Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Trpný a činný rod

O češtině od A do Z: Trpný a činný rod

5. 6. 2022

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Adéla Elbel: Jsem kombinací pracovité, líné perfekcionistky a pankáče. Do stand-upu se mi nechtělo

Až na dřeň: Adéla Elbel: Jsem kombinací pracovité, líné perfekcionistky a pankáče. Do stand-upu se mi nechtělo

5. 6. 2022

20 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Biskupský chlebíček od Boženy Tompichové

Pochoutkový rok: Biskupský chlebíček od Boženy Tompichové

5. 6. 2022

6 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nejlepší ořechová bábovka podle cukráře Josefa Maršálka je od jeho babičky Boženky

Pochoutkový rok: Nejlepší ořechová bábovka podle cukráře Josefa Maršálka je od jeho babičky Boženky

5. 6. 2022

59 sec

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Proč jsou Ležáky ty druhé? Na Lidicích si nacistické Německo udělalo PR

Zálety Aleny Zárybnické: Proč jsou Ležáky ty druhé? Na Lidicích si nacistické Německo udělalo PR

5. 6. 2022

29 min

Obrázek epizody Vltavín: Pruská armáda se v roce 1866 zastavila u Třeboně, ale vojáci se nakonec dostali až k Lišovu

Vltavín: Pruská armáda se v roce 1866 zastavila u Třeboně, ale vojáci se nakonec dostali až k Lišovu

5. 6. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petr Veleta, tanečník, choreograf a taneční terapeut

Jak to vidí...: Petr Veleta, tanečník, choreograf a taneční terapeut

5. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Herec Erik Pardus podle kolegy Zdeňka Junáka

Úžasné životy: Úžasné životy: Herec Erik Pardus podle kolegy Zdeňka Junáka

5. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Nejdříve křovím v Brodského filmu, později jeho manželkou. Osudové ženy: tanečnice Bíba Brodská

Osudové ženy: Nejdříve křovím v Brodského filmu, později jeho manželkou. Osudové ženy: tanečnice Bíba Brodská

4. 6. 2022

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Županič, Lukeš ml., Růžičková, Wilková a Strach. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Županič, Lukeš ml., Růžičková, Wilková a Strach. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

4. 6. 2022

27 min

Obrázek epizody Omeletky: Halina Pawlowská: "Mám k lázním vřelý vztah, protože jsem byla počata v piešťanském bahně."

Omeletky: Halina Pawlowská: "Mám k lázním vřelý vztah, protože jsem byla počata v piešťanském bahně."

4. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Z finančníka farmářem. Jakub Erler vyvažuje každý metr půdy zlatem a radí, jak začít farmařit

Hobby magazín: Z finančníka farmářem. Jakub Erler vyvažuje každý metr půdy zlatem a radí, jak začít farmařit

4. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o jaderné fúzi, bakteriích v žaludku a hlemýždí taxislužbě

Meteor: Meteor o jaderné fúzi, bakteriích v žaludku a hlemýždí taxislužbě

4. 6. 2022

53 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Franz Kafka. Cizinec v nepochopitelném světě

Příběhy z kalendáře: Franz Kafka. Cizinec v nepochopitelném světě

3. 6. 2022

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mikrobioložka Stanislava Králová: Pokud by tělo bylo resistentní na antibiotika, budeme umírat

Blízká setkání: Mikrobioložka Stanislava Králová: Pokud by tělo bylo resistentní na antibiotika, budeme umírat

3. 6. 2022

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Noblesa, solidnost, pevnost. Hlavně ale žádný průšvih. Taková je britská královna

Jak to vidí...: Václav Malý: Noblesa, solidnost, pevnost. Hlavně ale žádný průšvih. Taková je britská královna

3. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Janek Ledecký: Mám radost, že kniha básní má úspěch. A bude dvojka

Blízká setkání: Janek Ledecký: Mám radost, že kniha básní má úspěch. A bude dvojka

2. 6. 2022

27 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Imunoložka Bílková využívá nanomateriály k včasné diagnostice rakoviny

Kdo umí, ten umí: Imunoložka Bílková využívá nanomateriály k včasné diagnostice rakoviny

2. 6. 2022

29 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Mars express. První sonda evropské vesmírné agentury mířící k Marsu

Příběhy z kalendáře: Mars express. První sonda evropské vesmírné agentury mířící k Marsu

2. 6. 2022

17 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Kyberbezpečnost

Káva o čtvrté: Kyberbezpečnost

2. 6. 2022

30 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Taflíř, Toška, Kostka

O původu příjmení: Taflíř, Toška, Kostka

2. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Aby vodu v bazénu nezaneřádily řasy, je na čase ho připravit. V hlavní roli nemusí být jen chlor

Hobby magazín: Aby vodu v bazénu nezaneřádily řasy, je na čase ho připravit. V hlavní roli nemusí být jen chlor

2. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hydrolog Jan Daňhelka: Čeká nás hodně teplé léto?

Jak to vidí...: Hydrolog Jan Daňhelka: Čeká nás hodně teplé léto?

2. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Kriminálka: Povidlový vrah. Jihlavská kriminálka a vyšetřování vraždy stařenky před Vánocemi 2010

Kriminálka: Povidlový vrah. Jihlavská kriminálka a vyšetřování vraždy stařenky před Vánocemi 2010

1. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Šlézar, Pilát, Tylč

O původu příjmení: Šlézar, Pilát, Tylč

1. 6. 2022

2 min