Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Oskar Hes vnímá film Bratři jako dárek. „Říkám si, čemu vděčím za takové pracovní štěstí“

Blízká setkání: Herec Oskar Hes vnímá film Bratři jako dárek. „Říkám si, čemu vděčím za takové pracovní štěstí“

12. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Vstupem do NATO se Česko chtělo vrátit do Evropy. Strach z Ruska nebyl hlavní motivací

Jak to vidí...: Analytik: Vstupem do NATO se Česko chtělo vrátit do Evropy. Strach z Ruska nebyl hlavní motivací

12. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Chrám luxusu, rekordů a kuriozit aneb Zrod aukční síně Sotheby´s

Příběhy z kalendáře: Chrám luxusu, rekordů a kuriozit aneb Zrod aukční síně Sotheby´s

11. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravé ledviny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravé ledviny

11. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Nytra, Pibil, Tyleček

O původu příjmení: Nytra, Pibil, Tyleček

11. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Myslel jsem, že mám průšvih. Místo toho přišla nabídka moderovat Události, říká novinář Kvasnička

Blízká setkání: Myslel jsem, že mám průšvih. Místo toho přišla nabídka moderovat Události, říká novinář Kvasnička

11. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Nuda na Hradě? Uměřený a zdrženlivý prezident je v parlamentním režimu dobře

Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Nuda na Hradě? Uměřený a zdrženlivý prezident je v parlamentním režimu dobře

11. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Omeletky: „Vesnici terorizoval orel, který kradl slepice.“ Omeletky Haliny Pawlowské o rozletu

Omeletky: „Vesnici terorizoval orel, který kradl slepice.“ Omeletky Haliny Pawlowské o rozletu

10. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Andrea Kalivodová: Dostala jsem od života pár pohlavků, ale jsem predátor, ze všeho si beru to dobré

Až na dřeň: Andrea Kalivodová: Dostala jsem od života pár pohlavků, ale jsem predátor, ze všeho si beru to dobré

10. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Tatarský biftek lze jíst dvěma způsoby. Nikdy se nemaže najednou celá topinka, tvrdí Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Tatarský biftek lze jíst dvěma způsoby. Nikdy se nemaže najednou celá topinka, tvrdí Ladislav Špaček

10. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 10. 3. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 10. 3. 2024

10. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Kefírová buchta od Heleny Kastnerové

Pochoutkový rok: Kefírová buchta od Heleny Kastnerové

10. 3. 2024

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Gabriela Drastichová z Nadačního fondu Českého rozhlasu. Co nejvíc pálí lidi se zrakovým postižením?

Jak to vidí...: Gabriela Drastichová z Nadačního fondu Českého rozhlasu. Co nejvíc pálí lidi se zrakovým postižením?

10. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Vltavín: Příst se musí, ale slušně! Přástky trvaly od Martina do poloviny dubna, vrchnost je často zakazovala

Vltavín: Příst se musí, ale slušně! Přástky trvaly od Martina do poloviny dubna, vrchnost je často zakazovala

10. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Šarm: Otužování jako boj s choulostivostí. Nemusí to být jen o studené vodě, jde o druh cévní gymnastiky

Šarm: Otužování jako boj s choulostivostí. Nemusí to být jen o studené vodě, jde o druh cévní gymnastiky

9. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Anny Ondrak: První česká herečka, která dobyla Evropu

Osudové ženy: Anny Ondrak: První česká herečka, která dobyla Evropu

9. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Omeletky: „Jestli tě ještě někam pozve, tak jedině do hladomorny!“ Omeletky Haliny Pawlowské o chuti

Omeletky: „Jestli tě ještě někam pozve, tak jedině do hladomorny!“ Omeletky Haliny Pawlowské o chuti

9. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Západočeští rybáři budou nově obhospodařovat přes 400 hektarů rybníků

Hobby magazín: Západočeští rybáři budou nově obhospodařovat přes 400 hektarů rybníků

9. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o želvách, měsících planet a tyranosaurovi s automobilem

Meteor: Meteor o želvách, měsících planet a tyranosaurovi s automobilem

9. 3. 2024

52 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Divadelní režisérka Hana Burešová. Kdy zažívá okamžiky profesního štěstí?

Stříbrný vítr: Divadelní režisérka Hana Burešová. Kdy zažívá okamžiky profesního štěstí?

9. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: První seznamovací inzerát. Na čem lidem u budoucího protějšku záleželo?

Příběhy z kalendáře: První seznamovací inzerát. Na čem lidem u budoucího protějšku záleželo?

8. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jana Havrdová, prezidentka České komory fitness: Sval je elixír života, který se po staletí hledá

Blízká setkání: Jana Havrdová, prezidentka České komory fitness: Sval je elixír života, který se po staletí hledá

8. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Přerušovaný půst. Co to vlastně je a jaké benefity by měl údajně mít?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Přerušovaný půst. Co to vlastně je a jaké benefity by měl údajně mít?

8. 3. 2024

12 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Kubičko: Situace farmářů je vážná, ne zoufalá. Není dotovanější obor, než je zemědělství

Jak to vidí...: Komentátor Kubičko: Situace farmářů je vážná, ne zoufalá. Není dotovanější obor, než je zemědělství

8. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Plněné slané pečivo

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Plněné slané pečivo

7. 3. 2024

31 min