Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Klimatičtí uprchlíci budou otázkou pro celou Evropu. Jsme na počátku velké diskuze

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Klimatičtí uprchlíci budou otázkou pro celou Evropu. Jsme na počátku velké diskuze

9. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak si sami předpovědět počasí? Mistrovský kurz meteoroložky Aleny Zárybnické

Mistrovský kurz: Jak si sami předpovědět počasí? Mistrovský kurz meteoroložky Aleny Zárybnické

8. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: 1984. Dystopický román George Orwella

Příběhy z kalendáře: 1984. Dystopický román George Orwella

8. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hledám zubního lékaře

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hledám zubního lékaře

8. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Lohonka/Lohoňka, Liboměrský

O původu příjmení: Lohonka/Lohoňka, Liboměrský

8. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Být zpěvačkou je krásné, ale přišlo mi to málo. Mám velkou potřebu tvořit

Blízká setkání: Zpěvačka Lucie Bílá: Být zpěvačkou je krásné, ale přišlo mi to málo. Mám velkou potřebu tvořit

8. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Hobby magazín: V sádce na pstruhové farmě je čtyřicet tisíc ryb. Generační kusy mají i tři kilogramy

Hobby magazín: V sádce na pstruhové farmě je čtyřicet tisíc ryb. Generační kusy mají i tři kilogramy

8. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Černý: Kdo zničil Kachovskou přehradu? Kouřící zbraň nemáme. Všechno ale ukazuje na Rusko

Jak to vidí...: Komentátor Černý: Kdo zničil Kachovskou přehradu? Kouřící zbraň nemáme. Všechno ale ukazuje na Rusko

8. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Slané pečení

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Slané pečení

7. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Lafant, Korsitzke

O původu příjmení: Lafant, Korsitzke

7. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Yvona Kreuzmannová, ředitelka Tance Praha: Miluju dívat se na zralé tanečníky

Blízká setkání: Yvona Kreuzmannová, ředitelka Tance Praha: Miluju dívat se na zralé tanečníky

7. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom: Mělo jít o potření šmeliny. Hlavním důvodem měnové reformy ale bylo vzít lidem peníze

Jak to vidí...: Ekonom: Mělo jít o potření šmeliny. Hlavním důvodem měnové reformy ale bylo vzít lidem peníze

7. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Mám doma paní učitelku. Jak těžké je najít cestu k nejmladší generaci?

Dokuseriál: Mám doma paní učitelku. Jak těžké je najít cestu k nejmladší generaci?

6. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: „Vinnetou“ Pierre Brice byl válečným hrdinou, začínal jako manekýn a jeho žena pocházela z trojčat!

Příběhy z kalendáře: „Vinnetou“ Pierre Brice byl válečným hrdinou, začínal jako manekýn a jeho žena pocházela z trojčat!

6. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Potřebuji řemeslníka aneb Paninko, takhle to dělám vždycky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Potřebuji řemeslníka aneb Paninko, takhle to dělám vždycky

6. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Klimatolog Radim Tolasz: Elektromobily planetě nepomůžou. Největší problém je v energetice

Blízká setkání: Klimatolog Radim Tolasz: Elektromobily planetě nepomůžou. Největší problém je v energetice

6. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Frahnow, Lichovník

O původu příjmení: Frahnow, Lichovník

6. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Brzké letnění může být pro rostliny fatální. Připomeňte si základní pravidlo

Hobby magazín: Brzké letnění může být pro rostliny fatální. Připomeňte si základní pravidlo

6. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Politik s mírovou ratolestí je vítán. Pavel by ale mohl vypjatou situaci zklidňovat víc

Jak to vidí...: Politolog: Politik s mírovou ratolestí je vítán. Pavel by ale mohl vypjatou situaci zklidňovat víc

6. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Výměna kolenního a kyčelního kloubu

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Výměna kolenního a kyčelního kloubu

5. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kulturní antropolog Martin Soukup: Nová Guinea je pro mě laboratoří. Jezdím si tam pro nová témata

Blízká setkání: Kulturní antropolog Martin Soukup: Nová Guinea je pro mě laboratoří. Jezdím si tam pro nová témata

5. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Michael Romancov: EU stojí za Moldavskem. Bruselu konečně došel geopolitický rozměr integrace

Jak to vidí...: Michael Romancov: EU stojí za Moldavskem. Bruselu konečně došel geopolitický rozměr integrace

5. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Radosti léta

Láska za lásku: Radosti léta

4. 6. 2023

52 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Atopická dermatitida, laicky řečeno ekzém. Novinkou je biologická léčba

Moci bez nemoci: Atopická dermatitida, laicky řečeno ekzém. Novinkou je biologická léčba

4. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Lze použít slovní spojení „stoleté výročí“ nebo „stoleté narozeniny“?

O češtině od A do Z: Lze použít slovní spojení „stoleté výročí“ nebo „stoleté narozeniny“?

4. 6. 2023

4 min