Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zrcadlo: Vždycky jsem pomáhala slabším. Dobrovolnictví v Nepálu mi ale otevřelo oči. Zrcadlo Doroty Nvotové

Zrcadlo: Vždycky jsem pomáhala slabším. Dobrovolnictví v Nepálu mi ale otevřelo oči. Zrcadlo Doroty Nvotové

7. 8. 2022

25 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak správně napsat slovo scenárista? S krátkým nebo dlouhým „E“

O češtině od A do Z: Jak správně napsat slovo scenárista? S krátkým nebo dlouhým „E“

7. 8. 2022

4 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ultrajednoduchý švédský koláč Adély Štefankové je jako pečené máslové sušenky s tvarohem

Pochoutkový rok: Ultrajednoduchý švédský koláč Adély Štefankové je jako pečené máslové sušenky s tvarohem

7. 8. 2022

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 7. 8. 2022

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 7. 8. 2022

7. 8. 2022

27 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nápojové plechovky před sebou mají velkou budoucnost

Pochoutkový rok: Nápojové plechovky před sebou mají velkou budoucnost

7. 8. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Antonín Parma, jeden ze zakladatelů platformy Magnoli

Jak to vidí...: Antonín Parma, jeden ze zakladatelů platformy Magnoli

7. 8. 2022

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Miloslav Švandrlík podle Petra Urbana

Úžasné životy: Miloslav Švandrlík podle Petra Urbana

7. 8. 2022

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Tragický příběh z pražské galerky. Osudové ženy: Tonka Šibenice

Osudové ženy: Tragický příběh z pražské galerky. Osudové ženy: Tonka Šibenice

6. 8. 2022

27 min

Obrázek epizody Šarm: Recept na osvěžující jahodový salát s kozím sýrem a makovým dresinkem od šéfkuchaře Radka Pálky

Šarm: Recept na osvěžující jahodový salát s kozím sýrem a makovým dresinkem od šéfkuchaře Radka Pálky

6. 8. 2022

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Termerová, Malířová-Špátová, Němcová, Rybová, Gibas. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Termerová, Malířová-Špátová, Němcová, Rybová, Gibas. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

6. 8. 2022

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Dovolená autem: Zkontrolujte stav vozidla a pneumatik. Vozit rezervu se vyplatí, i když je nepovinná

Hobby magazín: Dovolená autem: Zkontrolujte stav vozidla a pneumatik. Vozit rezervu se vyplatí, i když je nepovinná

6. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Rozdávat svým slovem pohodu i pomáhat. Zvládne to Jan Kovařík až do důchodu? Anebo má plán B?

Stříbrný vítr: Rozdávat svým slovem pohodu i pomáhat. Zvládne to Jan Kovařík až do důchodu? Anebo má plán B?

6. 8. 2022

43 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o delfíním sanatoriu, první webové stránce a záludném stínu

Meteor: Meteor o delfíním sanatoriu, první webové stránce a záludném stínu

6. 8. 2022

35 min

Obrázek epizody Povídky Báječného léta: Filip Jan Zvolský: Báječné léto ve dvou. Čte Jiří Zapletal

Povídky Báječného léta: Filip Jan Zvolský: Báječné léto ve dvou. Čte Jiří Zapletal

5. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Okurky

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Okurky

5. 8. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Biolog Jaroslav Petr: Pořad Meteor asi může za to, že se zabývám vědou

Blízká setkání: Biolog Jaroslav Petr: Pořad Meteor asi může za to, že se zabývám vědou

5. 8. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Richard Hindls: Letos jenom 2000 korun na elektřinu. O kolik víc a pro koho vláda ještě uvolní?

Jak to vidí...: Richard Hindls: Letos jenom 2000 korun na elektřinu. O kolik víc a pro koho vláda ještě uvolní?

5. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak žít bez odpadu. Mistrovský kurz Petra Hanzela

Mistrovský kurz: Jak žít bez odpadu. Mistrovský kurz Petra Hanzela

4. 8. 2022

22 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Louis Vuitton. Firma, kterou založil, zásobuje kufry a kabelkami smetánku po celém světě

Příběhy z kalendáře: Louis Vuitton. Firma, kterou založil, zásobuje kufry a kabelkami smetánku po celém světě

4. 8. 2022

18 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Jarkuliš, Valeska, Onisko, Makay

O původu příjmení: Jarkuliš, Valeska, Onisko, Makay

4. 8. 2022

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jana Stryková: Syn se mě ptá, proč mám tak blbé zaměstnání

Blízká setkání: Herečka Jana Stryková: Syn se mě ptá, proč mám tak blbé zaměstnání

4. 8. 2022

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kočky si o atraktivnosti hraček rozhodují samy. Někdy je potěší jen účtenka

Hobby magazín: Kočky si o atraktivnosti hraček rozhodují samy. Někdy je potěší jen účtenka

4. 8. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: novinář Jakub Kynčl

Jak to vidí...: novinář Jakub Kynčl

4. 8. 2022

25 min

Obrázek epizody Kriminálka: Démon alkohol. Vztahové drama z České Třebové otřáslo i zkušenými kriminalisty

Kriminálka: Démon alkohol. Vztahové drama z České Třebové otřáslo i zkušenými kriminalisty

3. 8. 2022

27 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Tanec polka. Vymyslela ji služka Anna Chadimová

Příběhy z kalendáře: Tanec polka. Vymyslela ji služka Anna Chadimová

3. 8. 2022

18 min