Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kuskus: Kde se vzal a jak se připravuje

Na vidličce Romana Pauluse: Kuskus: Kde se vzal a jak se připravuje

15. 12. 2021

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pandemie způsobila velký nárůst depresí a sebevražd, varuje odborník

Blízká setkání: Pandemie způsobila velký nárůst depresí a sebevražd, varuje odborník

15. 12. 2021

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Paulína Tabery: Jakého prezidenta si Češi přejí? Hlavně aby byl slušný a nestranný

Jak to vidí...: Paulína Tabery: Jakého prezidenta si Češi přejí? Hlavně aby byl slušný a nestranný

15. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Naladím DAB+ rádio v zahraničí? A v autě? A proč mi to doma nejde? Odpovědi na otázky k vypínání AM

Káva o čtvrté: Naladím DAB+ rádio v zahraničí? A v autě? A proč mi to doma nejde? Odpovědi na otázky k vypínání AM

14. 12. 2021

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Sůva

O původu příjmení: Sůva

14. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Rychetský: Ani sebelepší ústava nám nepomůže. Záleží na lidech, kteří s ní nakládají

Jak to vidí...: Pavel Rychetský: Ani sebelepší ústava nám nepomůže. Záleží na lidech, kteří s ní nakládají

14. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Ultrazvuk a rozbor moči. „Preventivní vyšetření prostaty není invazivní,“ uklidňuje lékař

Káva o čtvrté: Ultrazvuk a rozbor moči. „Preventivní vyšetření prostaty není invazivní,“ uklidňuje lékař

13. 12. 2021

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kitan, Kalabiška

O původu příjmení: Kitan, Kalabiška

13. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Vývar: Jak si připravit ten základní

Na vidličce Romana Pauluse: Vývar: Jak si připravit ten základní

13. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petra Černocká: Díky odchodu maminky v dětství snáším lépe rány života

Blízká setkání: Petra Černocká: Díky odchodu maminky v dětství snáším lépe rány života

13. 12. 2021

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Petr Just: Buďme realisti. Ministr má být primárně dobrým politikem, ne super odborníkem

Jak to vidí...: Politolog Petr Just: Buďme realisti. Ministr má být primárně dobrým politikem, ne super odborníkem

13. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak vznikla slova tratoliště a vyhřezlý

O češtině od A do Z: Jak vznikla slova tratoliště a vyhřezlý

12. 12. 2021

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Hudební skladatel Karel Havlíček: Nástroje jsou moje prodloužená ruka k sebevyjádření

Až na dřeň: Hudební skladatel Karel Havlíček: Nástroje jsou moje prodloužená ruka k sebevyjádření

12. 12. 2021

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jak cvičí dirigent? Hudba mi jede v hlavě, směje se Josef Kurfiřt

Zálety Aleny Zárybnické: Jak cvičí dirigent? Hudba mi jede v hlavě, směje se Josef Kurfiřt

12. 12. 2021

23 min

Obrázek epizody Vltavín: Libuše Havelková se narodila v Českých Budějovicích, za války musela na nucené práce do Německa

Vltavín: Libuše Havelková se narodila v Českých Budějovicích, za války musela na nucené práce do Německa

12. 12. 2021

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: spisovatel a blogger Tomáš Hajzler, který již ví, že práce a zaměstnání není totéž

Jak to vidí...: spisovatel a blogger Tomáš Hajzler, který již ví, že práce a zaměstnání není totéž

12. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Spisovatel Petr Šabach podle scenáristy Petra Jarchovského

Úžasné životy: Úžasné životy: Spisovatel Petr Šabach podle scenáristy Petra Jarchovského

12. 12. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Za své zlodějské kousky měla být popravena. Nebýt císařovny. Osudové ženy: Johana Peřková

Osudové ženy: Za své zlodějské kousky měla být popravena. Nebýt císařovny. Osudové ženy: Johana Peřková

11. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zpěvačka Hana Ulrychová obdivovala zdravotní sestřičky a toužila se stát jednou z nich

Stříbrný vítr: Zpěvačka Hana Ulrychová obdivovala zdravotní sestřičky a toužila se stát jednou z nich

11. 12. 2021

40 min

Obrázek epizody Omeletky: Jak se máte, dáte si skleničku, řekl mi otec. Tolik u nás bylo hostů! Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Jak se máte, dáte si skleničku, řekl mi otec. Tolik u nás bylo hostů! Omeletky Haliny Pawlowské

11. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o noční tmě, léčivech v řekách a stohlavém červu

Meteor: Meteor o noční tmě, léčivech v řekách a stohlavém červu

11. 12. 2021

54 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: František Ladislav Rieger. Jeho jméno nesou ulice, náměstí, sady i školy

Příběhy z kalendáře: František Ladislav Rieger. Jeho jméno nesou ulice, náměstí, sady i školy

10. 12. 2021

19 min

Obrázek epizody Vltavín: Tak to doma dobře oslavte, však vy víte jak. Tato věta stála komentátora Vladimíra Váchu místo

Vltavín: Tak to doma dobře oslavte, však vy víte jak. Tato věta stála komentátora Vladimíra Váchu místo

10. 12. 2021

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Stanislav Komárek: O Vánocích si ukliďte nejen doma, ale i v duši

Blízká setkání: Stanislav Komárek: O Vánocích si ukliďte nejen doma, ale i v duši

10. 12. 2021

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Adam Černý: Kdo je teď nejvlivnějším Evropanem?

Jak to vidí...: Adam Černý: Kdo je teď nejvlivnějším Evropanem?

10. 12. 2021

25 min