Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Pravomoci hlavy státu? Obávám se, že v tom nemají jasno lidé ani prezidenti

Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Pravomoci hlavy státu? Obávám se, že v tom nemají jasno lidé ani prezidenti

30. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak skloňovat slova „kasárna“ a „kasárny“

O češtině od A do Z: Jak skloňovat slova „kasárna“ a „kasárny“

29. 5. 2022

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Pojem globalizace jsem pochopila až v šatně OSN. Omeletky o důvěře s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Pojem globalizace jsem pochopila až v šatně OSN. Omeletky o důvěře s Halinou Pawlowskou

29. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Loupáky podle Veroniky Bačkovské

Pochoutkový rok: Loupáky podle Veroniky Bačkovské

29. 5. 2022

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 29. 5. 2022

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 29. 5. 2022

29. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Mám raději zvířata než lidi, přiznává herečka Kateřina Marie Fialová

Zálety Aleny Zárybnické: Mám raději zvířata než lidi, přiznává herečka Kateřina Marie Fialová

29. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Vltavín: Zakladatel hamru u Trhových Svinů přišel na buben, slávu řemesla tu založili a udržovali až Buškové

Vltavín: Zakladatel hamru u Trhových Svinů přišel na buben, slávu řemesla tu založili a udržovali až Buškové

29. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dita Formánková: Proč je v oboru informačních technologií tak málo žen?

Jak to vidí...: Dita Formánková: Proč je v oboru informačních technologií tak málo žen?

29. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Herec Ladislav Chudík podle Magdaleny Dietlové

Úžasné životy: Úžasné životy: Herec Ladislav Chudík podle Magdaleny Dietlové

29. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Míla Pačová: Sexbomba s houpavou chůzí o muže nestála. Radost jí přinášelo divadlo a malířské plátno

Osudové ženy: Míla Pačová: Sexbomba s houpavou chůzí o muže nestála. Radost jí přinášelo divadlo a malířské plátno

28. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vydra, Ferencová, Tokár, Robinson, Rašilov. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Vydra, Ferencová, Tokár, Robinson, Rašilov. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

28. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Omeletky: Večírek se zabíjačkou přináší řadu nástrah, třeba prejt ve výstřihu. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Večírek se zabíjačkou přináší řadu nástrah, třeba prejt ve výstřihu. Omeletky Haliny Pawlowské

28. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Když na chatu či do vzdáleného koutu zahrady nevedou dráty, může pomoci slunce

Hobby magazín: Když na chatu či do vzdáleného koutu zahrady nevedou dráty, může pomoci slunce

28. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Božidara Turzonovová: Co ji přimělo napsat práci o Cyrilu a Metodějovi?

Stříbrný vítr: Božidara Turzonovová: Co ji přimělo napsat práci o Cyrilu a Metodějovi?

28. 5. 2022

41 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o podivném predátoru, vychytralých jelenech a vltavínech

Meteor: Meteor o podivném predátoru, vychytralých jelenech a vltavínech

28. 5. 2022

54 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Robert Koch.  Jako první na světě odhalil původce antraxu neboli sněti slezinné

Příběhy z kalendáře: Robert Koch. Jako první na světě odhalil původce antraxu neboli sněti slezinné

27. 5. 2022

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lékař a cestovatel Julius Lukeš ml.: Povolání šéfredaktora a reportéra jsem si vymyslel

Blízká setkání: Lékař a cestovatel Julius Lukeš ml.: Povolání šéfredaktora a reportéra jsem si vymyslel

27. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Atentát na Heydricha měl mezinárodní význam. Ukázal světu hrdiny uprostřed tmy

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Atentát na Heydricha měl mezinárodní význam. Ukázal světu hrdiny uprostřed tmy

27. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak se naučit správně plavat a překonat strach z vody. Mistrovský kurz Gabriely Minaříkové

Mistrovský kurz: Jak se naučit správně plavat a překonat strach z vody. Mistrovský kurz Gabriely Minaříkové

26. 5. 2022

22 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Vítězslav Nezval. Nadšený astrolog, přelétavý milovník a geniální básník

Příběhy z kalendáře: Vítězslav Nezval. Nadšený astrolog, přelétavý milovník a geniální básník

26. 5. 2022

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Neštovice

Káva o čtvrté: Neštovice

26. 5. 2022

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Milík, Tulinger, Špimr

O původu příjmení: Milík, Tulinger, Špimr

26. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ladislav Županič: S mojí ženou mám hezký život. Bouřlivákem jsem ale zůstal

Blízká setkání: Ladislav Županič: S mojí ženou mám hezký život. Bouřlivákem jsem ale zůstal

26. 5. 2022

32 min

Obrázek epizody Hobby magazín: S holuby damascény si hrály obyvatelky harémů. Dnes je vzácné plemeno ozdobou chovatelských výstav

Hobby magazín: S holuby damascény si hrály obyvatelky harémů. Dnes je vzácné plemeno ozdobou chovatelských výstav

26. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Smetana: Rusko zastrašuje a ukazuje gesta. Jaderné zbraně v Bělorusku jsou politický krok

Jak to vidí...: Analytik Smetana: Rusko zastrašuje a ukazuje gesta. Jaderné zbraně v Bělorusku jsou politický krok

26. 5. 2022

26 min