Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 28. 5. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 28. 5. 2023

28. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Chřest z Ivančic. Mimozemská rostlina, nebo buržoazní pochutina?

Pochoutkový rok: Chřest z Ivančic. Mimozemská rostlina, nebo buržoazní pochutina?

28. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Milan Cais: Moje současná inspirace? Pískání v uších

Zálety Aleny Zárybnické: Milan Cais: Moje současná inspirace? Pískání v uších

28. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody Vltavín: Došky, šindele, zemanský dům, husitský vůz a mnoho dalšího uvidí lidé v trocnovském archeoskanzenu

Vltavín: Došky, šindele, zemanský dům, husitský vůz a mnoho dalšího uvidí lidé v trocnovském archeoskanzenu

28. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jsou v "rezervaci tmy" návštěvníci vítáni? Odpoví ředitelka Turistického regionu Jizerské hory

Jak to vidí...: Jsou v "rezervaci tmy" návštěvníci vítáni? Odpoví ředitelka Turistického regionu Jizerské hory

28. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Antonín Svojsík podle Václava Marhoula

Úžasné životy: Antonín Svojsík podle Václava Marhoula

28. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Simonetta Buonaccini: Její verše upoutaly Halase i Šaldu. Zemřela předčasně a záhadně

Osudové ženy: Simonetta Buonaccini: Její verše upoutaly Halase i Šaldu. Zemřela předčasně a záhadně

27. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Malátný, Sobotka, Portych a Štrouf, Kunc, Kovařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Malátný, Sobotka, Portych a Štrouf, Kunc, Kovařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

27. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Omeletky: „Modré úzké kalhoty jsem nosila, když jsem měla 80 (kilo).“ Omeletky Haliny Pawlowské o stáří

Omeletky: „Modré úzké kalhoty jsem nosila, když jsem měla 80 (kilo).“ Omeletky Haliny Pawlowské o stáří

27. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Koupě vhodné prodlužovačky není jednoduchá. Záleží, co na ni připojíme a kde se bude používat

Hobby magazín: Koupě vhodné prodlužovačky není jednoduchá. Záleží, co na ni připojíme a kde se bude používat

27. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč ráda obléká tanečníky, prozradí módní návrhářka Tatiana Kovaříková

Stříbrný vítr: Proč ráda obléká tanečníky, prozradí módní návrhářka Tatiana Kovaříková

27. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o genové chiméře, Keplerovu zákonu a chytrém tyranosaurovi

Meteor: Meteor o genové chiméře, Keplerovu zákonu a chytrém tyranosaurovi

27. 5. 2023

55 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Závod 24 hodin Le Mans. Slavná vítězství i nejhorší nehoda v dějinách motorsportu

Příběhy z kalendáře: Závod 24 hodin Le Mans. Slavná vítězství i nejhorší nehoda v dějinách motorsportu

26. 5. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Invazní druhy

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Invazní druhy

26. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Scenáristka Lucie Konášová: Scenáristi jedou na pochvalu

Blízká setkání: Scenáristka Lucie Konášová: Scenáristi jedou na pochvalu

26. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Švihlíková: Obraty o 180 stupňů a chybějící analýzy. Takhle se nespravuje ani králíkárna, natož stát

Jak to vidí...: Švihlíková: Obraty o 180 stupňů a chybějící analýzy. Takhle se nespravuje ani králíkárna, natož stát

26. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak levně a na vlastní pěst procestovat celý svět. Mistrovský kurz cestovatelky Teru Menclové

Mistrovský kurz: Jak levně a na vlastní pěst procestovat celý svět. Mistrovský kurz cestovatelky Teru Menclové

25. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jak jíst v pubertě, těhotenství a menopauze

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jak jíst v pubertě, těhotenství a menopauze

25. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hoš, Jašpr

O původu příjmení: Hoš, Jašpr

25. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Aleš Procházka alias profesor Snape: Dabing je služba originálu. Je u mě na posledním místě

Blízká setkání: Herec Aleš Procházka alias profesor Snape: Dabing je služba originálu. Je u mě na posledním místě

25. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Někteří včelaři nerespektují plemenářský zákon, v důsledku kazí populaci včely kraňské v Česku

Hobby magazín: Někteří včelaři nerespektují plemenářský zákon, v důsledku kazí populaci včely kraňské v Česku

25. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Teplota stoupá, v létě nastane efekt El Niño. Zacloumají vedra i s Českem?

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Teplota stoupá, v létě nastane efekt El Niño. Zacloumají vedra i s Českem?

25. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Senoseč může být i online

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Senoseč může být i online

24. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kolmačka

O původu příjmení: Kolmačka

24. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátor Jan Kovařík: Z lásky k rozhlasu se nedá vyléčit. To máte na furt

Blízká setkání: Moderátor Jan Kovařík: Z lásky k rozhlasu se nedá vyléčit. To máte na furt

24. 5. 2023

30 min