Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Fazolový guláš od Jiřího Bíleckého

Pochoutkový rok: Fazolový guláš od Jiřího Bíleckého

11. 6. 2023

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nikdy nevkládáme do úst najednou maso společně s knedlíkem, zdůrazňuje Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Nikdy nevkládáme do úst najednou maso společně s knedlíkem, zdůrazňuje Ladislav Špaček

11. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: František Kinský: Můj otec mi celý život onikal

Zálety Aleny Zárybnické: František Kinský: Můj otec mi celý život onikal

11. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč by pacienti s myozitidou neměli zanedbávat pohyb, vysvětluje Olga Drápalová

Jak to vidí...: Proč by pacienti s myozitidou neměli zanedbávat pohyb, vysvětluje Olga Drápalová

11. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Vladimír Tesařík podle Janka Ledeckého

Úžasné životy: Vladimír Tesařík podle Janka Ledeckého

11. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Anna Lauermannová Mikschová: Múzu básníků manžel týral

Osudové ženy: Anna Lauermannová Mikschová: Múzu básníků manžel týral

10. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Šarm: Žena po padesátce nepatří do starého železa, ale musíte si ukočírovat stravu, tvrdí Hanka Kynychová

Šarm: Žena po padesátce nepatří do starého železa, ale musíte si ukočírovat stravu, tvrdí Hanka Kynychová

10. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rajská, Třeštíková, Soukup, Tolasz, Kreuzmannová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Rajská, Třeštíková, Soukup, Tolasz, Kreuzmannová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

10. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zvěřiny se nebojte. Během přípravy stačí dodržovat několik praktických zásad

Hobby magazín: Zvěřiny se nebojte. Během přípravy stačí dodržovat několik praktických zásad

10. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Který ze svých nápadů považuje za nejbláznivější, prozradí zakladatelka Colours of Ostrava

Stříbrný vítr: Který ze svých nápadů považuje za nejbláznivější, prozradí zakladatelka Colours of Ostrava

10. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o vzorcích z Marsu, sledování epidemie satelity a nejslavnějším psu

Meteor: Meteor o vzorcích z Marsu, sledování epidemie satelity a nejslavnějším psu

10. 6. 2023

53 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Bertha von Suttner. První žena, které byla v roce 1095 udělena Nobelova cena za mír

Příběhy z kalendáře: Bertha von Suttner. První žena, které byla v roce 1095 udělena Nobelova cena za mír

9. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Škůdci na zahradě

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Škůdci na zahradě

9. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Básník František Novotný: Poezie nejsou rýmy, ale to, jak vidíme svět

Blízká setkání: Básník František Novotný: Poezie nejsou rýmy, ale to, jak vidíme svět

9. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Klimatičtí uprchlíci budou otázkou pro celou Evropu. Jsme na počátku velké diskuze

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Klimatičtí uprchlíci budou otázkou pro celou Evropu. Jsme na počátku velké diskuze

9. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak si sami předpovědět počasí? Mistrovský kurz meteoroložky Aleny Zárybnické

Mistrovský kurz: Jak si sami předpovědět počasí? Mistrovský kurz meteoroložky Aleny Zárybnické

8. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: 1984. Dystopický román George Orwella

Příběhy z kalendáře: 1984. Dystopický román George Orwella

8. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hledám zubního lékaře

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hledám zubního lékaře

8. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Lohonka/Lohoňka, Liboměrský

O původu příjmení: Lohonka/Lohoňka, Liboměrský

8. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Být zpěvačkou je krásné, ale přišlo mi to málo. Mám velkou potřebu tvořit

Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Být zpěvačkou je krásné, ale přišlo mi to málo. Mám velkou potřebu tvořit

8. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Hobby magazín: V sádce na pstruhové farmě je čtyřicet tisíc ryb. Generační kusy mají i tři kilogramy

Hobby magazín: V sádce na pstruhové farmě je čtyřicet tisíc ryb. Generační kusy mají i tři kilogramy

8. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Černý: Kdo zničil Kachovskou přehradu? Kouřící zbraň nemáme. Všechno ale ukazuje na Rusko

Jak to vidí...: Komentátor Černý: Kdo zničil Kachovskou přehradu? Kouřící zbraň nemáme. Všechno ale ukazuje na Rusko

8. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Slané pečení

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Slané pečení

7. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Lafant, Korsitzke

O původu příjmení: Lafant, Korsitzke

7. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Yvona Kreuzmannová, ředitelka Tance Praha: Miluju dívat se na zralé tanečníky

Blízká setkání: Yvona Kreuzmannová, ředitelka Tance Praha: Miluju dívat se na zralé tanečníky

7. 6. 2023

30 min