Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Staré kontrabasy dostávají v rukou pardubického renovátora nový život

Kdo umí, ten umí: Staré kontrabasy dostávají v rukou pardubického renovátora nový život

5. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Zitta/Zita, Kukula, Zembovský

O původu příjmení: Zitta/Zita, Kukula, Zembovský

5. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Režisér Petr Mančal: Zdeněk Mančal pro mě byl v dětství hrdina jako Old Shatterhand

Blízká setkání: Režisér Petr Mančal: Zdeněk Mančal pro mě byl v dětství hrdina jako Old Shatterhand

5. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Pro zařízení malého bytu volte multifukční nábytek i jednotnou barvu

Hobby magazín: Pro zařízení malého bytu volte multifukční nábytek i jednotnou barvu

5. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Chlebová placka je základ. Teď ale Blízký východ čeká kvůli válce na Ukrajině hlad

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Chlebová placka je základ. Teď ale Blízký východ čeká kvůli válce na Ukrajině hlad

5. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Kriminálka: Lhář na drogách. Ani dopadení bestiálního vraha někdy neznamená konec případu

Kriminálka: Lhář na drogách. Ani dopadení bestiálního vraha někdy neznamená konec případu

4. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bára Munzarová: Učení mě chytilo. Člověk ale musí být i psycholog

Blízká setkání: Bára Munzarová: Učení mě chytilo. Člověk ale musí být i psycholog

4. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Hořejší: Tvrdý postup vůči Rusku je hra na kuře. Ukrajina by měla vyhlásit příměří

Jak to vidí...: Václav Hořejší: Tvrdý postup vůči Rusku je hra na kuře. Ukrajina by měla vyhlásit příměří

4. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Rakovina děložního čípku: unikátní klinická studia nabízí možnost nemoci předejít

Moci bez nemoci: Rakovina děložního čípku: unikátní klinická studia nabízí možnost nemoci předejít

3. 5. 2022

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Na volno nebo na vodítku?

Káva o čtvrté: Na volno nebo na vodítku?

3. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michael Kocáb: Šokoval jsem britskou královnu polibkem

Blízká setkání: Michael Kocáb: Šokoval jsem britskou královnu polibkem

3. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Masaryk, Voskovec, Werich

O původu příjmení: Masaryk, Voskovec, Werich

3. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Poslední rozhovor Radima Uzla na Dvojce: Každý člověk by měl mít ve své duši třináctou komnatu

Blízká setkání: Poslední rozhovor Radima Uzla na Dvojce: Každý člověk by měl mít ve své duši třináctou komnatu

3. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Mantrailing – metoda výcviku stopařských psů. V čem je to jiné a která plemena se na to hodí?

Hobby magazín: Mantrailing – metoda výcviku stopařských psů. V čem je to jiné a která plemena se na to hodí?

3. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kofroň: Rusové udělali zásadní chybu. Nevšimli si, že na Ukrajině žije ukrajinský národ

Jak to vidí...: Jan Kofroň: Rusové udělali zásadní chybu. Nevšimli si, že na Ukrajině žije ukrajinský národ

3. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jerome Klapka Jerome. Druhé jméno dostal na počest rodinného přítele

Příběhy z kalendáře: Jerome Klapka Jerome. Druhé jméno dostal na počest rodinného přítele

2. 5. 2022

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Bolesti zad

Káva o čtvrté: Bolesti zad

2. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Polčík, Maňák, Rolenc

O původu příjmení: Polčík, Maňák, Rolenc

2. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dagmar Heřtová: Lidé konečně pochopili, že bylinky mají velkou moc a nedá se bez nich vařit

Blízká setkání: Dagmar Heřtová: Lidé konečně pochopili, že bylinky mají velkou moc a nedá se bez nich vařit

2. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Josef Středula není upoceným odborářem. Šanci stát se prezidentem rozhodně má

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Josef Středula není upoceným odborářem. Šanci stát se prezidentem rozhodně má

2. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak správně užívat příslovce jednak

O češtině od A do Z: Jak správně užívat příslovce jednak

1. 5. 2022

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: DJ Roxtar: Adolfeena beru jako odměnu za to, co jsem udělal se životem. Jsem střízlivý a šťastný

Až na dřeň: DJ Roxtar: Adolfeena beru jako odměnu za to, co jsem udělal se životem. Jsem střízlivý a šťastný

1. 5. 2022

30 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Maminčin rýžový nákyp od Jany Černé

Pochoutkový rok: Maminčin rýžový nákyp od Jany Černé

1. 5. 2022

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Geniálně jednoduchá maková náplň bez vaření od Josefa Maršálka

Pochoutkový rok: Geniálně jednoduchá maková náplň bez vaření od Josefa Maršálka

1. 5. 2022

57 sec

Obrázek epizody Vltavín: Zkuste si představit, že je vám deset, jedenáct, nebo patnáct let a nesmíte nic

Vltavín: Zkuste si představit, že je vám deset, jedenáct, nebo patnáct let a nesmíte nic

1. 5. 2022

33 min