Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Meteor: Meteor o neviditelném plynu, zmijích a přerostlém krku žiraf

Meteor: Meteor o neviditelném plynu, zmijích a přerostlém krku žiraf

13. 8. 2022

37 min

Obrázek epizody Povídky Báječného léta: Pavel Tomeš: Léto z obou stran. Čte Petr Štěpán

Povídky Báječného léta: Pavel Tomeš: Léto z obou stran. Čte Petr Štěpán

12. 8. 2022

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Jahody a ostatní drobné ovoce

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Jahody a ostatní drobné ovoce

12. 8. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Eva Filipová:  Prozradila recept na rajskou omáčku, kterou milují její vnoučata

Blízká setkání: Eva Filipová: Prozradila recept na rajskou omáčku, kterou milují její vnoučata

12. 8. 2022

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková

Jak to vidí...: Kateřina Šafaříková

12. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak osvobodit svůj hlas a poznat lépe sami sebe. Mistrovský kurz hlasové koučky Ivany Vostárkové

Mistrovský kurz: Jak osvobodit svůj hlas a poznat lépe sami sebe. Mistrovský kurz hlasové koučky Ivany Vostárkové

11. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Ladislav Stroupežnický. Autor Našich furiantů či Zvíkovského raráška

Příběhy z kalendáře: Ladislav Stroupežnický. Autor Našich furiantů či Zvíkovského raráška

11. 8. 2022

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Reklamace dovolené

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Reklamace dovolené

11. 8. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jana Švandová: V Tuzexu jsem si v mládí nekupovala džíny, ale krémy

Blízká setkání: Herečka Jana Švandová: V Tuzexu jsem si v mládí nekupovala džíny, ale krémy

11. 8. 2022

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: Tohle USA ještě nezažily. Do Trumpovy rezidence vtrhla FBI kvůli ničení dokumentů

Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: Tohle USA ještě nezažily. Do Trumpovy rezidence vtrhla FBI kvůli ničení dokumentů

11. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Vladimír Páral. Literárně nadaný chemik

Příběhy z kalendáře: Vladimír Páral. Literárně nadaný chemik

10. 8. 2022

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Mnemotechnické pomůcky

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Mnemotechnické pomůcky

10. 8. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Veronika Freimanová: Vnučka je úžasná. Je to něco, z čeho čerpám

Blízká setkání: Herečka Veronika Freimanová: Vnučka je úžasná. Je to něco, z čeho čerpám

10. 8. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Daňhelka: V roce 2002 by v Českém Švýcarsku takhle nehořelo. Může za to změna klimatu

Jak to vidí...: Jan Daňhelka: V roce 2002 by v Českém Švýcarsku takhle nehořelo. Může za to změna klimatu

10. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Záchrana květnatých luk

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Záchrana květnatých luk

9. 8. 2022

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jan Budař natočil pohádku a obsadil se do hlavní role. „Poctivě jsem hledal lepšího představitele“

Blízká setkání: Jan Budař natočil pohádku a obsadil se do hlavní role. „Poctivě jsem hledal lepšího představitele“

9. 8. 2022

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Šíření internetu po domácnosti už zdaleka není odkázáno jen na kabel

Hobby magazín: Šíření internetu po domácnosti už zdaleka není odkázáno jen na kabel

9. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Svoboda

Jak to vidí...: David Svoboda

9. 8. 2022

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Marie Kubátová. Autorka předlohy večerníčku Krkonošské pohádky

Příběhy z kalendáře: Marie Kubátová. Autorka předlohy večerníčku Krkonošské pohádky

8. 8. 2022

16 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Letní kožní problémy

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Letní kožní problémy

8. 8. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Miloslav Novák: Držel jsem v rukou filmy Viscontiho a Felliniho. Tehdy mě začalo bavit restaurování

Blízká setkání: Miloslav Novák: Držel jsem v rukou filmy Viscontiho a Felliniho. Tehdy mě začalo bavit restaurování

8. 8. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Michael Romancov: Turecko a Rusko v pragmatickém objetí? Časem přijde téma, na kterém se neshodnou

Jak to vidí...: Michael Romancov: Turecko a Rusko v pragmatickém objetí? Časem přijde téma, na kterém se neshodnou

8. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Vždycky jsem pomáhala slabším. Dobrovolnictví v Nepálu mi ale otevřelo oči. Zrcadlo Doroty Nvotové

Zrcadlo: Vždycky jsem pomáhala slabším. Dobrovolnictví v Nepálu mi ale otevřelo oči. Zrcadlo Doroty Nvotové

7. 8. 2022

25 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak správně napsat slovo scenárista? S krátkým nebo dlouhým „E“

O češtině od A do Z: Jak správně napsat slovo scenárista? S krátkým nebo dlouhým „E“

7. 8. 2022

4 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ultrajednoduchý švédský koláč Adély Štefankové je jako pečené máslové sušenky s tvarohem

Pochoutkový rok: Ultrajednoduchý švédský koláč Adély Štefankové je jako pečené máslové sušenky s tvarohem

7. 8. 2022

7 min