Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dokuseriál: Slaměné vdovy: Žena hasiče

Dokuseriál: Slaměné vdovy: Žena hasiče

2. 5. 2023

22 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Transplantace srdce. Pacientům už k přežití pomáhají umělé orgány

Příběhy z kalendáře: Transplantace srdce. Pacientům už k přežití pomáhají umělé orgány

2. 5. 2023

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onkologická péče

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onkologická péče

2. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Antropoložka Zdenka Sokolíčková: Měla jsem obavu z velké tmy. Paradoxně jste citlivější a vnímavější

Blízká setkání: Antropoložka Zdenka Sokolíčková: Měla jsem obavu z velké tmy. Paradoxně jste citlivější a vnímavější

2. 5. 2023

32 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Na jaře a na podzim se do vodních nádrží vysazují dravé ryby. Candáti jsou na Orlíku jako v bavlnce

Hobby magazín: Na jaře a na podzim se do vodních nádrží vysazují dravé ryby. Candáti jsou na Orlíku jako v bavlnce

2. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Při výsadbě růží je důležité rozebrat kořeny, aby dobře prokořeňovaly, říká zahradník

Hobby magazín: Při výsadbě růží je důležité rozebrat kořeny, aby dobře prokořeňovaly, říká zahradník

2. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kvěch, Chára, Giemsa

O původu příjmení: Kvěch, Chára, Giemsa

1. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Omeletky: 1. máj, lásky čas? Spíše hrůza, že pod našimi okny nebudou stát zástupy. Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: 1. máj, lásky čas? Spíše hrůza, že pod našimi okny nebudou stát zástupy. Omeletky Haliny Pawlowské

1. 5. 2023

54 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psychoterapeutka Eliška Remešová: Takzvaný zimní spánek je pro vztah přirozený. Nebojte se ho

Blízká setkání: Psychoterapeutka Eliška Remešová: Takzvaný zimní spánek je pro vztah přirozený. Nebojte se ho

1. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Stařenky z Nového Světa

Láska za lásku: Stařenky z Nového Světa

30. 4. 2023

52 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Unikátní léčba píštělí u onemocnění Crohnovou chorobou kmenovými buňkami

Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Unikátní léčba píštělí u onemocnění Crohnovou chorobou kmenovými buňkami

30. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Tvary podstatných jmen ve spojení s číslovkami

O češtině od A do Z: Tvary podstatných jmen ve spojení s číslovkami

30. 4. 2023

4 min

Obrázek epizody Omeletky: „Nevím, jestli jsem ulovila svého muže já, nebo on mě.“ Omeletky Haliny Pawlowské o lovu

Omeletky: „Nevím, jestli jsem ulovila svého muže já, nebo on mě.“ Omeletky Haliny Pawlowské o lovu

30. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Tanec je alfou a omegou mého života. Vytancovala jsem se i z tátovy smrti, líčí šéfka Tance Praha

Až na dřeň: Tanec je alfou a omegou mého života. Vytancovala jsem se i z tátovy smrti, líčí šéfka Tance Praha

30. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Salát z uzeného pstruha od Václava Ségla

Pochoutkový rok: Salát z uzeného pstruha od Václava Ségla

30. 4. 2023

6 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 30. 4. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 30. 4. 2023

30. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Většina z nás by nedokázala v restauraci oloupat banán nebo pomeranč, jak popisuje Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Většina z nás by nedokázala v restauraci oloupat banán nebo pomeranč, jak popisuje Ladislav Špaček

30. 4. 2023

1 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Nejdříve bych se vám kouknul mezi lopatky, vzkazuje Aleně Zárybnické fyzioterapeut Rychnovský

Zálety Aleny Zárybnické: Nejdříve bych se vám kouknul mezi lopatky, vzkazuje Aleně Zárybnické fyzioterapeut Rychnovský

30. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co dělat s invazivními rostlinami, vysvětluje ekolog Petr Pyšek

Jak to vidí...: Co dělat s invazivními rostlinami, vysvětluje ekolog Petr Pyšek

30. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Ján Zákopčaník podle Aleny Zárybnické

Úžasné životy: Úžasné životy: Ján Zákopčaník podle Aleny Zárybnické

30. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Šarm: Recept manželů Evy a Václava Hudečkových na životní lásku a vztah: Poctivě se k sobě chovejte hezky

Šarm: Recept manželů Evy a Václava Hudečkových na životní lásku a vztah: Poctivě se k sobě chovejte hezky

29. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mornštajnová, Zima, Zelenka, Mareš, Melíšková. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Mornštajnová, Zima, Zelenka, Mareš, Melíšková. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

29. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Omeletky: Nejhůř vydělané peníze? V reklamě s finským ježkem. Omeletky Haliny Pawlowské o ceně

Omeletky: Nejhůř vydělané peníze? V reklamě s finským ježkem. Omeletky Haliny Pawlowské o ceně

29. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Anna Fodorová: Studium psychoterapie mi pomohlo pochopit vztahy v rodině

Stříbrný vítr: Anna Fodorová: Studium psychoterapie mi pomohlo pochopit vztahy v rodině

29. 4. 2023

42 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o ochutnávání vrtů, závratích opic a umělé vodě

Meteor: Meteor o ochutnávání vrtů, závratích opic a umělé vodě

29. 4. 2023

54 min