Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Helena Růžičková mě nutila psát denodenně, přiznává Marie Formáčková

Blízká setkání: Helena Růžičková mě nutila psát denodenně, přiznává Marie Formáčková

30. 11. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavlína Nečásková, bývala zpravodajka na Slovensku

Jak to vidí...: Pavlína Nečásková, bývala zpravodajka na Slovensku

30. 11. 2021

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Hana Maciuchová. O postavách dlouze přemýšlela, ať šlo o Ulici nebo Shakespeara

Příběhy z kalendáře: Hana Maciuchová. O postavách dlouze přemýšlela, ať šlo o Ulici nebo Shakespeara

29. 11. 2021

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Choďme ven

Káva o čtvrté: Choďme ven

29. 11. 2021

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Melš, Kuneš

O původu příjmení: Melš, Kuneš

29. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Smyslem mého života je být tu pro druhé, odkrývá Barbara Nesvadbová

Blízká setkání: Smyslem mého života je být tu pro druhé, odkrývá Barbara Nesvadbová

29. 11. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petr Just: Který kandidát na ministra vadí prezidentovi? Tohle jsme tu zatím neměli

Jak to vidí...: Petr Just: Který kandidát na ministra vadí prezidentovi? Tohle jsme tu zatím neměli

29. 11. 2021

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Advent na Hradčanech

Láska za lásku: Advent na Hradčanech

28. 11. 2021

52 min

Obrázek epizody Omeletky: Cítila jsem se jako éterická baletka... než z váhy vypadl lísteček. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Cítila jsem se jako éterická baletka... než z váhy vypadl lísteček. Omeletky s Halinou Pawlowskou

28. 11. 2021

23 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Paralympionik Kisý: Budu sportovat, dokud nepůjdu do penálu

Zálety Aleny Zárybnické: Paralympionik Kisý: Budu sportovat, dokud nepůjdu do penálu

28. 11. 2021

30 min

Obrázek epizody Vltavín: V Praze přespávám, v jižních Čechách žiju, říká Zdeněk Troška

Vltavín: V Praze přespávám, v jižních Čechách žiju, říká Zdeněk Troška

28. 11. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jitka Vrbková: V divadle Aldente hrají společně herci a lidé s downovým syndromem

Jak to vidí...: Jitka Vrbková: V divadle Aldente hrají společně herci a lidé s downovým syndromem

28. 11. 2021

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Eva Jurinová podle Romana Šebrleho

Úžasné životy: Úžasné životy: Eva Jurinová podle Romana Šebrleho

28. 11. 2021

23 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Převaděčku nechali porodit doma. A pak ji poslali do Ravensbrücku. Osudové ženy: Marie Pětrošová

Osudové ženy: Převaděčku nechali porodit doma. A pak ji poslali do Ravensbrücku. Osudové ženy: Marie Pětrošová

27. 11. 2021

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Setkala jsem se i s nebezpečnými pacienty, říká psychiatrička Zdenka Kmuníčková

Stříbrný vítr: Setkala jsem se i s nebezpečnými pacienty, říká psychiatrička Zdenka Kmuníčková

27. 11. 2021

43 min

Obrázek epizody Omeletky: Kapesníčky jsem házela do koše po tunách. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Kapesníčky jsem házela do koše po tunách. Omeletky Haliny Pawlowské

27. 11. 2021

25 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o dešti, výzkumu migrace a nemotorných gekonech

Meteor: Meteor o dešti, výzkumu migrace a nemotorných gekonech

27. 11. 2021

54 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Otevření Tutanchamonovy hrobky. Den, který poodkryl starodávná tajemství

Příběhy z kalendáře: Otevření Tutanchamonovy hrobky. Den, který poodkryl starodávná tajemství

26. 11. 2021

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Richard Smíšek: Pravidelným cvičením dokážeme odstranit bolesti zad

Blízká setkání: Richard Smíšek: Pravidelným cvičením dokážeme odstranit bolesti zad

26. 11. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: spisovatelka Lenka Civade-Horňáková

Jak to vidí...: spisovatelka Lenka Civade-Horňáková

26. 11. 2021

26 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Zrcadlo Lejly Abbasové: Půlrok ve slamech v Keni byl pro můj život zásadní

Zrcadlo: Zrcadlo Lejly Abbasové: Půlrok ve slamech v Keni byl pro můj život zásadní

25. 11. 2021

24 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Opravdu dobrý kapr má načervenalé maso, říká rybníkář Václav Kalenda

Kdo umí, ten umí: Opravdu dobrý kapr má načervenalé maso, říká rybníkář Václav Kalenda

25. 11. 2021

23 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Konec ČSFR. Rozdělení, nebo zánik?

Příběhy z kalendáře: Konec ČSFR. Rozdělení, nebo zánik?

25. 11. 2021

18 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Varous, Křešnička, Veruněk

O původu příjmení: Varous, Křešnička, Veruněk

25. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Polední sirény: Linda Finková a Jitka Asterová humorně komentují dění na naší planetě

Polední sirény: Linda Finková a Jitka Asterová humorně komentují dění na naší planetě

25. 11. 2021

50 min