Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Bára Bočková k roli rozhlasové moderátorky: Užila jsem si práci za mikrofonem

Blízká setkání: Herečka Bára Bočková k roli rozhlasové moderátorky: Užila jsem si práci za mikrofonem

3. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Eliška Křenková: Nechci, aby mi život protekl mezi prsty. Sebevražda partnera změní pohled na svět

Až na dřeň: Eliška Křenková: Nechci, aby mi život protekl mezi prsty. Sebevražda partnera změní pohled na svět

3. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup: Žasnu, jak se Německo s migranty vyrovnává. Mít donekonečna zdvižené závory ale není možné

Jak to vidí...: Biskup: Žasnu, jak se Německo s migranty vyrovnává. Mít donekonečna zdvižené závory ale není možné

3. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak vést tým a řídit projekty. Mistrovský kurz Josefa Hajkra

Mistrovský kurz: Jak vést tým a řídit projekty. Mistrovský kurz Josefa Hajkra

2. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Lékař, který vyměnil medicínu za canicross. Své volby ale nelituje

Kdo umí, ten umí: Lékař, který vyměnil medicínu za canicross. Své volby ale nelituje

2. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hodí se k sobě?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hodí se k sobě?

2. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Šaloun, Střelka, Smaha

O původu příjmení: Šaloun, Střelka, Smaha

2. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý: Vnímám hudbu jako léčivou a vlastně se tak se celý život léčím

Blízká setkání: Muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý: Vnímám hudbu jako léčivou a vlastně se tak se celý život léčím

2. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chcete přes zimu vymalovat? Vyberte si zdravě prospěšný nátěr

Hobby magazín: Chcete přes zimu vymalovat? Vyberte si zdravě prospěšný nátěr

2. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: Izrael může spoléhat na pevnou podporu USA. Spojenectví ale není bez výhrad

Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: Izrael může spoléhat na pevnou podporu USA. Spojenectví ale není bez výhrad

2. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nákupy z druhé ruky na internetu

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nákupy z druhé ruky na internetu

1. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Šára, Šponar

O původu příjmení: Šára, Šponar

1. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Adam Ďurica jednou sundal v práci kytaru: Hudba si mě sama našla

Blízká setkání: Zpěvák Adam Ďurica jednou sundal v práci kytaru: Hudba si mě sama našla

1. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Libor Dvořák: Antisemitismus je v Rusech zakořeněný. Nenávist k Židům pěstovala carská říše i Stalin

Jak to vidí...: Libor Dvořák: Antisemitismus je v Rusech zakořeněný. Nenávist k Židům pěstovala carská říše i Stalin

1. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když ani našim vlasům není dvacet

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když ani našim vlasům není dvacet

31. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Schmiedberger, Rauer, Pidima

O původu příjmení: Schmiedberger, Rauer, Pidima

31. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka a autorka nové knihy povídek Aňa Geislerová: Dialogy mě baví psát. Lehce se do toho vžívám

Blízká setkání: Herečka a autorka nové knihy povídek Aňa Geislerová: Dialogy mě baví psát. Lehce se do toho vžívám

31. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kanárek není kontaktní ptáček jako třeba andulka, ale zato vás potěší obdivuhodným zpěvem

Hobby magazín: Kanárek není kontaktní ptáček jako třeba andulka, ale zato vás potěší obdivuhodným zpěvem

31. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Psychiatr Höschl: Stres může způsobit ztrátu paměti. Trauma z války se promítá do dalších generací

Jak to vidí...: Psychiatr Höschl: Stres může způsobit ztrátu paměti. Trauma z války se promítá do dalších generací

31. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pohyb a imunita

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pohyb a imunita

30. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Radechovský, Schimperk

O původu příjmení: Radechovský, Schimperk

30. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatel Tomáš Etzler: Je to silně autobiografická zpověď novináře

Blízká setkání: Spisovatel Tomáš Etzler: Je to silně autobiografická zpověď novináře

30. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dvořáková: Bez urážek a provokací. Projev Pavla neměl chyby. Vznik republiky si ale zaslouží i emoce

Jak to vidí...: Dvořáková: Bez urážek a provokací. Projev Pavla neměl chyby. Vznik republiky si ale zaslouží i emoce

30. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Řešením chronické pánevní bolesti je zavedení neurostimulátoru do těla pacientky

Moci bez nemoci: Řešením chronické pánevní bolesti je zavedení neurostimulátoru do těla pacientky

29. 10. 2023

36 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Frazémy a jejich použití

O češtině od A do Z: Frazémy a jejich použití

29. 10. 2023

5 min