Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Terry Pratchett. Do vydání Harryho Pottera byl nejčtenějším britským spisovatelem

Příběhy z kalendáře: Terry Pratchett. Do vydání Harryho Pottera byl nejčtenějším britským spisovatelem

28. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zahradníkův konec dubna

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zahradníkův konec dubna

28. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pediatr Petr Tláskal: Špatné stravování dospělých je špatným příkladem pro děti

Blízká setkání: Pediatr Petr Tláskal: Špatné stravování dospělých je špatným příkladem pro děti

28. 4. 2023

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Zpravodajka Šafaříková: Prezidentská návštěva je pro Ukrajinu vzpruha. Je to vzkaz voličům Čaputové?

Jak to vidí...: Zpravodajka Šafaříková: Prezidentská návštěva je pro Ukrajinu vzpruha. Je to vzkaz voličům Čaputové?

28. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak kritické myšlení využít ve svůj prospěch. Mistrovský kurz s šachovým velmistrem Jánem Markošem

Mistrovský kurz: Jak kritické myšlení využít ve svůj prospěch. Mistrovský kurz s šachovým velmistrem Jánem Markošem

27. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Proud mu nafackoval snad tisíckrát. Přesto ho práce opraváře audiotechniky těší už 30 let

Kdo umí, ten umí: Proud mu nafackoval snad tisíckrát. Přesto ho práce opraváře audiotechniky těší už 30 let

27. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Zita Kabátová. Proč jí Zdeněk Štěpánek řekl, že by ho nedokázala svést?

Příběhy z kalendáře: Zita Kabátová. Proč jí Zdeněk Štěpánek řekl, že by ho nedokázala svést?

27. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pro důchod na poštu nebo do banky?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pro důchod na poštu nebo do banky?

27. 4. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Bardoň, Funfer, Goszler

O původu příjmení: Bardoň, Funfer, Goszler

27. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Principál Rosťa Novák: Magie a kouzlo cirkusového šapitó dokáže propojovat nepropojitelné

Blízká setkání: Principál Rosťa Novák: Magie a kouzlo cirkusového šapitó dokáže propojovat nepropojitelné

27. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Strupovitosti jabloní se daří ve vlhkém počasí, když je deštivo a teplo

Hobby magazín: Strupovitosti jabloní se daří ve vlhkém počasí, když je deštivo a teplo

27. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Havárie Černobylu. Lidé bojovali proti neviditelnému zabijákovi

Příběhy z kalendáře: Havárie Černobylu. Lidé bojovali proti neviditelnému zabijákovi

26. 4. 2023

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nevyžádaná pošta

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nevyžádaná pošta

26. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Jachura, Varyš

O původu příjmení: Jachura, Varyš

26. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Klára Melíšková: Seriál Volha? Byla to pro mě jednoznačná volba. Moc mě bavily paruky

Blízká setkání: Herečka Klára Melíšková: Seriál Volha? Byla to pro mě jednoznačná volba. Moc mě bavily paruky

26. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Čerstvá vajíčka z vlastního chovu? Pořiďte si vlašku nebo leghornku, doporučuje chovatel

Hobby magazín: Čerstvá vajíčka z vlastního chovu? Pořiďte si vlašku nebo leghornku, doporučuje chovatel

26. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Umělá inteligence? Nejdříve to bude Divoký západ a pak se probudí právníci

Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Umělá inteligence? Nejdříve to bude Divoký západ a pak se probudí právníci

26. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Slaměné vdovy: Žena sportovce

Dokuseriál: Slaměné vdovy: Žena sportovce

25. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Potravinové intolerance

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Potravinové intolerance

25. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hadaščok, Kunovský, Goszler

O původu příjmení: Hadaščok, Kunovský, Goszler

25. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kreslíř Štěpán Mareš vzpomíná na komiks Zelený Raoul: Kája Saudek mě varoval, že mě čeká řehole

Blízká setkání: Kreslíř Štěpán Mareš vzpomíná na komiks Zelený Raoul: Kája Saudek mě varoval, že mě čeká řehole

25. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Při výběru zahradní techniky záleží na velikosti pozemku i na tom, jak jej chceme obhospodařovat

Hobby magazín: Při výběru zahradní techniky záleží na velikosti pozemku i na tom, jak jej chceme obhospodařovat

25. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Psychiatr Höschl: Vražda rukou dítěte? Za agresi u dětí může hlavně emoční chlad v rodinách

Jak to vidí...: Psychiatr Höschl: Vražda rukou dítěte? Za agresi u dětí může hlavně emoční chlad v rodinách

25. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Anna Náprstková. Zažila chudobu, přesto se stala úspěšnou podnikatelkou a mecenáškou

Příběhy z kalendáře: Anna Náprstková. Zažila chudobu, přesto se stala úspěšnou podnikatelkou a mecenáškou

24. 4. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravé plíce

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravé plíce

24. 4. 2023

34 min