Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Omeletky: „Manžel mě zapomněl v garáži.“ Omeletky Haliny Pawlowské o vzteku

Omeletky: „Manžel mě zapomněl v garáži.“ Omeletky Haliny Pawlowské o vzteku

29. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Jelení kýta na víně od Jaroslava Sapíka

Pochoutkový rok: Jelení kýta na víně od Jaroslava Sapíka

29. 10. 2023

8 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Tady sedím já! Místo s výhledem do prostoru mužům nepatří, překvapuje Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Tady sedím já! Místo s výhledem do prostoru mužům nepatří, překvapuje Ladislav Špaček

29. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 29. 10. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 29. 10. 2023

29. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Plánování je pro mě největší zoufalství, směje se herečka Jana Paulová

Zálety Aleny Zárybnické: Plánování je pro mě největší zoufalství, směje se herečka Jana Paulová

29. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Zdeněk Podskalský podle Jitky Němcové

Úžasné životy: Zdeněk Podskalský podle Jitky Němcové

29. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Zuzana Jürgens ze Spolku Adalberta Stiftera. Jaké mají Němci předsudky o Češích a Češi o Němcích?

Jak to vidí...: Zuzana Jürgens ze Spolku Adalberta Stiftera. Jaké mají Němci předsudky o Češích a Češi o Němcích?

29. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Ludmila Mojžíšová: Léčila tisíce pacientek a pacientů. Co je trápí, poznala i přes dveře

Osudové ženy: Ludmila Mojžíšová: Léčila tisíce pacientek a pacientů. Co je trápí, poznala i přes dveře

28. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Šarm: Proč a jak kvasit? Potraviny jsou výživnější a stravitelnější. Recept na pickles od Martiny Jandové

Šarm: Proč a jak kvasit? Potraviny jsou výživnější a stravitelnější. Recept na pickles od Martiny Jandové

28. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Omeletky: „I osamostatnění státu je rizikový historický krok.“ Omeletky Haliny Pavlovské o riziku

Omeletky: „I osamostatnění státu je rizikový historický krok.“ Omeletky Haliny Pavlovské o riziku

28. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Poštolka žije 10, orel i 50 let. Na výcvik samice orla skalního musíte být psycholog, říká sokolník

Hobby magazín: Poštolka žije 10, orel i 50 let. Na výcvik samice orla skalního musíte být psycholog, říká sokolník

28. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Režisérka Helena Třeštíková. Ví, která otázka může být klíčem k bolavé duši?

Stříbrný vítr: Režisérka Helena Třeštíková. Ví, která otázka může být klíčem k bolavé duši?

28. 10. 2023

43 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o tekuté krajině, ostravském uhlí a tlustých opicích

Meteor: Meteor o tekuté krajině, ostravském uhlí a tlustých opicích

28. 10. 2023

55 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Kostel v Mostě. Jeho transport o 841 metrů se plánoval mnoho let

Příběhy z kalendáře: Kostel v Mostě. Jeho transport o 841 metrů se plánoval mnoho let

27. 10. 2023

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podzimní péče o trávníky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podzimní péče o trávníky

27. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michaela Karsten, mistryně světa v paměťových schopnostech: Důležité je být mentálně aktivní

Blízká setkání: Michaela Karsten, mistryně světa v paměťových schopnostech: Důležité je být mentálně aktivní

27. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Do Československa prchal za první republiky každý, komu bylo jinde demokraticky těžko

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Do Československa prchal za první republiky každý, komu bylo jinde demokraticky těžko

27. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Se začátky Smetanovy Litomyšle to bylo jinak, zjistil historik Stanislav Vosyka

Kdo umí, ten umí: Se začátky Smetanovy Litomyšle to bylo jinak, zjistil historik Stanislav Vosyka

26. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Koláče s podzimním ovocem

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Koláče s podzimním ovocem

26. 10. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Pém, Činčera, Siebel, Mazurák

O původu příjmení: Pém, Činčera, Siebel, Mazurák

26. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Kateřina Marie Tichá: Můj sen je dělat hudbu na plný úvazek. Zatím se ale musím dost ohánět

Blízká setkání: Zpěvačka Kateřina Marie Tichá: Můj sen je dělat hudbu na plný úvazek. Zatím se ale musím dost ohánět

26. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Sklízíte ovoce a chcete ho dát zkapalnit do pálenice? Udělejte to ještě letos. Spotřební daň poroste

Hobby magazín: Sklízíte ovoce a chcete ho dát zkapalnit do pálenice? Udělejte to ještě letos. Spotřební daň poroste

26. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Klíč v boji proti dezinformacím? Důvěra ve stát a mediální výchova od první třídy

Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Klíč v boji proti dezinformacím? Důvěra ve stát a mediální výchova od první třídy

26. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Dezinformace

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Dezinformace

25. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Simeth, Deutscher, Nos

O původu příjmení: Simeth, Deutscher, Nos

25. 10. 2023

2 min