Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Laně, turkolog, bývalý velvyslanec ČR v Turecku

Jak to vidí...: Tomáš Laně, turkolog, bývalý velvyslanec ČR v Turecku

31. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tohle je můj pozemek!

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tohle je můj pozemek!

31. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kejzar, Cigoš

O původu příjmení: Kejzar, Cigoš

31. 5. 2023

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psí trenér Tomáš Nushart: Základem úspěchu je odměňovat to, co se nám na psovi líbí. Jak trestat?

Blízká setkání: Psí trenér Tomáš Nushart: Základem úspěchu je odměňovat to, co se nám na psovi líbí. Jak trestat?

31. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Turkolog Laně: Represe, vnucený islamismus, klacky pod nohy. Co vyváží Erdoğanovu všemocnost?

Jak to vidí...: Turkolog Laně: Represe, vnucený islamismus, klacky pod nohy. Co vyváží Erdoğanovu všemocnost?

31. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Nová sociální síť Threads by měla být v Evropě spuštěna už zítra. Musk zuří

Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Nová sociální síť Threads by měla být v Evropě spuštěna už zítra. Musk zuří

30. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Profesionálové: Kriminalista. S lupou a zápisníkem v ruce. Jak se vyšetřovaly zločiny před sto lety?

Dokuseriál: Profesionálové: Kriminalista. S lupou a zápisníkem v ruce. Jak se vyšetřovaly zločiny před sto lety?

30. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravotní pojištění

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravotní pojištění

30. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kábele, Kufa

O původu příjmení: Kábele, Kufa

30. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfredaktor Radiožurnálu Ondřej Suchan: Zpravodajství je týmový sport a já mám skvělý tým

Blízká setkání: Šéfredaktor Radiožurnálu Ondřej Suchan: Zpravodajství je týmový sport a já mám skvělý tým

30. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Český svaz chovatelů má vlastní zverimex. Vybrané zboží uspokojí i ty nejnáročnější

Hobby magazín: Český svaz chovatelů má vlastní zverimex. Vybrané zboží uspokojí i ty nejnáročnější

30. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka Hejlová: Influencer marketing? Ubránit se mu je velmi těžké. Regulace státu pokulhává

Jak to vidí...: Expertka Hejlová: Influencer marketing? Ubránit se mu je velmi těžké. Regulace státu pokulhává

30. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Současný vzdělávací systém prohlubuje propast mezi studenty

Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Současný vzdělávací systém prohlubuje propast mezi studenty

29. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Výstup na Mount Everest. Byli Edmund Hillary a Tenzing Norgay skutečně první?

Příběhy z kalendáře: Výstup na Mount Everest. Byli Edmund Hillary a Tenzing Norgay skutečně první?

29. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Urgentní příjem + první pomoc

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Urgentní příjem + první pomoc

29. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Fucin, Carva

O původu příjmení: Fucin, Carva

29. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mirek Vaňura, autor Kriminálky: Kdybych se znovu narodil, chtěl bych pracovat jako operativec

Blízká setkání: Mirek Vaňura, autor Kriminálky: Kdybych se znovu narodil, chtěl bych pracovat jako operativec

29. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Světlana z Pardubic zachraňuje životy na frontě, u Bachmutu to bylo nejhorší

Kdo umí, ten umí: Světlana z Pardubic zachraňuje životy na frontě, u Bachmutu to bylo nejhorší

29. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka: Přijímačky na SŠ? Rozhořčení je namístě. Stát selhal. Z dětí dělá pokusné králíky

Jak to vidí...: Politoložka: Přijímačky na SŠ? Rozhořčení je namístě. Stát selhal. Z dětí dělá pokusné králíky

29. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Operace plochonoží. Miniinvazivní zákrok, který vás doslova postaví zpátky na nohy

Moci bez nemoci: Operace plochonoží. Miniinvazivní zákrok, který vás doslova postaví zpátky na nohy

28. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Lze skloňovat názvy měst v množném čísle?

O češtině od A do Z: Lze skloňovat názvy měst v množném čísle?

28. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody Omeletky: „Místo polibku jsem myslela, že chce prachy!“ Omeletky Haliny Pawlowské o fantazii

Omeletky: „Místo polibku jsem myslela, že chce prachy!“ Omeletky Haliny Pawlowské o fantazii

28. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Novinářka i mluvčí během prezidentské kampaně. Své zkušenosti popisuje Pastorčáková v knize Kandidát

Až na dřeň: Novinářka i mluvčí během prezidentské kampaně. Své zkušenosti popisuje Pastorčáková v knize Kandidát

28. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Piškotový zákusek s angreštem a sněhovou čepicí od Jiřího Pospíšila

Pochoutkový rok: Piškotový zákusek s angreštem a sněhovou čepicí od Jiřího Pospíšila

28. 5. 2023

8 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Většina Čechů drží vidličku špatně, patří hroty dolů, říká Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Většina Čechů drží vidličku špatně, patří hroty dolů, říká Ladislav Špaček

28. 5. 2023

1 min