Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení: Lhotka, Raňkův, Trefný

O původu příjmení: Lhotka, Raňkův, Trefný

7. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pracuju jen dopoledne. Odpoledne mám vyhrazené pro život, pochvaluje si herec Antonín Procházka

Blízká setkání: Pracuju jen dopoledne. Odpoledne mám vyhrazené pro život, pochvaluje si herec Antonín Procházka

7. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Sušička na prádlo ušetří čas i množství prádla, které musíme doma mít. Umíte ji správně používat?

Hobby magazín: Sušička na prádlo ušetří čas i množství prádla, které musíme doma mít. Umíte ji správně používat?

7. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Čejka: Nejdřív bianco šek, teď zděšení. USA cítí spoluzodpovědnost za konání Izraele

Jak to vidí...: Politolog Čejka: Nejdřív bianco šek, teď zděšení. USA cítí spoluzodpovědnost za konání Izraele

7. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Kriminálka: Starostka. Kdo je pachatelem brutální vraždy? A kde se v mladíkovi vzala tak silná nenávist?

Kriminálka: Starostka. Kdo je pachatelem brutální vraždy? A kde se v mladíkovi vzala tak silná nenávist?

6. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jiří Schelinger. Švihák lázeňský zpíval ptákům a zvlášť holubům

Příběhy z kalendáře: Jiří Schelinger. Švihák lázeňský zpíval ptákům a zvlášť holubům

6. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: I pořádek nás může bavit

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: I pořádek nás může bavit

6. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Taitl, Pouska, Zíka, Kodl

O původu příjmení: Taitl, Pouska, Zíka, Kodl

6. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“

Blízká setkání: Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“

6. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Na deep fake nejsme připraveni. Manipulovat s ostatními dnes může každý

Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Na deep fake nejsme připraveni. Manipulovat s ostatními dnes může každý

6. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Zrcadlo: V dětství jsem byla svědkem šikany. Už tehdy jsem věděla, že chci pomáhat. Zrcadlo Silvie Dymákové

Zrcadlo: V dětství jsem byla svědkem šikany. Už tehdy jsem věděla, že chci pomáhat. Zrcadlo Silvie Dymákové

5. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Tatra 77. Silniční aeroplán se stal světovou senzací i zabijákem nacistů

Příběhy z kalendáře: Tatra 77. Silniční aeroplán se stal světovou senzací i zabijákem nacistů

5. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Správní řízení

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Správní řízení

5. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Klich, Tučák, Pitule, Šimáček

O původu příjmení: Klich, Tučák, Pitule, Šimáček

5. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová: Rozhlas pro mě byl důležitou součástí hudebního rozvoje

Blízká setkání: Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová: Rozhlas pro mě byl důležitou součástí hudebního rozvoje

5. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Advokát k vedení firem: Je potřeba propojit zkušenost starších lidí s odvahou a invencí mladých

Jak to vidí...: Advokát k vedení firem: Je potřeba propojit zkušenost starších lidí s odvahou a invencí mladých

5. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Mezioborová spolupráce ve zdravotnictví

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Mezioborová spolupráce ve zdravotnictví

4. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Baví mě dětská ilustrace i spolupráce s tátou, prozrazuje Jonáš Ledecký. Barvoslepost ho neomezuje

Až na dřeň: Baví mě dětská ilustrace i spolupráce s tátou, prozrazuje Jonáš Ledecký. Barvoslepost ho neomezuje

4. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Šimanovský, Turský, Tykal, Pustějovský

O původu příjmení: Šimanovský, Turský, Tykal, Pustějovský

4. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Profesor Martin Vokurka: Patologická fyziologie je krásné dobrodružství

Blízká setkání: Profesor Martin Vokurka: Patologická fyziologie je krásné dobrodružství

4. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dirigent Hrůša: Když v zahraničí zní Má vlast, zcela automaticky se skloňuje i téma češství

Jak to vidí...: Dirigent Hrůša: Když v zahraničí zní Má vlast, zcela automaticky se skloňuje i téma češství

4. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Omeletky: Omeletky Haliny Pawlowské na Knižním festivalu Ostrava

Omeletky: Omeletky Haliny Pawlowské na Knižním festivalu Ostrava

3. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Omeletky: „Čísla nic neznamenají, důležitější je charakter.“ Omeletky Haliny Pawlowské o váze

Omeletky: „Čísla nic neznamenají, důležitější je charakter.“ Omeletky Haliny Pawlowské o váze

3. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ubrousek pod miskou s polévkou má svůj význam. Rozhodně neslouží k otírání úst

Pochoutkový rok: Ubrousek pod miskou s polévkou má svůj význam. Rozhodně neslouží k otírání úst

3. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 3. 3. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 3. 3. 2024

3. 3. 2024

3 min