Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Ivana Chýlková byla při StarDance úplně klidná. „Já jsem si tam šla zatrsat“

Blízká setkání: Herečka Ivana Chýlková byla při StarDance úplně klidná. „Já jsem si tam šla zatrsat“

20. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Text vytvořený umělou inteligencí za chvíli už nepoznáme. Autenticita bude důležitá

Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Text vytvořený umělou inteligencí za chvíli už nepoznáme. Autenticita bude důležitá

20. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Mateřídouška. O jejím názvu rozhodla vůně kolínské

Příběhy z kalendáře: Mateřídouška. O jejím názvu rozhodla vůně kolínské

19. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jak nás můžou chytit ryby

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jak nás můžou chytit ryby

19. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Štecura, Nesrsta, Pipota

O původu příjmení: Štecura, Nesrsta, Pipota

19. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výherkyně StarDance herečka Darija Pavlovičová: Účinkování v soutěži mi dalo do hlavy klid a řád

Blízká setkání: Výherkyně StarDance herečka Darija Pavlovičová: Účinkování v soutěži mi dalo do hlavy klid a řád

19. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Metrová jedlička roste ze semínka patnáct let. Uříznout ji pro vánoční okrasu by byl hřích

Hobby magazín: Metrová jedlička roste ze semínka patnáct let. Uříznout ji pro vánoční okrasu by byl hřích

19. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vědec Koblížek k nenávistným projevům: Brát vážně svobodu slova znamená také brát vážně její hranice

Jak to vidí...: Vědec Koblížek k nenávistným projevům: Brát vážně svobodu slova znamená také brát vážně její hranice

19. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Věčná antibiotika

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Věčná antibiotika

18. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Pavel Rímský: Slovo dabér nemám rád. Herec je buď herec, nebo není nic

Blízká setkání: Herec Pavel Rímský: Slovo dabér nemám rád. Herec je buď herec, nebo není nic

18. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Legemza, Parpel

O původu příjmení: Legemza, Parpel

18. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Hodnocení vlády? Míň se prsit a neřezat jen do občanů. Pak by tu byla šance na repetici

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Hodnocení vlády? Míň se prsit a neřezat jen do občanů. Pak by tu byla šance na repetici

18. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Vánoce na rybníku

Láska za lásku: Vánoce na rybníku

17. 12. 2023

52 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jakého rodu jsou slova Izrael, výprodej, rukojmí

O češtině od A do Z: Jakého rodu jsou slova Izrael, výprodej, rukojmí

17. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Omeletky: „Hrachovou kaši jsem konzumovala ve škole snad jako jediná.“ Omeletky Haliny Pawlowské o jídle

Omeletky: „Hrachovou kaši jsem konzumovala ve škole snad jako jediná.“ Omeletky Haliny Pawlowské o jídle

17. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Reportérem navzdory zdravotním potížím. Po operacích jsem se učil znovu mluvit, vzpomíná Kvasnička

Až na dřeň: Reportérem navzdory zdravotním potížím. Po operacích jsem se učil znovu mluvit, vzpomíná Kvasnička

17. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Tažený jablečný závin s brusinkami podle Josefa Maršálka

Pochoutkový rok: Tažený jablečný závin s brusinkami podle Josefa Maršálka

17. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Od štědrovečerní večeře se neodbíhá. Bramborový salát by měla servírovat hostitelka

Pochoutkový rok: Od štědrovečerní večeře se neodbíhá. Bramborový salát by měla servírovat hostitelka

17. 12. 2023

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Vánoční rybí polévka: někdo na ni nedá dopustit a jiný ji nepozře. Tradicí je od 19. století

Pochoutkový rok: Vánoční rybí polévka: někdo na ni nedá dopustit a jiný ji nepozře. Tradicí je od 19. století

17. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Karel Heřmánek mladší: Nepodědit divadlo? Hrozně bych si to vyčítal

Zálety Aleny Zárybnické: Karel Heřmánek mladší: Nepodědit divadlo? Hrozně bych si to vyčítal

17. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Tomáš Sláma podle Ivana Rösslera

Úžasné životy: Tomáš Sláma podle Ivana Rösslera

17. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hana Potměšilová z organizace Revenium. S jakými předsudky se lidé s handicapem setkávají?

Jak to vidí...: Hana Potměšilová z organizace Revenium. S jakými předsudky se lidé s handicapem setkávají?

17. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Šarm: „Měkouš“, kterým uděláte radost! Jaký módní vánoční dárek koupit ženě či muži a neudělat chybu?

Šarm: „Měkouš“, kterým uděláte radost! Jaký módní vánoční dárek koupit ženě či muži a neudělat chybu?

16. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Omeletky: „Ve školní jídelně jsem polévku nikdy nejedla.“ Omeletky Haliny Pawlowské o jídle

Omeletky: „Ve školní jídelně jsem polévku nikdy nejedla.“ Omeletky Haliny Pawlowské o jídle

16. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: V zimě můžeme zvěři snahou o pomoc i uškodit. Je lépe se předem poradit s myslivci

Hobby magazín: V zimě můžeme zvěři snahou o pomoc i uškodit. Je lépe se předem poradit s myslivci

16. 12. 2023

3 min