Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Ester Janečková: Naděje je extrémně důležitá, mrzí mě, že jí můj synovec neměl

Blízká setkání: Ester Janečková: Naděje je extrémně důležitá, mrzí mě, že jí můj synovec neměl

14. 1. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Daňhelka: Poslední ladovská zima byla v roce 2006. Dílčí tání je dnes opravdu častější

Jak to vidí...: Jan Daňhelka: Poslední ladovská zima byla v roce 2006. Dílčí tání je dnes opravdu častější

14. 1. 2022

25 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Své trápení a žal jsem měla svěřit do rukou odborníků. Zrcadlo Olgy Menzelové

Zrcadlo: Své trápení a žal jsem měla svěřit do rukou odborníků. Zrcadlo Olgy Menzelové

13. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: František Drtikol. Fotograf aktů a Buddha ze Spořilova

Příběhy z kalendáře: František Drtikol. Fotograf aktů a Buddha ze Spořilova

13. 1. 2022

16 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Dobeš, Kadlčák, Vavruša

O původu příjmení: Dobeš, Kadlčák, Vavruša

13. 1. 2022

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Bábovka: Nenechte si ujít recept na šlehačkovou bábovku podle maminky Romana Pauluse

Na vidličce Romana Pauluse: Bábovka: Nenechte si ujít recept na šlehačkovou bábovku podle maminky Romana Pauluse

13. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Manželský poradce a psycholog Pavel Rataj: Už pracuju jen s nejodvážnějšími páry

Blízká setkání: Manželský poradce a psycholog Pavel Rataj: Už pracuju jen s nejodvážnějšími páry

13. 1. 2022

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Cílek: Drahá elektřina může být sociální rozbuška. Podobně jako plyn v Kazachstánu

Jak to vidí...: Václav Cílek: Drahá elektřina může být sociální rozbuška. Podobně jako plyn v Kazachstánu

13. 1. 2022

25 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu: Loupež ve Spálené ulici. Policejní rada Vaňásek na stopě ruského emigranta, jemuž vraždy nebyly cizí

Historie českého zločinu: Loupež ve Spálené ulici. Policejní rada Vaňásek na stopě ruského emigranta, jemuž vraždy nebyly cizí

12. 1. 2022

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Spyridon Luis. První vítěz maratonu

Příběhy z kalendáře: Spyridon Luis. První vítěz maratonu

12. 1. 2022

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Bydlení již finančně neutáhnu

Káva o čtvrté: Bydlení již finančně neutáhnu

12. 1. 2022

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Vámoš, Illek, Schejbal, Jošt

O původu příjmení: Vámoš, Illek, Schejbal, Jošt

12. 1. 2022

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Křen: Je nejen chutný, ale i velmi zdravý

Na vidličce Romana Pauluse: Křen: Je nejen chutný, ale i velmi zdravý

12. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Josef Mareš: První policista, který se v Devadesátkách objeví, jsem já

Blízká setkání: Josef Mareš: První policista, který se v Devadesátkách objeví, jsem já

12. 1. 2022

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Škola není armáda. Ministerstvo školství musí změnit styl komunikace

Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Škola není armáda. Ministerstvo školství musí změnit styl komunikace

12. 1. 2022

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Michal Tučný. První banjo si vyrobil z kytary, struny podložil papírem

Příběhy z kalendáře: Michal Tučný. První banjo si vyrobil z kytary, struny podložil papírem

11. 1. 2022

14 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Předčasný důchod

Káva o čtvrté: Předčasný důchod

11. 1. 2022

36 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Soukup, Pochman, Čep, Sejkora

O původu příjmení: Soukup, Pochman, Čep, Sejkora

11. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Mák: Hodí se do mnoha sladkostí

Na vidličce Romana Pauluse: Mák: Hodí se do mnoha sladkostí

11. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Horolezec Marek Holeček: V horách musíte počítat s tím, že se všechno pokazí

Blízká setkání: Horolezec Marek Holeček: V horách musíte počítat s tím, že se všechno pokazí

11. 1. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Pačes: Vznikl tu nebezpečný narativ, že prodělat covid je zdravé. Žádná nemoc ale není zdravá

Jak to vidí...: Jan Pačes: Vznikl tu nebezpečný narativ, že prodělat covid je zdravé. Žádná nemoc ale není zdravá

11. 1. 2022

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Spindletopský ropný boom. Den kdy černé zlato tryskalo sto metrů vysoko

Příběhy z kalendáře: Spindletopský ropný boom. Den kdy černé zlato tryskalo sto metrů vysoko

10. 1. 2022

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Obezita

Káva o čtvrté: Obezita

10. 1. 2022

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kolačný, Rudle, Polanka/Polata

O původu příjmení: Kolačný, Rudle, Polanka/Polata

10. 1. 2022

2 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Zabijačkový guláš: Co do něj správně patří

Na vidličce Romana Pauluse: Zabijačkový guláš: Co do něj správně patří

10. 1. 2022

3 min