Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Na začátku kariéry se katapultoval z hořícího letadla. Trauma z toho ale vojenský pilot nemá

Kdo umí, ten umí: Na začátku kariéry se katapultoval z hořícího letadla. Trauma z toho ale vojenský pilot nemá

15. 6. 2023

22 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Studio animovaných filmů Bratři v triku. Logo tří kudrnatých kluků vytvořil Zdeněk Miler

Příběhy z kalendáře: Studio animovaných filmů Bratři v triku. Logo tří kudrnatých kluků vytvořil Zdeněk Miler

15. 6. 2023

18 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Mikát, Grzonka, Rýdl

O původu příjmení: Mikát, Grzonka, Rýdl

15. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Jindra Polák z kapely Jelen: Smějeme se, že víc než hudební skupina jsme hudební hnutí

Blízká setkání: Zpěvák Jindra Polák z kapely Jelen: Smějeme se, že víc než hudební skupina jsme hudební hnutí

15. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Cukrářka si pěstuje vlastní ingredience na záhonech. Macešky na dort, levanduli do prosecca

Hobby magazín: Cukrářka si pěstuje vlastní ingredience na záhonech. Macešky na dort, levanduli do prosecca

15. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomická analytička: Nový ministr zemědělství Výborný má dobrou reputaci, nikoliv zkušenosti

Jak to vidí...: Ekonomická analytička: Nový ministr zemědělství Výborný má dobrou reputaci, nikoliv zkušenosti

15. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Posilování pánevního dna aneb Léčba pohybem

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Posilování pánevního dna aneb Léčba pohybem

14. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Foltr/Folter, Machain/Macháň, Mezuláník, Flemmich

O původu příjmení: Foltr/Folter, Machain/Macháň, Mezuláník, Flemmich

14. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš

Blízká setkání: Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš

14. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Vltavín: Vltavín jako pivní speciál z jižních Čech. Aneb, jak se vaří pivo

Vltavín: Vltavín jako pivní speciál z jižních Čech. Aneb, jak se vaří pivo

14. 6. 2023

40 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ofenzíva bude těžší. Ukrajina naráží na chráněné ruské pozice, říká analytik Michal Smetana

Jak to vidí...: Ofenzíva bude těžší. Ukrajina naráží na chráněné ruské pozice, říká analytik Michal Smetana

14. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Mám doma paní učitelku. Dokuseriál o životě českých pedagogů a jejich rodin

Dokuseriál: Mám doma paní učitelku. Dokuseriál o životě českých pedagogů a jejich rodin

13. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Zkusil to čtyřicetkrát, než to vyšlo. Student rozjel v Dašicích výrobu cideru

Kdo umí, ten umí: Zkusil to čtyřicetkrát, než to vyšlo. Student rozjel v Dašicích výrobu cideru

13. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Týrání chovem

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Týrání chovem

13. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Brloh, Knapik, Musialek

O původu příjmení: Brloh, Knapik, Musialek

13. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

Blízká setkání: Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

13. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Medobraní aneb včelařovy žně. Vytáčení medu je pro včelaře vrcholem sezony

Hobby magazín: Medobraní aneb včelařovy žně. Vytáčení medu je pro včelaře vrcholem sezony

13. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onemocnění štítné žlázy

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onemocnění štítné žlázy

12. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Nekvinda, Listík

O původu příjmení: Nekvinda, Listík

12. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Aneta Krejčíková: Rozhodla jsem se zlomit rodinnou kletbu

Blízká setkání: Herečka Aneta Krejčíková: Rozhodla jsem se zlomit rodinnou kletbu

12. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Zlaté dno

Láska za lásku: Zlaté dno

11. 6. 2023

52 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Tru-cut biopsie. Velmi šetrný odběr vzorku v gynekologii

Moci bez nemoci: Tru-cut biopsie. Velmi šetrný odběr vzorku v gynekologii

11. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Hokejisti nebo hokejisté? Tahá vás první výraz za uši? Nemusí. Dozvíte se proč

O češtině od A do Z: Hokejisti nebo hokejisté? Tahá vás první výraz za uši? Nemusí. Dozvíte se proč

11. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody Omeletky: “Než jsem poznal Janinku, nevěděl jsem, jak vypadá živá kráva!“ Omeletky o poklescích

Omeletky: “Než jsem poznal Janinku, nevěděl jsem, jak vypadá živá kráva!“ Omeletky o poklescích

11. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Herečka Kateřina Marie Fialová: Ztráta rodičů nikdy nepřebolí, ale zvládla jsem to a makám na sobě

Až na dřeň: Herečka Kateřina Marie Fialová: Ztráta rodičů nikdy nepřebolí, ale zvládla jsem to a makám na sobě

11. 6. 2023

25 min