Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak správně skloňovat slovo „peníze“

O češtině od A do Z: Jak správně skloňovat slovo „peníze“

5. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Omeletky: Děs z Vánoc začínám cítit už v listopadu. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Děs z Vánoc začínám cítit už v listopadu. Omeletky s Halinou Pawlowskou

5. 12. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Oldřich Haičman, ředitel Diecézní charity Brno

Jak to vidí...: Oldřich Haičman, ředitel Diecézní charity Brno

5. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Více než Mozart ji uchvátily rentgenové paprsky. Osudové ženy: Adéla Kochanovská

Osudové ženy: Více než Mozart ji uchvátily rentgenové paprsky. Osudové ženy: Adéla Kochanovská

4. 12. 2021

23 min

Obrázek epizody Omeletky: Nakupovala jsem ze strachu, že mě covid sejme a už si nic neužiju. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Nakupovala jsem ze strachu, že mě covid sejme a už si nic neužiju. Omeletky Haliny Pawlowské

4. 12. 2021

31 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o stopách člověka a dinosaurů, zemětřesení elektráren a slonicích bez klů

Meteor: Meteor o stopách člověka a dinosaurů, zemětřesení elektráren a slonicích bez klů

4. 12. 2021

55 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Kino Lucerna. Biograf hvězd

Příběhy z kalendáře: Kino Lucerna. Biograf hvězd

3. 12. 2021

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Prý jsem blázen, že jsem šla do StarDance, směje se Marika Šoposká

Blízká setkání: Prý jsem blázen, že jsem šla do StarDance, směje se Marika Šoposká

3. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Ze slovenské romské osady až k nominaci na Státní vyznamenání. Zrcadlo Olgy Fečové

Zrcadlo: Ze slovenské romské osady až k nominaci na Státní vyznamenání. Zrcadlo Olgy Fečové

3. 12. 2021

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Co symbolizuje adventní věnec pro nekřesťany? Jde jen o byznys?

Jak to vidí...: Václav Malý: Co symbolizuje adventní věnec pro nekřesťany? Jde jen o byznys?

3. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Naučit se dobře foukat koule, to trvá roky. Jak vznikají v Oflendě vánoční ozdoby?

Kdo umí, ten umí: Naučit se dobře foukat koule, to trvá roky. Jak vznikají v Oflendě vánoční ozdoby?

2. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Míča/Míč, Macura, Mikánek, Mikšátko, Olexa

O původu příjmení: Míča/Míč, Macura, Mikánek, Mikšátko, Olexa

2. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Monika Absolonová: Karel Gott ode mě jednou dostal hořkou vánočku

Blízká setkání: Monika Absolonová: Karel Gott ode mě jednou dostal hořkou vánočku

2. 12. 2021

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Rektor Tomáš Zima: Pandemii sleduji s respektem. Nesmíme se jí ale bát!

Jak to vidí...: Rektor Tomáš Zima: Pandemii sleduji s respektem. Nesmíme se jí ale bát!

2. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Kriminálka: Vrah s mačetou. Recidivista v hlavní roli

Kriminálka: Vrah s mačetou. Recidivista v hlavní roli

1. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Woody Allen. Všechno, co jste o něm chtěli vědět a báli jste se zeptat

Příběhy z kalendáře: Woody Allen. Všechno, co jste o něm chtěli vědět a báli jste se zeptat

1. 12. 2021

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Dar nebo dědictví?

Káva o čtvrté: Dar nebo dědictví?

1. 12. 2021

30 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Matysík, Maček, Maťátko, Matula

O původu příjmení: Matysík, Maček, Maťátko, Matula

1. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cítím se jako Beyoncé, směje se Besky, čerstvá vítězka soutěže MasterChef

Blízká setkání: Cítím se jako Beyoncé, směje se Besky, čerstvá vítězka soutěže MasterChef

1. 12. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Snaha zohlednit v celoamerickém příběhu i roli indiánů je mnohem silnější

Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Snaha zohlednit v celoamerickém příběhu i roli indiánů je mnohem silnější

1. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Winston Churchill. Nemohu vám slíbit víc než krev, dřinu, pot a slzy

Příběhy z kalendáře: Winston Churchill. Nemohu vám slíbit víc než krev, dřinu, pot a slzy

30. 11. 2021

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Advent prožít a ne jen přežít

Káva o čtvrté: Advent prožít a ne jen přežít

30. 11. 2021

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Křůmal, Vávra, Latislav

O původu příjmení: Křůmal, Vávra, Latislav

30. 11. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Helena Růžičková mě nutila psát denodenně, přiznává Marie Formáčková

Blízká setkání: Helena Růžičková mě nutila psát denodenně, přiznává Marie Formáčková

30. 11. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavlína Nečásková, bývala zpravodajka na Slovensku

Jak to vidí...: Pavlína Nečásková, bývala zpravodajka na Slovensku

30. 11. 2021

25 min