Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zrcadlo: Jedna z nejvýraznějších novinářek současnosti, která bojuje i za práva žen. Zrcadlo Silvie Lauder

Zrcadlo: Jedna z nejvýraznějších novinářek současnosti, která bojuje i za práva žen. Zrcadlo Silvie Lauder

9. 12. 2021

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Letošní Vánoce budou (zase) jiné

Káva o čtvrté: Letošní Vánoce budou (zase) jiné

9. 12. 2021

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Nigrin, Řežábek

O původu příjmení: Nigrin, Řežábek

9. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Ústřice: Jsou jen pro opravdové znalce?

Na vidličce Romana Pauluse: Ústřice: Jsou jen pro opravdové znalce?

9. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Na gymnáziu jsem měl skvělého profesora, čerpal jsem z něj i v seriálu, vzpomíná Vojta Dyk

Blízká setkání: Na gymnáziu jsem měl skvělého profesora, čerpal jsem z něj i v seriálu, vzpomíná Vojta Dyk

9. 12. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Psychiatr Cyril Höschl: Zvukový smog škodí našemu zdraví. Léčit naopak umí ticho a hudba

Jak to vidí...: Psychiatr Cyril Höschl: Zvukový smog škodí našemu zdraví. Léčit naopak umí ticho a hudba

9. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Kriminálka: Láska z Mírova. Citové vzplanutí vystřídala smrt

Kriminálka: Láska z Mírova. Citové vzplanutí vystřídala smrt

8. 12. 2021

21 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Pražská záchranka. Nejstarší záchranná služba na světě

Příběhy z kalendáře: Pražská záchranka. Nejstarší záchranná služba na světě

8. 12. 2021

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Mandle a marcipán

Káva o čtvrté: Mandle a marcipán

8. 12. 2021

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Soviar, Kubáň, Paľaga

O původu příjmení: Soviar, Kubáň, Paľaga

8. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Mušle sv. Jakuba: Proč jsou tak oblíbené

Na vidličce Romana Pauluse: Mušle sv. Jakuba: Proč jsou tak oblíbené

8. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hana Vagnerová: Jako herečka jsem chtěla vystoupit ze škatulky

Blízká setkání: Hana Vagnerová: Jako herečka jsem chtěla vystoupit ze škatulky

8. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Pačes: Nahromadili jsme si protilátky v domnění, že nás to zachrání. Na ostatní jsme zapomněli

Jak to vidí...: Jan Pačes: Nahromadili jsme si protilátky v domnění, že nás to zachrání. Na ostatní jsme zapomněli

8. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Dávejme pozor na své peníze!

Káva o čtvrté: Dávejme pozor na své peníze!

7. 12. 2021

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Housa, Kukeně, Možiješik, Mojžíš, Mojžišík, Mojžíšek, Mojžík, Mojžita, Mojzes

O původu příjmení: Housa, Kukeně, Možiješik, Mojžíš, Mojžišík, Mojžíšek, Mojžík, Mojžita, Mojzes

7. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Recept na zmrzlinu ze svařeného vína

Na vidličce Romana Pauluse: Recept na zmrzlinu ze svařeného vína

7. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tereza Kopáčová: Nejprve jsem nabídku točit o vrahovi odmítla

Blízká setkání: Tereza Kopáčová: Nejprve jsem nabídku točit o vrahovi odmítla

7. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Kulidakis: Celý svět upírá oči na Lesbos. Nejhorší uprchlické tábory jsou ale o kus dál

Jak to vidí...: Novinář Kulidakis: Celý svět upírá oči na Lesbos. Nejhorší uprchlické tábory jsou ale o kus dál

7. 12. 2021

21 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Zavedení povinné školní docházky aneb přetahovaná o děti

Příběhy z kalendáře: Zavedení povinné školní docházky aneb přetahovaná o děti

6. 12. 2021

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diabetes

Káva o čtvrté: Diabetes

6. 12. 2021

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Mižďoch, Koliha, Baldýnský

O původu příjmení: Mižďoch, Koliha, Baldýnský

6. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Anna Kareninová: Abych mohla překládat, musím hořet, jinak se trápím

Blízká setkání: Anna Kareninová: Abych mohla překládat, musím hořet, jinak se trápím

6. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Milý Petře? Miloš Zeman je rád uznáván jako alfa samec politického světa

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Milý Petře? Miloš Zeman je rád uznáván jako alfa samec politického světa

6. 12. 2021

24 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Krátké dny a dlouhé noci

Láska za lásku: Krátké dny a dlouhé noci

5. 12. 2021

52 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Ženy-bohyně. Proč je luxus cítit se ženou?

Dokuseriál: Ženy-bohyně. Proč je luxus cítit se ženou?

5. 12. 2021

26 min