Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení: Dvořáček, Doubek, Franěk, Karafiát

O původu příjmení: Dvořáček, Doubek, Franěk, Karafiát

22. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Marek Dvořák: První pomoc? Ideální jsou při jejím poskytování prostitutky a děti

Blízká setkání: Marek Dvořák: První pomoc? Ideální jsou při jejím poskytování prostitutky a děti

22. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Smrt dcery mi změnila pohled na život. Novým hárem teď dělám radost jiným. Zrcadlo Lucie Staňkové

Zrcadlo: Smrt dcery mi změnila pohled na život. Novým hárem teď dělám radost jiným. Zrcadlo Lucie Staňkové

21. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Kapsulový šatník

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Kapsulový šatník

21. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hyttych/Hytych, Bedroš, Dejmek

O původu příjmení: Hyttych/Hytych, Bedroš, Dejmek

21. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátorka Iveta Toušlová. Jak vznikla 13. komnata? „Může za to maminka, která trpěla depresí"

Blízká setkání: Moderátorka Iveta Toušlová. Jak vznikla 13. komnata? „Může za to maminka, která trpěla depresí"

21. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Orchideje mají rády polostín a speciální kůrový substrát. Ocení i terárium

Hobby magazín: Orchideje mají rády polostín a speciální kůrový substrát. Ocení i terárium

21. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Jednorázová valorizace problém nevyřeší. Kámen úrazu je důchodová reforma

Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Jednorázová valorizace problém nevyřeší. Kámen úrazu je důchodová reforma

21. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Ferruccio Lamborghini. Jeho automobily staly symbolem luxusu a dokonalosti

Příběhy z kalendáře: Ferruccio Lamborghini. Jeho automobily staly symbolem luxusu a dokonalosti

20. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Ale já musím fungovat!

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Ale já musím fungovat!

20. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Gomola, Kraml, Blažek

O původu příjmení: Gomola, Kraml, Blažek

20. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: K herectví nahota prostě patří. Je to kostým, myslí si herečka Eva Podzimková

Blízká setkání: K herectví nahota prostě patří. Je to kostým, myslí si herečka Eva Podzimková

20. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Pavel má potenciál. Mohl by rozbít vzájemnou slepotu a hluchotu mezi občany a politiky

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Pavel má potenciál. Mohl by rozbít vzájemnou slepotu a hluchotu mezi občany a politiky

20. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Novinky v léčení poruch pohyblivosti jícnu a vyprazdňování žaludku

Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Novinky v léčení poruch pohyblivosti jícnu a vyprazdňování žaludku

19. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Okřídlená rčení

O češtině od A do Z: Okřídlená rčení

19. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody Omeletky: „Zlatá horečka propukla i u Vodňan.“ Omeletky Haliny Pawlowské o zlatu

Omeletky: „Zlatá horečka propukla i u Vodňan.“ Omeletky Haliny Pawlowské o zlatu

19. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Zpěvák Bohouš Josef: Po operaci srdce jsem se vzbudil a zopakoval si text. Jestli mi hlava funguje

Až na dřeň: Zpěvák Bohouš Josef: Po operaci srdce jsem se vzbudil a zopakoval si text. Jestli mi hlava funguje

19. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Slané sýrové rohlíčky Lucii Hrazdirové

Pochoutkový rok: Slané sýrové rohlíčky Lucii Hrazdirové

19. 2. 2023

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Až budete dělat čokoládovou polevu, zapomeňte na čokoládu na vaření, říká Josef Maršálek

Pochoutkový rok: Až budete dělat čokoládovou polevu, zapomeňte na čokoládu na vaření, říká Josef Maršálek

19. 2. 2023

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 19. 2. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 19. 2. 2023

19. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem docela rád mimo svou komfortní zónu, usmívá se Vavřinec Hradilek

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem docela rád mimo svou komfortní zónu, usmívá se Vavřinec Hradilek

19. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Vltavín: V Komařicích uvidíte Ušatou paní, zavzpomínáte na pivo, kterého jste se najedli, a zažijete masopust

Vltavín: V Komařicích uvidíte Ušatou paní, zavzpomínáte na pivo, kterého jste se najedli, a zažijete masopust

19. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Většina členů jsou i zdravotní klauni, říká Jitka Rosenová, umělecká ředitelka spolku Divadelta

Jak to vidí...: Většina členů jsou i zdravotní klauni, říká Jitka Rosenová, umělecká ředitelka spolku Divadelta

19. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Eduard Hrubeš podle Saskie Burešové

Úžasné životy: Eduard Hrubeš podle Saskie Burešové

19. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Leopoldina Ortová de Pauli: Kvůli manželovi se vzdala kariéry. Připravil ji o dost víc

Osudové ženy: Leopoldina Ortová de Pauli: Kvůli manželovi se vzdala kariéry. Připravil ji o dost víc

18. 2. 2023

23 min