Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Práci lékárnice vyměnila za kosmetický štětec. Nelituje ani po třiceti letech

Kdo umí, ten umí: Práci lékárnice vyměnila za kosmetický štětec. Nelituje ani po třiceti letech

12. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Vynálezce Charles Macintosh začal prodávat první pláště do deště

Příběhy z kalendáře: Vynálezce Charles Macintosh začal prodávat první pláště do deště

12. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Vytrénujte si paměť pomocí vyprávění příběhů. Mistrovský kurz lektora Reného Müllera

Mistrovský kurz: Vytrénujte si paměť pomocí vyprávění příběhů. Mistrovský kurz lektora Reného Müllera

12. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravá krajina

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravá krajina

12. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Martha Issová: Moje postava v novém filmu Úsvit? Tak to je opravdu strašná čůza

Blízká setkání: Herečka Martha Issová: Moje postava v novém filmu Úsvit? Tak to je opravdu strašná čůza

12. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Líbí se vám bonsaje? Miniaturní borovice najdete v Těšínských Beskydech přímo na loukách nebo v lese

Hobby magazín: Líbí se vám bonsaje? Miniaturní borovice najdete v Těšínských Beskydech přímo na loukách nebo v lese

12. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka: Cenu a dostupnost ropy ovlivní to, zda se do izraelsko-palestinského konfliktu zapojí Írán

Jak to vidí...: Ekonomka: Cenu a dostupnost ropy ovlivní to, zda se do izraelsko-palestinského konfliktu zapojí Írán

12. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Na jménu záleží

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Na jménu záleží

11. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka a spisovatelka Monika Zoubková: Chci, aby z knížek šla hravost a laskavost

Blízká setkání: Herečka a spisovatelka Monika Zoubková: Chci, aby z knížek šla hravost a laskavost

11. 10. 2023

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Genetik Pačes: Jejich výzkum nikoho nezajímal. Teď za vývoj mRNA vakcín získali Nobelovu cenu

Jak to vidí...: Genetik Pačes: Jejich výzkum nikoho nezajímal. Teď za vývoj mRNA vakcín získali Nobelovu cenu

11. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Máte vztah? A mohla bych ho vidět? Čtyřdílný dokuseriál o lásce a partnerských vztazích

Dokuseriál: Máte vztah? A mohla bych ho vidět? Čtyřdílný dokuseriál o lásce a partnerských vztazích

10. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Kabelky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Kabelky

10. 10. 2023

33 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Édith Piaf. Svou naléhavostí v hlase dokázala zasáhnout srdce všech diváků

Příběhy z kalendáře: Édith Piaf. Svou naléhavostí v hlase dokázala zasáhnout srdce všech diváků

10. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petra Měchurová, držitelka kadeřnického Oscara: Jsem kovářovic kobyla. Na svoje vlasy nemám čas

Blízká setkání: Petra Měchurová, držitelka kadeřnického Oscara: Jsem kovářovic kobyla. Na svoje vlasy nemám čas

10. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Obliba hovězího masa neustále roste. Je méně tučné, hodí se i na diety

Hobby magazín: Obliba hovězího masa neustále roste. Je méně tučné, hodí se i na diety

10. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Společnost je naštvaná, lidé od vlády dostávají hraběcí rady

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Společnost je naštvaná, lidé od vlády dostávají hraběcí rady

10. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Krevní plazma léčí

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Krevní plazma léčí

9. 10. 2023

33 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Staroměstský orloj.  Symbolický obraz kosmu a spojení vesmíru, člověka a času

Příběhy z kalendáře: Staroměstský orloj. Symbolický obraz kosmu a spojení vesmíru, člověka a času

9. 10. 2023

20 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Miklík, Milichovský

O původu příjmení: Miklík, Milichovský

9. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Uljana Donátová: Práce na libretu k muzikálu Biograf láska byla úžasná

Blízká setkání: Uljana Donátová: Práce na libretu k muzikálu Biograf láska byla úžasná

9. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Kalkulace Izraele, že je Hamás oslaben, byla osudově chybná. Útok nikdo nečekal

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Kalkulace Izraele, že je Hamás oslaben, byla osudově chybná. Útok nikdo nečekal

9. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Existuje slovo nespočetněkrát?

O češtině od A do Z: Existuje slovo nespočetněkrát?

8. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Spisovatelka Trpková: V prostředí domácího násilí mi bulimie dala pocit, že mám něco pod kontrolou

Až na dřeň: Spisovatelka Trpková: V prostředí domácího násilí mi bulimie dala pocit, že mám něco pod kontrolou

8. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 8. 10. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 8. 10. 2023

8. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Vltavín: Marie Žlábková a Václav Šebele. Zapsali se do historie, ale skoro nikdo je nezná

Vltavín: Marie Žlábková a Václav Šebele. Zapsali se do historie, ale skoro nikdo je nezná

8. 10. 2023

35 min