Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Trabant. Pro Němce družice, pro Čechy Pryskyřičník pádivý

Příběhy z kalendáře: Trabant. Pro Němce družice, pro Čechy Pryskyřičník pádivý

7. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Sklo, které nás zdobí

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Sklo, které nás zdobí

7. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Fuit, Pikner

O původu příjmení: Fuit, Pikner

7. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Lněnička: Jsem jen hudební nástroj, na který Lukáš Hlavica zahrál čtrnáctidílnou písničku

Blízká setkání: Herec Petr Lněnička: Jsem jen hudební nástroj, na který Lukáš Hlavica zahrál čtrnáctidílnou písničku

7. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kapři pro pány, pro chudé jen losos. Proč je to dnes obráceně? Ptali jsme se rybničního hospodáře

Hobby magazín: Kapři pro pány, pro chudé jen losos. Proč je to dnes obráceně? Ptali jsme se rybničního hospodáře

7. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička Kalhousová: Netanjahu se tváří jako lídr, ale snaží se politicky přežít

Jak to vidí...: Analytička Kalhousová: Netanjahu se tváří jako lídr, ale snaží se politicky přežít

7. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Petr Vok. Vymření Rožmberků aneb Příběh napraveného prostopášníka

Příběhy z kalendáře: Petr Vok. Vymření Rožmberků aneb Příběh napraveného prostopášníka

6. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Streptokokové infekce

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Streptokokové infekce

6. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Vladimír Kořen: Ze smrti mám strašný strach. Pokusy v Zázracích přírody mi ho pomáhají překonávat

Až na dřeň: Vladimír Kořen: Ze smrti mám strašný strach. Pokusy v Zázracích přírody mi ho pomáhají překonávat

6. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Cizner, Fair

O původu příjmení: Cizner, Fair

6. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Anna K. vydává nové album: Nejsem spokojená skoro nikdy. Ale teď se stal zázrak

Blízká setkání: Zpěvačka Anna K. vydává nové album: Nejsem spokojená skoro nikdy. Ale teď se stal zázrak

6. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Cena elektřiny? Procenta lítají vzduchem. Nikdo ale v tuto chvíli neví, co udělá trh

Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Cena elektřiny? Procenta lítají vzduchem. Nikdo ale v tuto chvíli neví, co udělá trh

6. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Genetika a kochleární implantace u dětí jsou spojnicí v řešení hluchoty a silné nedoslýchavosti

Moci bez nemoci: Genetika a kochleární implantace u dětí jsou spojnicí v řešení hluchoty a silné nedoslýchavosti

5. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Měkká a tvrdá výslovnost „i“ po hláskách „d“, „t“,  „n“ v cizích slovech

O češtině od A do Z: Měkká a tvrdá výslovnost „i“ po hláskách „d“, „t“, „n“ v cizích slovech

5. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Křupavé bramboráky s uzeným podle Patrika Rozehnala

Pochoutkový rok: Křupavé bramboráky s uzeným podle Patrika Rozehnala

5. 11. 2023

6 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Přejete si „dobrou chuť“? Doma u stolu tradici dodržujte, na banketech na to zapomeňte

Pochoutkový rok: Přejete si „dobrou chuť“? Doma u stolu tradici dodržujte, na banketech na to zapomeňte

5. 11. 2023

1 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Hraběnka Kolowrat Krakowská: Jediný titul, na který jsem pyšná, je doktorka

Zálety Aleny Zárybnické: Hraběnka Kolowrat Krakowská: Jediný titul, na který jsem pyšná, je doktorka

5. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Stella Zázvorková podle Zuzany Maléřové

Úžasné životy: Stella Zázvorková podle Zuzany Maléřové

5. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Vltavín: Josef Záruba Pfeffermann navrhl několik zásadních staveb na jihu Čech, k nejhezčím patří stavárna

Vltavín: Josef Záruba Pfeffermann navrhl několik zásadních staveb na jihu Čech, k nejhezčím patří stavárna

5. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Inka Machulková: Setkala se s Ginsbergem a měla si psát s Gregorym Corsem

Osudové ženy: Inka Machulková: Setkala se s Ginsbergem a měla si psát s Gregorym Corsem

4. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jablka na mošt, víno, jablkovici, křížaly, povidla, přesnídávky, ale máme i recept na čatní

Hobby magazín: Jablka na mošt, víno, jablkovici, křížaly, povidla, přesnídávky, ale máme i recept na čatní

4. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o zoologických zahradách, jaderné elektrárně a brontosaurovi

Meteor: Meteor o zoologických zahradách, jaderné elektrárně a brontosaurovi

4. 11. 2023

54 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Co dnes ví o lidech s handicapem, přiblíží kapelník a manažer skupiny The Tap Tap Šimon Ornest

Stříbrný vítr: Co dnes ví o lidech s handicapem, přiblíží kapelník a manažer skupiny The Tap Tap Šimon Ornest

4. 11. 2023

41 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Antonín Mánes. Zakladatel českého krajinářství

Příběhy z kalendáře: Antonín Mánes. Zakladatel českého krajinářství

3. 11. 2023

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zahrada ve svahu

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zahrada ve svahu

3. 11. 2023

33 min