Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: V ekologickém přístupu k cestování máme stále co dohánět, říká pedagožka z Katedry cestovního ruchu

Jak to vidí...: V ekologickém přístupu k cestování máme stále co dohánět, říká pedagožka z Katedry cestovního ruchu

7. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak vznikla příjmení a kdy se začala používat

O češtině od A do Z: Jak vznikla příjmení a kdy se začala používat

6. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Textař a novinář Michael Prostějovský: Myslím, že popová doba zachránila Olympicu krk

Blízká setkání: Textař a novinář Michael Prostějovský: Myslím, že popová doba zachránila Olympicu krk

6. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: I rybáři mají svůj letní tábor. Ti nejlepší si zachytají ve Smetanově Lhotě na jihu Čech

Hobby magazín: I rybáři mají svůj letní tábor. Ti nejlepší si zachytají ve Smetanově Lhotě na jihu Čech

6. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Petr Janda: Lidi mají Karla Gotta za slušňáka. Ale když se rozjel, lezli jsme smíchy po zemi

Blízká setkání: Zpěvák Petr Janda: Lidi mají Karla Gotta za slušňáka. Ale když se rozjel, lezli jsme smíchy po zemi

5. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Do děcáků se vracím, abych nezapomněl, proč jsem začal pomáhat. Zrcadlo trenéra Radka Laciho

Zrcadlo: Do děcáků se vracím, abych nezapomněl, proč jsem začal pomáhat. Zrcadlo trenéra Radka Laciho

4. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Novinářka Eva Kubátová: Mexiko bez jídla by nebylo Mexikem a jídlo bez Mexika by nebylo jídlem

Blízká setkání: Novinářka Eva Kubátová: Mexiko bez jídla by nebylo Mexikem a jídlo bez Mexika by nebylo jídlem

4. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jean-Pierre Blanchard. Dobrodružný život průkopníka balónového létání

Příběhy z kalendáře: Jean-Pierre Blanchard. Dobrodružný život průkopníka balónového létání

4. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zkomoleniny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zkomoleniny

4. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kumbár

O původu příjmení: Kumbár

4. 7. 2023

1 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Smolnička vám zkrášlí zahradu i pomůže vyléčit chronicky nemocná játra

Hobby magazín: Smolnička vám zkrášlí zahradu i pomůže vyléčit chronicky nemocná játra

4. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Třebíč. Klášter s bazilikou a Židovské město jsou od roku 2003 na seznamu UNESCO

Příběhy z kalendáře: Třebíč. Klášter s bazilikou a Židovské město jsou od roku 2003 na seznamu UNESCO

3. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když nás bolí duše

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když nás bolí duše

3. 7. 2023

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Krž, Maras, Kárník

O původu příjmení: Krž, Maras, Kárník

3. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lukáš Kunst, kastelán hradu Karlštejn: Neuvažoval jsem o DAMU, tak jsem zůstal u hradů a zámků

Blízká setkání: Lukáš Kunst, kastelán hradu Karlštejn: Neuvažoval jsem o DAMU, tak jsem zůstal u hradů a zámků

3. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jaké nešvary se často objevují v českém jazyce?

O češtině od A do Z: Jaké nešvary se často objevují v českém jazyce?

2. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Pikantní hovězí guláš vindaloo s chilli papričkami od Marie Opekarové

Pochoutkový rok: Pikantní hovězí guláš vindaloo s chilli papričkami od Marie Opekarové

2. 7. 2023

8 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Chystáte se na piknik? I konzumace jídla na louce má svoje pravidla, říká mistr etikety

Pochoutkový rok: Chystáte se na piknik? I konzumace jídla na louce má svoje pravidla, říká mistr etikety

2. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Malé sladké koláčky? Slovácké vdolečky. Vyhlášené jsou ty vlčnovské

Pochoutkový rok: Malé sladké koláčky? Slovácké vdolečky. Vyhlášené jsou ty vlčnovské

2. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hovoří dnešní církev k lidu srozumitelným jazykem? Odpovídá katolický kněz Martin Holík

Jak to vidí...: Hovoří dnešní církev k lidu srozumitelným jazykem? Odpovídá katolický kněz Martin Holík

2. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Pavel Pecháček podle Lídy Rakušanové

Úžasné životy: Pavel Pecháček podle Lídy Rakušanové

2. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Milada Blekastadová: Život zasvětila Komenskému, přitom nedokončila ani střední školu

Osudové ženy: Milada Blekastadová: Život zasvětila Komenskému, přitom nedokončila ani střední školu

1. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Šarm: Napřed bude moře koncertů, opravdové moře přijde na řadu až koncem léta, směje se Jaroslav Svěcený

Šarm: Napřed bude moře koncertů, opravdové moře přijde na řadu až koncem léta, směje se Jaroslav Svěcený

1. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Omeletky: „Nejdál jsem byla asi v Tanzánii.“ Omeletky Haliny Pawlowské o dálkách

Omeletky: „Nejdál jsem byla asi v Tanzánii.“ Omeletky Haliny Pawlowské o dálkách

1. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jak svět zbavit problémů s vodou? V Nepálu se to daří, naznačuje hydrogeolog Zbyněk Hrkal

Stříbrný vítr: Jak svět zbavit problémů s vodou? V Nepálu se to daří, naznačuje hydrogeolog Zbyněk Hrkal

1. 7. 2023

39 min