Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení: Sliacky, Šanko

O původu příjmení: Sliacky, Šanko

31. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nela Boudová: Dřív jsem měla pocit, že mě život válcuje. Teď si ho vědomě řídím

Blízká setkání: Nela Boudová: Dřív jsem měla pocit, že mě život válcuje. Teď si ho vědomě řídím

31. 3. 2022

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Ještěr teju jako domácí mazlíček? Jde to, ale není to tak jednoduché

Hobby magazín: Ještěr teju jako domácí mazlíček? Jde to, ale není to tak jednoduché

31. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Speciál k integraci ukrajinských válečných běženců v ČR

Jak to vidí...: Speciál k integraci ukrajinských válečných běženců v ČR

31. 3. 2022

50 min

Obrázek epizody Kriminálka: Anděl smrti. Za maskou dobráka se ukrýval chladnokrevný trojnásobný vrah

Kriminálka: Anděl smrti. Za maskou dobráka se ukrýval chladnokrevný trojnásobný vrah

30. 3. 2022

28 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Karel May. Autora Vinnetoua zatkli četníci ve stodole u Děčína. Tvrdil, že zdědil kakaové plantáže

Příběhy z kalendáře: Karel May. Autora Vinnetoua zatkli četníci ve stodole u Děčína. Tvrdil, že zdědil kakaové plantáže

30. 3. 2022

17 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Paluda, Petule, Valoušek

O původu příjmení: Paluda, Petule, Valoušek

30. 3. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michal Viewegh: Musel jsem napsat paměti, dokud si něco pamatuji

Blízká setkání: Michal Viewegh: Musel jsem napsat paměti, dokud si něco pamatuji

30. 3. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dagmar Dzúrová: Analýza covidových statistik mluví jasně. Očkování snižuje riziko úmrtí až 8x

Jak to vidí...: Dagmar Dzúrová: Analýza covidových statistik mluví jasně. Očkování snižuje riziko úmrtí až 8x

30. 3. 2022

25 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Anorexie, bulimie… Nová naděje na uzdravení pro lidi s poruchami příjmu potravy

Moci bez nemoci: Anorexie, bulimie… Nová naděje na uzdravení pro lidi s poruchami příjmu potravy

29. 3. 2022

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Které polévky vystačí jako hlavní chod? Odpovídá foodblogerka Šárka Škachová

Káva o čtvrté: Které polévky vystačí jako hlavní chod? Odpovídá foodblogerka Šárka Škachová

29. 3. 2022

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Slánský, Šupka, Šejna, Šejnoha

O původu příjmení: Slánský, Šupka, Šejna, Šejnoha

29. 3. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Naďa Konvalinková: Při buddhistické meditaci jsem se viděla shora

Blízká setkání: Herečka Naďa Konvalinková: Při buddhistické meditaci jsem se viděla shora

29. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Tři týdny křísili zámek v Bystrém

Kdo umí, ten umí: Tři týdny křísili zámek v Bystrém

29. 3. 2022

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dana Drábová: Jaderné elektrárny jsou na průšvih připravené. Meze šílenství se ale odhadnout nedají

Jak to vidí...: Dana Drábová: Jaderné elektrárny jsou na průšvih připravené. Meze šílenství se ale odhadnout nedají

29. 3. 2022

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Bohumil Hrabal. Muž fascinovaný životem prostých lidí, šťastných podivínů a nezlomných outsiderů

Příběhy z kalendáře: Bohumil Hrabal. Muž fascinovaný životem prostých lidí, šťastných podivínů a nezlomných outsiderů

28. 3. 2022

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Proč je tak těžké odhalit příčinu ušních šelestů? Odpovídá Jan Paska z Thomayerovy nemocnice

Káva o čtvrté: Proč je tak těžké odhalit příčinu ušních šelestů? Odpovídá Jan Paska z Thomayerovy nemocnice

28. 3. 2022

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Prošvic, Pučera, Římánek

O původu příjmení: Prošvic, Pučera, Římánek

28. 3. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Vačkář: Setkání s Japonskem pro mě bylo rozhodující, ale žít bych tam nemohl

Blízká setkání: Martin Vačkář: Setkání s Japonskem pro mě bylo rozhodující, ale žít bych tam nemohl

28. 3. 2022

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Zima: Vzdělání člověku nesebere žádná válka. Ukrajinské děti mohou ve výuce pokračovat u nás

Jak to vidí...: Tomáš Zima: Vzdělání člověku nesebere žádná válka. Ukrajinské děti mohou ve výuce pokračovat u nás

28. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Ruce starých žen

Láska za lásku: Ruce starých žen

27. 3. 2022

51 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Lásku našla za železnou oponou. Zrcadlo herečky a zakladatelky dětské nadace Chantall Poullain

Zrcadlo: Lásku našla za železnou oponou. Zrcadlo herečky a zakladatelky dětské nadace Chantall Poullain

27. 3. 2022

24 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Vývoj jazyka a změny pravidel

O češtině od A do Z: Vývoj jazyka a změny pravidel

27. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Beznadějný pesimismus je bát se, že s drahým plynem podraží i krematoria. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Beznadějný pesimismus je bát se, že s drahým plynem podraží i krematoria. Omeletky Haliny Pawlowské

27. 3. 2022

24 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Kynuté knedlíky s povidly neboli pařené buchty Dagmar Luciakové jsou lehké jako peřinka

Pochoutkový rok: Kynuté knedlíky s povidly neboli pařené buchty Dagmar Luciakové jsou lehké jako peřinka

27. 3. 2022

6 min