Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Příslib místo pozvánky? Důvod je prozaický. NATO stále není připraveno za Ukrajinu bojovat

Jak to vidí...: Analytik: Příslib místo pozvánky? Důvod je prozaický. NATO stále není připraveno za Ukrajinu bojovat

13. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Chytrá krajina

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Chytrá krajina

12. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kraitl, Pfeifer

O původu příjmení: Kraitl, Pfeifer

12. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Peter Nagy: Meky Žbirka je příkladem toho, jak udělat dobrou popovou píseň

Blízká setkání: Zpěvák Peter Nagy: Meky Žbirka je příkladem toho, jak udělat dobrou popovou píseň

12. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Letnou mám pod kůží. K politice mě přivedl platan nad mojí školkou. Zrcadlo Hany Třeštíkové

Zrcadlo: Letnou mám pod kůží. K politice mě přivedl platan nad mojí školkou. Zrcadlo Hany Třeštíkové

11. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

Příběhy z kalendáře: Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

11. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cukety na slano i na sladko

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cukety na slano i na sladko

11. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Prkený, Küssel

O původu příjmení: Prkený, Küssel

11. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

11. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kvalitu medu určuje procento vody v něm obsažené

Hobby magazín: Kvalitu medu určuje procento vody v něm obsažené

11. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Venkovský lékař

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Venkovský lékař

10. 7. 2023

36 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kortus

O původu příjmení: Kortus

10. 7. 2023

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cukrářka  Iveta Fabešová: Já jsem v partě věnečků. Je to dokonalý dezert

Blízká setkání: Cukrářka Iveta Fabešová: Já jsem v partě věnečků. Je to dokonalý dezert

10. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Pavlíkovská věž

Láska za lásku: Pavlíkovská věž

9. 7. 2023

52 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Restaurátor Jiří Kmošek opravil starý hostinec, má v něm domov i dílnu

Kdo umí, ten umí: Restaurátor Jiří Kmošek opravil starý hostinec, má v něm domov i dílnu

9. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Zápas skončil bez branek aneb používání metafor v českém jazyce

O češtině od A do Z: Zápas skončil bez branek aneb používání metafor v českém jazyce

9. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Slaný masový koláč s fazolemi zakrytý kaší od Květy Magurové

Pochoutkový rok: Slaný masový koláč s fazolemi zakrytý kaší od Květy Magurové

9. 7. 2023

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 7. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 7. 2023

9. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Byl Dvořák „superstar“? Jeho osobnost přibližuje Vojtěch Poláček, ředitel Památníku Antonína Dvořáka

Jak to vidí...: Byl Dvořák „superstar“? Jeho osobnost přibližuje Vojtěch Poláček, ředitel Památníku Antonína Dvořáka

9. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Usilovala o emancipaci žen a odmítala intimní lásku. Osudové ženy: Růžena Svobodová

Osudové ženy: Usilovala o emancipaci žen a odmítala intimní lásku. Osudové ženy: Růžena Svobodová

8. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nová zelená úsporám Light: Můžete získat dotaci až 150 000 korun na zateplení domu nebo výměnu oken

Hobby magazín: Nová zelená úsporám Light: Můžete získat dotaci až 150 000 korun na zateplení domu nebo výměnu oken

8. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Lenka Hatašová fotografovala válku v Jugoslávii i tenisové Grand Slamy

Stříbrný vítr: Lenka Hatašová fotografovala válku v Jugoslávii i tenisové Grand Slamy

8. 7. 2023

38 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o rekordu DNA, plošticích s lepidlem a falešné zmiji

Meteor: Meteor o rekordu DNA, plošticích s lepidlem a falešné zmiji

8. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Záchranářka Tatiana Tatranská: Všichni jsme svým způsobem ujetí

Blízká setkání: Záchranářka Tatiana Tatranská: Všichni jsme svým způsobem ujetí

7. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: V ekologickém přístupu k cestování máme stále co dohánět, říká pedagožka z Katedry cestovního ruchu

Jak to vidí...: V ekologickém přístupu k cestování máme stále co dohánět, říká pedagožka z Katedry cestovního ruchu

7. 7. 2023

24 min