Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Co zvířatům do misky nepatří

Káva o čtvrté: Co zvířatům do misky nepatří

12. 7. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Igor Orozovič: Snídal jsem v lese a byl jsem nahý. Miluju propojení s přírodou

Blízká setkání: Igor Orozovič: Snídal jsem v lese a byl jsem nahý. Miluju propojení s přírodou

12. 7. 2022

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Pelety a brikety z lisovaného dřevního odpadu mohou být alternativou uhlí

Hobby magazín: Pelety a brikety z lisovaného dřevního odpadu mohou být alternativou uhlí

12. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Ludvík

Jak to vidí...: Jan Ludvík

12. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jak se propít k lepšímu tělu

Káva o čtvrté: Jak se propít k lepšímu tělu

11. 7. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vy jste mě tak potěšila, vysekl poklonu Miloš Kopecký spisovatelce Blance Kovaříkové

Blízká setkání: Vy jste mě tak potěšila, vysekl poklonu Miloš Kopecký spisovatelce Blance Kovaříkové

11. 7. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Atentát na japonského expremiéra byl akt šílence se smutnou duší. Japonsko to změní

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Atentát na japonského expremiéra byl akt šílence se smutnou duší. Japonsko to změní

11. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Barbora Baronová: Nechci dělat knížky, které lidi sežvýkají jako rohlík

Zrcadlo: Barbora Baronová: Nechci dělat knížky, které lidi sežvýkají jako rohlík

10. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak vznikly místní názvy Podyjí a Odolena voda

O češtině od A do Z: Jak vznikly místní názvy Podyjí a Odolena voda

10. 7. 2022

4 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Hrníčkové jablečné lívance Heleny Shejbalové

Pochoutkový rok: Hrníčkové jablečné lívance Heleny Shejbalové

10. 7. 2022

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Jak jednoduše vyrobit nanuk poradil cukrář Josef Maršálek

Pochoutkový rok: Jak jednoduše vyrobit nanuk poradil cukrář Josef Maršálek

10. 7. 2022

59 sec

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak probíhalo pátrání po hasiči z povodňové fotografie, prozradí fotograf Jiří Buček

Jak to vidí...: Jak probíhalo pátrání po hasiči z povodňové fotografie, prozradí fotograf Jiří Buček

10. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Od křídou pomalovaných chodníků ke světovým galeriím. Osudové ženy: Míla Doleželová

Osudové ženy: Od křídou pomalovaných chodníků ke světovým galeriím. Osudové ženy: Míla Doleželová

9. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jastraban, Hrzánová, Zavřel, Sedláčková-Oltová, Stehlík. To nejlepší z Blízkých setkání

Blízká setkání: Jastraban, Hrzánová, Zavřel, Sedláčková-Oltová, Stehlík. To nejlepší z Blízkých setkání

9. 7. 2022

54 min

Obrázek epizody Omeletky: Proč na Rudolfinu chybí Richard Wagner? Kvůli nosu! Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Proč na Rudolfinu chybí Richard Wagner? Kvůli nosu! Omeletky Haliny Pawlowské

9. 7. 2022

22 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Agastache anýzová vám na zahradu přivábí čmeláky a motýly, kvete až do zámrazu

Hobby magazín: Agastache anýzová vám na zahradu přivábí čmeláky a motýly, kvete až do zámrazu

9. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Biolog a kněz Marek Orko Vácha: Jak prožívá chvíle, kdy oddává kamarády?

Stříbrný vítr: Biolog a kněz Marek Orko Vácha: Jak prožívá chvíle, kdy oddává kamarády?

9. 7. 2022

41 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o zoologických zahradách, největším organismu a výrobě hliníku

Meteor: Meteor o zoologických zahradách, největším organismu a výrobě hliníku

9. 7. 2022

32 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Tomáš Baťa podle ekonoma Tomáše Sedláčka

Úžasné životy: Tomáš Baťa podle ekonoma Tomáše Sedláčka

9. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Povídky Báječného léta: Pavla Horáková: Aerovka cililink. Čte Hanuš Bor

Povídky Báječného léta: Pavla Horáková: Aerovka cililink. Čte Hanuš Bor

8. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Marcel Vašinka: Když jsem za totality přiznal, že jsem gay, bál jsem se, že přijdu o práci

Blízká setkání: Herec Marcel Vašinka: Když jsem za totality přiznal, že jsem gay, bál jsem se, že přijdu o práci

8. 7. 2022

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Na energetickém trhu nikdo kolem EU tančit nebude. Problém je na straně nabídky

Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Na energetickém trhu nikdo kolem EU tančit nebude. Problém je na straně nabídky

8. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak si vyrobit vlastní šperky. Mistrovský kurz šperkaře Hanuše Lamra

Mistrovský kurz: Jak si vyrobit vlastní šperky. Mistrovský kurz šperkaře Hanuše Lamra

7. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Vlaková neštěstí. První nehoda ve Vranovicích se obešla bez zranění

Příběhy z kalendáře: Vlaková neštěstí. První nehoda ve Vranovicích se obešla bez zranění

7. 7. 2022

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Voda jako posilovna

Káva o čtvrté: Voda jako posilovna

7. 7. 2022

33 min