Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Omeletky: „Majonéza ve výstřihu a v koutku kus petrželky.“ Omeletky Haliny Pawlowské o šarmu

Omeletky: „Majonéza ve výstřihu a v koutku kus petrželky.“ Omeletky Haliny Pawlowské o šarmu

26. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Michaela Kuklová: Mohla jsem rakovinu na veřejnosti utajit. Ale chtěla jsem zachránit další ženy

Až na dřeň: Michaela Kuklová: Mohla jsem rakovinu na veřejnosti utajit. Ale chtěla jsem zachránit další ženy

26. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 26. 2. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 26. 2. 2023

26. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nejlepší těsto na slané koláče, na které jsme skoro zapomněli, připomněl Josef Maršálek

Pochoutkový rok: Nejlepší těsto na slané koláče, na které jsme skoro zapomněli, připomněl Josef Maršálek

26. 2. 2023

1 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Vysazení motoru se ukázalo jako planý poplach, vzpomíná pilot gripenu Aleš Svoboda

Zálety Aleny Zárybnické: Vysazení motoru se ukázalo jako planý poplach, vzpomíná pilot gripenu Aleš Svoboda

26. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak konflikt na Ukrajině vnímají mladí lidé, jeho žáci, vysvětluje historik Vojtěch Vlček

Jak to vidí...: Jak konflikt na Ukrajině vnímají mladí lidé, jeho žáci, vysvětluje historik Vojtěch Vlček

26. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Josef Somr podle Lídy Engelové

Úžasné životy: Josef Somr podle Lídy Engelové

26. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Karolina Světlá: Její dopisy s Nerudou vyvolaly skandál. Byla přece vdaná!

Osudové ženy: Karolina Světlá: Její dopisy s Nerudou vyvolaly skandál. Byla přece vdaná!

25. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Šarm: Nechci úplně přestat sportovat, ale už jen s mojí skvělou rodinou, směje se Eva Vrabcová Nývltová

Šarm: Nechci úplně přestat sportovat, ale už jen s mojí skvělou rodinou, směje se Eva Vrabcová Nývltová

25. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Čermák, Černodrinská, Podzimková, Toušlová, Dvořák. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Čermák, Černodrinská, Podzimková, Toušlová, Dvořák. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

25. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Omeletky: „Na krevetách jsme byly třikrát za sebou.“ Omeletky Haliny Pawlowské o cestě do Paříže

Omeletky: „Na krevetách jsme byly třikrát za sebou.“ Omeletky Haliny Pawlowské o cestě do Paříže

25. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Klub trubačů ČMMJ se rozrůstá o mladé nadšence, tradice mysliveckého troubení pokračuje

Hobby magazín: Klub trubačů ČMMJ se rozrůstá o mladé nadšence, tradice mysliveckého troubení pokračuje

25. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jak jeho způsob uvažování ovlivnila léta v emigraci? Vysvětluje novinář a spisovatel Karel Hvížďala

Stříbrný vítr: Jak jeho způsob uvažování ovlivnila léta v emigraci? Vysvětluje novinář a spisovatel Karel Hvížďala

25. 2. 2023

43 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zemřel slovenský režisér Juraj Jakubisko. Naplň mě úžasem, znělo jeho životní motto

Stříbrný vítr: Zemřel slovenský režisér Juraj Jakubisko. Naplň mě úžasem, znělo jeho životní motto

25. 2. 2023

38 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o věštících veverkách, soli nad zlato a testování léků

Meteor: Meteor o věštících veverkách, soli nad zlato a testování léků

25. 2. 2023

53 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Předpěstujme si něco do zahrádky

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Předpěstujme si něco do zahrádky

24. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Magdaléna Borová: Šeptuchy pro mě byly druhem balzámu

Blízká setkání: Herečka Magdaléna Borová: Šeptuchy pro mě byly druhem balzámu

24. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Rozdrcené Rusko? To si nikdo neumí představit. Pravděpodobné je zamrznutí konfliktu

Jak to vidí...: Rozdrcené Rusko? To si nikdo neumí představit. Pravděpodobné je zamrznutí konfliktu

24. 2. 2023

52 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak navázat a udržet konverzaci. Mistrovský kurz Petry Davidson

Mistrovský kurz: Jak navázat a udržet konverzaci. Mistrovský kurz Petry Davidson

23. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Výjimečné křížaly z Trhové Kamenice. Mají chuť, nápad a jsou plné slunce

Kdo umí, ten umí: Výjimečné křížaly z Trhové Kamenice. Mají chuť, nápad a jsou plné slunce

23. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Placky a placičky na talíři

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Placky a placičky na talíři

23. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Folkman, Kotek

O původu příjmení: Folkman, Kotek

23. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Marek Němec: Tvůrčí ambice si plním, když můžu režírovat

Blízká setkání: Herec Marek Němec: Tvůrčí ambice si plním, když můžu režírovat

23. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Znečištění vod mělo vliv na líhnutí pstruha obecného v aparátech. Do vývoje jiker nezasahujte

Hobby magazín: Znečištění vod mělo vliv na líhnutí pstruha obecného v aparátech. Do vývoje jiker nezasahujte

23. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Dohromady nebo zvlášť?

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Dohromady nebo zvlášť?

22. 2. 2023

32 min