Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Výkon Petra Pavla je průměrný. Mantinely své prezidentské moci nevyužívá naplno

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Výkon Petra Pavla je průměrný. Mantinely své prezidentské moci nevyužívá naplno

29. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Osobnosti medicíny. Poradkyně ministra zdravotnictví Martina Šochmanová a její dcera Barbora

Moci bez nemoci: Osobnosti medicíny. Poradkyně ministra zdravotnictví Martina Šochmanová a její dcera Barbora

28. 1. 2024

39 min

Obrázek epizody Omeletky: Není chybou nevědět, chyba je se neptat! Omeletky Haliny Pawlowské o zvědavosti

Omeletky: Není chybou nevědět, chyba je se neptat! Omeletky Haliny Pawlowské o zvědavosti

28. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Kam s ním? Vylouhovaný sáček od čaje může být problém. Ladislav Špaček zná krajní i elegantní řešení

Pochoutkový rok: Kam s ním? Vylouhovaný sáček od čaje může být problém. Ladislav Špaček zná krajní i elegantní řešení

28. 1. 2024

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 28. 1. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 28. 1. 2024

28. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Vltavín: Vzpomínka na pekaře Augustina Sobotoviče, který dlouhá léta roztápěl historickou obecní pec v Lenoře

Vltavín: Vzpomínka na pekaře Augustina Sobotoviče, který dlouhá léta roztápěl historickou obecní pec v Lenoře

28. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Gump mě vždycky ráno nakopne svou dobrou náladou, usmívá se spisovatel Filip Rožek

Zálety Aleny Zárybnické: Gump mě vždycky ráno nakopne svou dobrou náladou, usmívá se spisovatel Filip Rožek

28. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Josef Lada podle Lucie Lomové

Úžasné životy: Josef Lada podle Lucie Lomové

28. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Šarm: Suchý únor a vliv alkoholu na naše zdraví. 2 tmavá silnější piva = kalorická hodnota běžného oběda

Šarm: Suchý únor a vliv alkoholu na naše zdraví. 2 tmavá silnější piva = kalorická hodnota běžného oběda

27. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Lori Šomková: S Máchou čekala dítě ještě před svatbou. Místo veselky byl ale pohřeb

Osudové ženy: Lori Šomková: S Máchou čekala dítě ještě před svatbou. Místo veselky byl ale pohřeb

27. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Omeletky: „Některé situace vyžadují ledový klid.“ Omeletky Haliny Pawlowské o ledu

Omeletky: „Některé situace vyžadují ledový klid.“ Omeletky Haliny Pawlowské o ledu

27. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Anna Mittnerová: Můj tatínek Václav Pokorný byl spolupracovník Dvorského, Vlacha či Krautgartnera

Stříbrný vítr: Anna Mittnerová: Můj tatínek Václav Pokorný byl spolupracovník Dvorského, Vlacha či Krautgartnera

27. 1. 2024

44 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Design bytu i jeho atmosféru je možné změnit kombinací několika detailů

Hobby magazín: Design bytu i jeho atmosféru je možné změnit kombinací několika detailů

27. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o matematickém problému, lepidlu budoucnosti a spánku tučňáků

Meteor: Meteor o matematickém problému, lepidlu budoucnosti a spánku tučňáků

27. 1. 2024

54 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Teplotní rekordy. Na extrémní zimu mají patent v Rusku, na rekordní horko v Americe

Příběhy z kalendáře: Teplotní rekordy. Na extrémní zimu mají patent v Rusku, na rekordní horko v Americe

26. 1. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pěstujeme subtropické rostliny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pěstujeme subtropické rostliny

26. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Simona Lewandowska: S Markem Zelinkou jsme se opili a byl to můj nejtěžší den natáčení

Blízká setkání: Herečka Simona Lewandowska: S Markem Zelinkou jsme se opili a byl to můj nejtěžší den natáčení

26. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?

26. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ředitel NUDZ: Nárůst psychických poruch u dětí je enormní. Systém podpory duševního zdraví selhal

Jak to vidí...: Ředitel NUDZ: Nárůst psychických poruch u dětí je enormní. Systém podpory duševního zdraví selhal

26. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Ottův slovník naučný obsahuje 180 tisíc hesel. Překonala ho až internetová Wikipedie

Příběhy z kalendáře: Ottův slovník naučný obsahuje 180 tisíc hesel. Překonala ho až internetová Wikipedie

25. 1. 2024

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Brambory nebo raději batáty?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Brambory nebo raději batáty?

25. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Šimkůj, Toušek

O původu příjmení: Šimkůj, Toušek

25. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Roman Vojtek sám hraje dvacet rolí: „Až zpětně mi došlo, na co jsem kývl“

Blízká setkání: Herec Roman Vojtek sám hraje dvacet rolí: „Až zpětně mi došlo, na co jsem kývl“

25. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kaňkování lišek provází hlasité skolení, honcování zajíců zase ovulační rituál

Hobby magazín: Kaňkování lišek provází hlasité skolení, honcování zajíců zase ovulační rituál

25. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Proruské nadšení obrozenců přežilo na Slovensku všechny nárazy novějších dob

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Proruské nadšení obrozenců přežilo na Slovensku všechny nárazy novějších dob

25. 1. 2024

24 min