Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kriminálka: Dodávka. Středočeská kriminálka v případu složitého dokazování vražedných úmyslů

Kriminálka: Dodávka. Středočeská kriminálka v případu složitého dokazování vražedných úmyslů

25. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Hvězdné války IV: Nová naděje. Nejvýdělečnější film všech dob získal 7 Oscarů

Příběhy z kalendáře: Hvězdné války IV: Nová naděje. Nejvýdělečnější film všech dob získal 7 Oscarů

25. 5. 2022

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Šetříme na energiích

Káva o čtvrté: Šetříme na energiích

25. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Šohaj, Šimčík, Žádný

O původu příjmení: Šohaj, Šimčík, Žádný

25. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Saša Rašilov načetl všechny Vieweghovy knihy. Jeho hlasem mluví i Johnny Depp

Blízká setkání: Saša Rašilov načetl všechny Vieweghovy knihy. Jeho hlasem mluví i Johnny Depp

25. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dušan Drbohlav - sociální geograf, profesor na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy

Jak to vidí...: Dušan Drbohlav - sociální geograf, profesor na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy

25. 5. 2022

30 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Lékařská etika v komunikaci: Pacientka popisuje dvě různé reakce lékařů u stejného problému

Moci bez nemoci: Lékařská etika v komunikaci: Pacientka popisuje dvě různé reakce lékařů u stejného problému

24. 5. 2022

37 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Mikuláš Koperník. Polák, nebo Němec? A jak to vnímal sám Koperník?

Příběhy z kalendáře: Mikuláš Koperník. Polák, nebo Němec? A jak to vnímal sám Koperník?

24. 5. 2022

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rodinná koučka Tereza Robinson: Dnes už se na osud nezlobím. Jsem šťastná alespoň za ty děti, co mám

Blízká setkání: Rodinná koučka Tereza Robinson: Dnes už se na osud nezlobím. Jsem šťastná alespoň za ty děti, co mám

24. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Čtvrtečka, Vejrosta, Mareš

O původu příjmení: Čtvrtečka, Vejrosta, Mareš

24. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zapomenutá bylina yzop: pomůže s trávením, dýchacími potížemi, ale využijete ho i v kuchyni

Hobby magazín: Zapomenutá bylina yzop: pomůže s trávením, dýchacími potížemi, ale využijete ho i v kuchyni

24. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Nespokojenost lidí roste, vláda ale nekoná. I když hlavní inflační úder teprve přijde

Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Nespokojenost lidí roste, vláda ale nekoná. I když hlavní inflační úder teprve přijde

24. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Mafie. Za největší soudní proces zaplatil prokurátor Giovanni Falcone svým životem

Příběhy z kalendáře: Mafie. Za největší soudní proces zaplatil prokurátor Giovanni Falcone svým životem

23. 5. 2022

17 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Radioterapie

Káva o čtvrté: Radioterapie

23. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Papež, Štulc

O původu příjmení: Papež, Štulc

23. 5. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zdeněk Tokár: Pečení mám jako koníček, cukrařina jako živobytí je velká dřina

Blízká setkání: Zdeněk Tokár: Pečení mám jako koníček, cukrařina jako živobytí je velká dřina

23. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Vltavská filharmonie za šest miliard? Jednoznačně investice do budoucnosti i do nás

Jak to vidí...: David Mareček: Vltavská filharmonie za šest miliard? Jednoznačně investice do budoucnosti i do nás

23. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Obrazy

Láska za lásku: Obrazy

22. 5. 2022

52 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Psaní je moje láska i obsese. Zrcadlo Barbary Nesvadbové

Zrcadlo: Psaní je moje láska i obsese. Zrcadlo Barbary Nesvadbové

22. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Co znamenají pojmy uzavřená a otevřená otázka

O češtině od A do Z: Co znamenají pojmy uzavřená a otevřená otázka

22. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Omeletky: Načechrané peří mi zplihlo ve Francii. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Načechrané peří mi zplihlo ve Francii. Omeletky s Halinou Pawlowskou

22. 5. 2022

31 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ovocný retro dort od Jany Prudičové

Pochoutkový rok: Ovocný retro dort od Jany Prudičové

22. 5. 2022

9 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 22. 5. 2022

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 22. 5. 2022

22. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: První českou továrnu na zboží uzenářské založili už v roce 1900 v Polici nad Metují

Pochoutkový rok: První českou továrnu na zboží uzenářské založili už v roce 1900 v Polici nad Metují

22. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jana Peroutková o slzách v Událostech: Jsem prý ledová královna, ale v tu chvíli jsem se zlomila

Zálety Aleny Zárybnické: Jana Peroutková o slzách v Událostech: Jsem prý ledová královna, ale v tu chvíli jsem se zlomila

22. 5. 2022

24 min