Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Ředitel národního parku: Krkonoše neznají ošklivé počasí, je tu krásně vždycky

Zálety Aleny Zárybnické: Ředitel národního parku: Krkonoše neznají ošklivé počasí, je tu krásně vždycky

12. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Veronika Kamenská, z iniciativy Nepanikař. Proč mladí hledají pomoc spíš v mobilu než u blízkých?

Jak to vidí...: Veronika Kamenská, z iniciativy Nepanikař. Proč mladí hledají pomoc spíš v mobilu než u blízkých?

12. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Svou roli sehrála i v době totality. Osudové ženy: Anežka Česká

Osudové ženy: Svou roli sehrála i v době totality. Osudové ženy: Anežka Česká

11. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Šarm: Ze zákulisí galavečera vyhlášení výsledků populární rozhlasové ankety Šarmantní osobnost roku

Šarm: Ze zákulisí galavečera vyhlášení výsledků populární rozhlasové ankety Šarmantní osobnost roku

11. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Omeletky: „Existují i módní předsudky, třeba ramenní vycpávky.“  Omeletky Haliny Pawlowské o předsudcích

Omeletky: „Existují i módní předsudky, třeba ramenní vycpávky.“ Omeletky Haliny Pawlowské o předsudcích

11. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Talinum latnaté slouží jako náhrada ženšenu, botanicky s ním nemá nic společného

Hobby magazín: Talinum latnaté slouží jako náhrada ženšenu, botanicky s ním nemá nic společného

11. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Spisovatelka Petra Dvořáková: Život není spravedlivý, ale přesto může být krásný

Stříbrný vítr: Spisovatelka Petra Dvořáková: Život není spravedlivý, ale přesto může být krásný

11. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o umělé inteligenci, nových zvířatech a plameňácích

Meteor: Meteor o umělé inteligenci, nových zvířatech a plameňácích

11. 11. 2023

54 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Ennio Morricone: Proti Bachovi jsem lenoch a břídil

Příběhy z kalendáře: Ennio Morricone: Proti Bachovi jsem lenoch a břídil

10. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nebezpečná krása aneb Jedovaté rostliny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nebezpečná krása aneb Jedovaté rostliny

10. 11. 2023

38 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka a autorka Jana Bernášková: Na předpremiéře jsem dvacet minut plakala

Blízká setkání: Herečka a autorka Jana Bernášková: Na předpremiéře jsem dvacet minut plakala

10. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politický geograf: Doba, kdy se problémy řešily smírnou cestou, je pryč. Pokušení použít sílu roste

Jak to vidí...: Politický geograf: Doba, kdy se problémy řešily smírnou cestou, je pryč. Pokušení použít sílu roste

10. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Starý most v Mostaru. Po ostřelování se zřítil, ale dnes stojí znovu

Příběhy z kalendáře: Starý most v Mostaru. Po ostřelování se zřítil, ale dnes stojí znovu

9. 11. 2023

17 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Naučte se lépe komunikovat s rodinou i kolegy. Mistrovský kurz s Petrem Jasinským

Mistrovský kurz: Naučte se lépe komunikovat s rodinou i kolegy. Mistrovský kurz s Petrem Jasinským

9. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Učitel, který rozjel cestovku, napsal deset knih a postavil první lanový park u nás

Kdo umí, ten umí: Učitel, který rozjel cestovku, napsal deset knih a postavil první lanový park u nás

9. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Velcí i malí muži v kuchyni

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Velcí i malí muži v kuchyni

9. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Švejgl/Švajgl

O původu příjmení: Švejgl/Švajgl

9. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

Blízká setkání: Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

9. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Správným topením v kamnech můžete ušetřit palivo a mít čistější sklo. Důležitý je zahřátý komín

Hobby magazín: Správným topením v kamnech můžete ušetřit palivo a mít čistější sklo. Důležitý je zahřátý komín

9. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Sněhu si letos příliš neužijeme. Po nadprůměrně teplém podzimu přijde i teplá zima

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Sněhu si letos příliš neužijeme. Po nadprůměrně teplém podzimu přijde i teplá zima

9. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Už se nechci doma bát

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Už se nechci doma bát

8. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Pislcajk, Švuger

O původu příjmení: Pislcajk, Švuger

8. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ilona Mančíková z občanského sdružení Moje plíce: Nemám čas umřít. Chci bojovat, říkala si

Blízká setkání: Ilona Mančíková z občanského sdružení Moje plíce: Nemám čas umřít. Chci bojovat, říkala si

8. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Políček pro českou diplomacii. Odmítnutí Nigérie zmaří naše cíle v Africe i v OSN

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Políček pro českou diplomacii. Odmítnutí Nigérie zmaří naše cíle v Africe i v OSN

8. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Národ sobě v každé době. Dokuseriál o všem, co jste o historii Národního divadla nevěděli

Dokuseriál: Národ sobě v každé době. Dokuseriál o všem, co jste o historii Národního divadla nevěděli

7. 11. 2023

26 min