zdraví hovořit, připomíná neurovědkyně Marie Salomonová

17. 10. 2021

27 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Otec ji „přivítal“ s puškou v ruce... Osamocený život filozofky a osudové ženy Anny Pammrové

Osudové ženy: Otec ji „přivítal“ s puškou v ruce... Osamocený život filozofky a osudové ženy Anny Pammrové

16. 10. 2021

22 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Nina Divíšková mě zaujala absolutní rozdílností od mé maminky, prozrazuje herec a režisér Jan Kačer

Stříbrný vítr: Nina Divíšková mě zaujala absolutní rozdílností od mé maminky, prozrazuje herec a režisér Jan Kačer

16. 10. 2021

42 min

Obrázek epizody Omeletky: Londýnské taxíky mají mít v kufru otýpku sena. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Londýnské taxíky mají mít v kufru otýpku sena. Omeletky Haliny Pawlowské

16. 10. 2021

16 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o české sopce, paměti sépií a chuti slin

Meteor: Meteor o české sopce, paměti sépií a chuti slin

16. 10. 2021

54 min

Obrázek epizody Polední sirény: Princ William nechce do temnot vesmíru a Zoo Praha chce víc nočních návštěv, hlásí Polední sirény

Polední sirény: Princ William nechce do temnot vesmíru a Zoo Praha chce víc nočních návštěv, hlásí Polední sirény

15. 10. 2021

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Andrea Sedláčková vydává knihu. „Hlavní hrdinka se mi podobá."

Blízká setkání: Andrea Sedláčková vydává knihu. „Hlavní hrdinka se mi podobá."

15. 10. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hydrolog Jan Daňhleka: S počasím jsme na tom teď výborně. Je to vidět na vegetaci

Jak to vidí...: Hydrolog Jan Daňhleka: S počasím jsme na tom teď výborně. Je to vidět na vegetaci

15. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Víc než do zrcadla se dívá do tváře utrpení. Válečná reportérka Lenka Klicperová v Zrcadle

Zrcadlo: Víc než do zrcadla se dívá do tváře utrpení. Válečná reportérka Lenka Klicperová v Zrcadle

14. 10. 2021

25 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Režisér a scénárista Tomáš Pavlíček je stále členem Filmového klubu Chrudim

Kdo umí, ten umí: Režisér a scénárista Tomáš Pavlíček je stále členem Filmového klubu Chrudim

14. 10. 2021

29 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Špaňo, Skokan, Zlevor

O původu příjmení: Špaňo, Skokan, Zlevor

14. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Rybí filet v těstíčku se šťouchaným bramborem. Recept Romana Pauluse na fish & chips po česku

Vaření za hubičku s Romanem Paulusem: Rybí filet v těstíčku se šťouchaným bramborem. Recept Romana Pauluse na fish & chips po česku

14. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Polední sirény: Z remaku seriálu Dva písaři naštěstí sešlo. Z remaku filmu Sám doma bohužel ne, hlásí Polední sirény

Polední sirény: Z remaku seriálu Dva písaři naštěstí sešlo. Z remaku filmu Sám doma bohužel ne, hlásí Polední sirény

14. 10. 2021

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kapři jsou mlsní. Lákám je na vanilku a med, směje se herečka Kateřina Brožová

Blízká setkání: Kapři jsou mlsní. Lákám je na vanilku a med, směje se herečka Kateřina Brožová

14. 10. 2021

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Hošek: Zahraniční média komentují dění v Česku. Poselství voleb se jim ale zachytit nepodařilo

Jak to vidí...: Jiří Hošek: Zahraniční média komentují dění v Česku. Poselství voleb se jim ale zachytit nepodařilo

14. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody Kriminálka: Mafiánova milenka: Ozbrojené loupeže, přepadení, vraždy

Kriminálka: Mafiánova milenka: Ozbrojené loupeže, přepadení, vraždy

13. 10. 2021

27 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Margaret Thatcherová. V politice rázná a neústupná žena, doma milující manželka a matka

Příběhy z kalendáře: Margaret Thatcherová. V politice rázná a neústupná žena, doma milující manželka a matka

13. 10. 2021

19 min