Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Když mě odmítli v aeroklubu, fakt to bolelo, vzpomíná akrobatický pilot Rudzinskyj

Zálety Aleny Zárybnické: Když mě odmítli v aeroklubu, fakt to bolelo, vzpomíná akrobatický pilot Rudzinskyj

3. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Zdeněk Velíšek podle Tomáše Šponara

Úžasné životy: Úžasné životy: Zdeněk Velíšek podle Tomáše Šponara

3. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Vltavín: Rozhlas odhaluje herecké myšlení, protože chybí gesta, vzpomínali Hana Bauerová a Josef Bulík

Vltavín: Rozhlas odhaluje herecké myšlení, protože chybí gesta, vzpomínali Hana Bauerová a Josef Bulík

3. 3. 2024

36 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Marie Kolowratová-Krakowská: Příběh jako z pověstí českých: z dcery řezníka hraběnkou

Osudové ženy: Marie Kolowratová-Krakowská: Příběh jako z pověstí českých: z dcery řezníka hraběnkou

2. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Polovinou úspěchu při chovu kachen je přístup k vodní ploše. Jaké kachny jsou k chovu nejvhodnější?

Hobby magazín: Polovinou úspěchu při chovu kachen je přístup k vodní ploše. Jaké kachny jsou k chovu nejvhodnější?

2. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o pálení kopřiv, římském betonu a životě na Venuši

Meteor: Meteor o pálení kopřiv, římském betonu a životě na Venuši

2. 3. 2024

52 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Publicista Jefim Fištejn. Jaký sen ho děsil po odchodu ze Sovětského svazu?

Stříbrný vítr: Publicista Jefim Fištejn. Jaký sen ho děsil po odchodu ze Sovětského svazu?

2. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Temná strana měsíce. Skupina Pink Floyd dobyla rockový vesmír

Příběhy z kalendáře: Temná strana měsíce. Skupina Pink Floyd dobyla rockový vesmír

1. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jarní péče o pokojové rostliny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jarní péče o pokojové rostliny

1. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Koreanistka Nina Špitálníková je na syna sama. „Zjistila jsem, že na mě lidi koukají skrz prsty“

Blízká setkání: Koreanistka Nina Špitálníková je na syna sama. „Zjistila jsem, že na mě lidi koukají skrz prsty“

1. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?

1. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Visegrádská skupina už jen přežívá. Na stejné tónině už nehrají ani Polsko s Českem

Jak to vidí...: Biskup Malý: Visegrádská skupina už jen přežívá. Na stejné tónině už nehrají ani Polsko s Českem

1. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Přestupný den. Proč se přidává a čí je to výmysl?

Příběhy z kalendáře: Přestupný den. Proč se přidává a čí je to výmysl?

29. 2. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Barevné stěny v interiéru

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Barevné stěny v interiéru

29. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Tošenovjan, Toufar, Titlbach

O původu příjmení: Tošenovjan, Toufar, Titlbach

29. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátor Libor Bouček: Moje rozhlasová chvíle přijde. Teď jsem v první řadě táta a to mě baví

Blízká setkání: Moderátor Libor Bouček: Moje rozhlasová chvíle přijde. Teď jsem v první řadě táta a to mě baví

29. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Nálada spotřebitelů roste. Optimismem nabíjí nízká inflace a levnější potraviny

Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Nálada spotřebitelů roste. Optimismem nabíjí nízká inflace a levnější potraviny

29. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Annie Girardot. S krátkým účesem mi hlava a tělo poprvé ladily s povahou

Příběhy z kalendáře: Annie Girardot. S krátkým účesem mi hlava a tělo poprvé ladily s povahou

28. 2. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Citrusy v předjaří

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Citrusy v předjaří

28. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Rychlý režíroval tátu. „Bylo to nádherné a strašně nám to prohloubilo vztah“

Blízká setkání: Ondřej Rychlý režíroval tátu. „Bylo to nádherné a strašně nám to prohloubilo vztah“

28. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Thüringer, Stolejda, Tollinger

O původu příjmení: Thüringer, Stolejda, Tollinger

28. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: O uspořádání Gazy mají rozhodovat Arabové, ne jen Izrael. Plán Netanjahua je mrtvý

Jak to vidí...: Analytik Tureček: O uspořádání Gazy mají rozhodovat Arabové, ne jen Izrael. Plán Netanjahua je mrtvý

28. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Sama sobě jsem byla otrokyní i otrokářkou. V byznysu mi chyběly emoce. Zrcadlo Lenky Papadakisové

Zrcadlo: Sama sobě jsem byla otrokyní i otrokářkou. V byznysu mi chyběly emoce. Zrcadlo Lenky Papadakisové

27. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Houfek, Svatopolský, Thál, Fryšonc

O původu příjmení: Houfek, Svatopolský, Thál, Fryšonc

27. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mim Radim Vizváry: Vážím si přátelství s Borisem Hybnerem. Pro mě to byl pantomimický táta

Blízká setkání: Mim Radim Vizváry: Vážím si přátelství s Borisem Hybnerem. Pro mě to byl pantomimický táta

27. 2. 2024

29 min