Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení: Brloh, Knapik, Musialek

O původu příjmení: Brloh, Knapik, Musialek

13. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

Blízká setkání: Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

13. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Medobraní aneb včelařovy žně. Vytáčení medu je pro včelaře vrcholem sezony

Hobby magazín: Medobraní aneb včelařovy žně. Vytáčení medu je pro včelaře vrcholem sezony

13. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onemocnění štítné žlázy

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onemocnění štítné žlázy

12. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Nekvinda, Listík

O původu příjmení: Nekvinda, Listík

12. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Aneta Krejčíková: Rozhodla jsem se zlomit rodinnou kletbu

Blízká setkání: Herečka Aneta Krejčíková: Rozhodla jsem se zlomit rodinnou kletbu

12. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Zlaté dno

Láska za lásku: Zlaté dno

11. 6. 2023

52 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Tru-cut biopsie. Velmi šetrný odběr vzorku v gynekologii

Moci bez nemoci: Tru-cut biopsie. Velmi šetrný odběr vzorku v gynekologii

11. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Hokejisti nebo hokejisté? Tahá vás první výraz za uši? Nemusí. Dozvíte se proč

O češtině od A do Z: Hokejisti nebo hokejisté? Tahá vás první výraz za uši? Nemusí. Dozvíte se proč

11. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody Omeletky: “Než jsem poznal Janinku, nevěděl jsem, jak vypadá živá kráva!“ Omeletky o poklescích

Omeletky: “Než jsem poznal Janinku, nevěděl jsem, jak vypadá živá kráva!“ Omeletky o poklescích

11. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Herečka Kateřina Marie Fialová: Ztráta rodičů nikdy nepřebolí, ale zvládla jsem to a makám na sobě

Až na dřeň: Herečka Kateřina Marie Fialová: Ztráta rodičů nikdy nepřebolí, ale zvládla jsem to a makám na sobě

11. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Fazolový guláš od Jiřího Bíleckého

Pochoutkový rok: Fazolový guláš od Jiřího Bíleckého

11. 6. 2023

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nikdy nevkládáme do úst najednou maso společně s knedlíkem, zdůrazňuje Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Nikdy nevkládáme do úst najednou maso společně s knedlíkem, zdůrazňuje Ladislav Špaček

11. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: František Kinský: Můj otec mi celý život onikal

Zálety Aleny Zárybnické: František Kinský: Můj otec mi celý život onikal

11. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč by pacienti s myozitidou neměli zanedbávat pohyb, vysvětluje Olga Drápalová

Jak to vidí...: Proč by pacienti s myozitidou neměli zanedbávat pohyb, vysvětluje Olga Drápalová

11. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Vladimír Tesařík podle Janka Ledeckého

Úžasné životy: Vladimír Tesařík podle Janka Ledeckého

11. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Anna Lauermannová Mikschová: Múzu básníků manžel týral

Osudové ženy: Anna Lauermannová Mikschová: Múzu básníků manžel týral

10. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Šarm: Žena po padesátce nepatří do starého železa, ale musíte si ukočírovat stravu, tvrdí Hanka Kynychová

Šarm: Žena po padesátce nepatří do starého železa, ale musíte si ukočírovat stravu, tvrdí Hanka Kynychová

10. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rajská, Třeštíková, Soukup, Tolasz, Kreuzmannová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Rajská, Třeštíková, Soukup, Tolasz, Kreuzmannová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

10. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zvěřiny se nebojte. Během přípravy stačí dodržovat několik praktických zásad

Hobby magazín: Zvěřiny se nebojte. Během přípravy stačí dodržovat několik praktických zásad

10. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Který ze svých nápadů považuje za nejbláznivější, prozradí zakladatelka Colours of Ostrava

Stříbrný vítr: Který ze svých nápadů považuje za nejbláznivější, prozradí zakladatelka Colours of Ostrava

10. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o vzorcích z Marsu, sledování epidemie satelity a nejslavnějším psu

Meteor: Meteor o vzorcích z Marsu, sledování epidemie satelity a nejslavnějším psu

10. 6. 2023

53 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Bertha von Suttner. První žena, které byla v roce 1095 udělena Nobelova cena za mír

Příběhy z kalendáře: Bertha von Suttner. První žena, které byla v roce 1095 udělena Nobelova cena za mír

9. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Škůdci na zahradě

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Škůdci na zahradě

9. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Básník František Novotný: Poezie nejsou rýmy, ale to, jak vidíme svět

Blízká setkání: Básník František Novotný: Poezie nejsou rýmy, ale to, jak vidíme svět

9. 6. 2023

32 min