Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Tanečnice Kristina Kloubková: Václavu Kunešovi přezdívají Malý Kylián. A není to kvůli vzrůstu

Blízká setkání: Tanečnice Kristina Kloubková: Václavu Kunešovi přezdívají Malý Kylián. A není to kvůli vzrůstu

7. 7. 2022

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nezachraňujte ptáčata za každou cenu. Ve kterých případech pomůžete a kdy naopak uškodíte?

Hobby magazín: Nezachraňujte ptáčata za každou cenu. Ve kterých případech pomůžete a kdy naopak uškodíte?

7. 7. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Zbloudilá kulka, nebo válečný zločin? Mlha nad smrtí palestinské novinářky trvá

Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Zbloudilá kulka, nebo válečný zločin? Mlha nad smrtí palestinské novinářky trvá

7. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Kriminálka: Kevin Dahlgren. Vrah a první Američan v historii vydaný do České republiky

Kriminálka: Kevin Dahlgren. Vrah a první Američan v historii vydaný do České republiky

6. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Historik Michal Stehlík: Nejsme velmoc, Češi jsou v dobrém obyčejní. Ale výjimečný je náš humor

Blízká setkání: Historik Michal Stehlík: Nejsme velmoc, Češi jsou v dobrém obyčejní. Ale výjimečný je náš humor

6. 7. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Klára Sedláčková-Oltová: Našla jsem správný podnájem, majitele bytu jsem si vzala

Blízká setkání: Klára Sedláčková-Oltová: Našla jsem správný podnájem, majitele bytu jsem si vzala

5. 7. 2022

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: 6 typů grilů: Vyberte ten správný aneb Chcete maso s nádechem kouře, nebo přesně propečené?

Hobby magazín: 6 typů grilů: Vyberte ten správný aneb Chcete maso s nádechem kouře, nebo přesně propečené?

5. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a dabér Vlastimil Zavřel: Homer Simpson je hodnej, vlídnej a blbej

Blízká setkání: Herec a dabér Vlastimil Zavřel: Homer Simpson je hodnej, vlídnej a blbej

4. 7. 2022

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Děsí mě, s jakými lidmi jsou naši politici v kontaktu. I to, jak se tím chlubí

Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Děsí mě, s jakými lidmi jsou naši politici v kontaktu. I to, jak se tím chlubí

4. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Věra Doušová: Žena činu. Co si usmyslí, to provede. Vždycky ale v zájmu druhých

Zrcadlo: Věra Doušová: Žena činu. Co si usmyslí, to provede. Vždycky ale v zájmu druhých

3. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak správně používat slovo „respektive“

O češtině od A do Z: Jak správně používat slovo „respektive“

3. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Omeletky: Anglicky jsem se učila 17 let. V USA jsem ale svým umem odrovnala číšníka. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Anglicky jsem se učila 17 let. V USA jsem ale svým umem odrovnala číšníka. Omeletky Haliny Pawlowské

3. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Válečný dort Zázrak od Hany Kohoutové

Pochoutkový rok: Válečný dort Zázrak od Hany Kohoutové

3. 7. 2022

8 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Jak správně vařit marmeládu, aby nebyla ani moc tuhá ani moc řídká, radí cukrář Josef Maršálek

Pochoutkový rok: Jak správně vařit marmeládu, aby nebyla ani moc tuhá ani moc řídká, radí cukrář Josef Maršálek

3. 7. 2022

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Umění čepovat. Výčepní musí natočit aspoň 1000 piv, aby za něco stál

Pochoutkový rok: Umění čepovat. Výčepní musí natočit aspoň 1000 piv, aby za něco stál

3. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co vede poutníky k návštěvě poutního místa, přiblíží Kateřina Pařízková ze spolku Poutní cesta Hájek

Jak to vidí...: Co vede poutníky k návštěvě poutního místa, přiblíží Kateřina Pařízková ze spolku Poutní cesta Hájek

3. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Waldemar Matuška podle Heleny Vondráčkové

Úžasné životy: Úžasné životy: Waldemar Matuška podle Heleny Vondráčkové

3. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rey Koranteng, Míša Drábková, Lucie Nachtigallová, Petra Bučková, Martin Dolejš. To nejlepší

Blízká setkání: Rey Koranteng, Míša Drábková, Lucie Nachtigallová, Petra Bučková, Martin Dolejš. To nejlepší

2. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Stravování psa na dovolené: Čím nahradit syrovou stravu a jaké udělat podmínky?

Hobby magazín: Stravování psa na dovolené: Čím nahradit syrovou stravu a jaké udělat podmínky?

2. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Režisérka Jitka Němcováí: Proč jí Otakar Vávra prodloužil dětství?

Stříbrný vítr: Režisérka Jitka Němcováí: Proč jí Otakar Vávra prodloužil dětství?

2. 7. 2022

39 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o koupání v přírodě, jídle ze vzduchu a klokánčím Metuzalému

Meteor: Meteor o koupání v přírodě, jídle ze vzduchu a klokánčím Metuzalému

2. 7. 2022

32 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Tajné přednášky, samizdat i rozšiřování Charty 77. Výslechům navzdory. Osudové ženy: Květa Neradová

Osudové ženy: Tajné přednášky, samizdat i rozšiřování Charty 77. Výslechům navzdory. Osudové ženy: Květa Neradová

1. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Fráňa Šrámek. Buřič a obdivovatel ideálů mládí

Příběhy z kalendáře: Fráňa Šrámek. Buřič a obdivovatel ideálů mládí

1. 7. 2022

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bára Hrzánová: Lidi si zaplatili vstupenky a čekají energii. A tu jim musím dát

Blízká setkání: Bára Hrzánová: Lidi si zaplatili vstupenky a čekají energii. A tu jim musím dát

1. 7. 2022

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková: Problémová a protivná země. Tak nás vnímá Unie. Teď si můžeme napravit reputaci

Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková: Problémová a protivná země. Tak nás vnímá Unie. Teď si můžeme napravit reputaci

1. 7. 2022

25 min