Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Biodiverzita na kraji města

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Biodiverzita na kraji města

28. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Ian Fleming. Duchovní otec Jamese Bonda

Příběhy z kalendáře: Ian Fleming. Duchovní otec Jamese Bonda

28. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Tučan, Zvolský

O původu příjmení: Tučan, Zvolský

28. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bylo to pro mě velké setkání, hodnotí Pavla Beretová filmovou spolupráci s Jiřinou Bohdalovou

Blízká setkání: Bylo to pro mě velké setkání, hodnotí Pavla Beretová filmovou spolupráci s Jiřinou Bohdalovou

28. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zalévací kalíšek z obyčejné PET lahve pomůže předcházet plísním u rajčat i okurek

Hobby magazín: Zalévací kalíšek z obyčejné PET lahve pomůže předcházet plísním u rajčat i okurek

28. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Příměří v Gaze? Obě strany si navzájem dávají nepřijatelné podmínky

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Příměří v Gaze? Obě strany si navzájem dávají nepřijatelné podmínky

28. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Úrazy kotníku

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Úrazy kotníku

27. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Ladislav Chudík, „Komenský slovenského národa”

Příběhy z kalendáře: Ladislav Chudík, „Komenský slovenského národa”

27. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Technik, Barnat, Vašák

O původu příjmení: Technik, Barnat, Vašák

27. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Překvapilo mě, jak úžasný je životní příběh Miloše Fomana,“ přiznává scenáristka Daniela Sodomová

Blízká setkání: „Překvapilo mě, jak úžasný je životní příběh Miloše Fomana,“ přiznává scenáristka Daniela Sodomová

27. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Reforma antimonopolního úřadu je správný krok. Pomůže zúžit korupční prostor

Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Reforma antimonopolního úřadu je správný krok. Pomůže zúžit korupční prostor

27. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Nejsem matka vlčice, ale divoká kočka, říká o sobě herečka Kristýna Frejová

Až na dřeň: Nejsem matka vlčice, ale divoká kočka, říká o sobě herečka Kristýna Frejová

26. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Omeletky: „Spletla jsem se, a řediteli televize řekla: Nazdárek ty šmudlo!“ Omeletky Haliny Pawlowské o světě

Omeletky: „Spletla jsem se, a řediteli televize řekla: Nazdárek ty šmudlo!“ Omeletky Haliny Pawlowské o světě

26. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Pečená kuřecí stehna na zelí a se smetanou od Boženy Tompichové

Pochoutkový rok: Pečená kuřecí stehna na zelí a se smetanou od Boženy Tompichové

26. 5. 2024

6 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Kdy se sluší pít kořalku? Slivovičku si dáme až jako závěrečný chod, doporučuje Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Kdy se sluší pít kořalku? Slivovičku si dáme až jako závěrečný chod, doporučuje Ladislav Špaček

26. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 26. 5. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 26. 5. 2024

26. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Slavné koňské řeznictví v Táboře funguje už více než 100 let

Pochoutkový rok: Slavné koňské řeznictví v Táboře funguje už více než 100 let

26. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Díky netopýrům se dostanu na spoustu zajímavých míst, říká zoolog Jiří Rejl

Zálety Aleny Zárybnické: Díky netopýrům se dostanu na spoustu zajímavých míst, říká zoolog Jiří Rejl

26. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Vltavín: Já jsem se tady neprozřetelně a zbytečně vdala, vzpomínala na České Budějovice herečka Květa Fialová

Vltavín: Já jsem se tady neprozřetelně a zbytečně vdala, vzpomínala na České Budějovice herečka Květa Fialová

26. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Je ranní protažení na posteli cvičení? Jak bude probíhat Všesokolský slet? Prozradí starosta Sokola

Jak to vidí...: Je ranní protažení na posteli cvičení? Jak bude probíhat Všesokolský slet? Prozradí starosta Sokola

26. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Herec Ladislav Chudík podle Magdaleny Dietlové

Úžasné životy: Herec Ladislav Chudík podle Magdaleny Dietlové

26. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Mary Duras: Naše ve světě nejslavnější sochařka. Doma se ale na ni zapomnělo

Osudové ženy: Mary Duras: Naše ve světě nejslavnější sochařka. Doma se ale na ni zapomnělo

25. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Omeletky: „Spolužák se naučil líbat v kurzu Červeného kříže.“ Omeletky Haliny Pawlowské o návrzích

Omeletky: „Spolužák se naučil líbat v kurzu Červeného kříže.“ Omeletky Haliny Pawlowské o návrzích

25. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Bažanty mají v ložnici. Před jarním sečením luk hlídají stovky bažantíků ve dne v noci

Hobby magazín: Bažanty mají v ložnici. Před jarním sečením luk hlídají stovky bažantíků ve dne v noci

25. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Kde podle psychiatra Martina Anderse sídlí duše? A co doporučuje ve jménu životní kondice?

Stříbrný vítr: Kde podle psychiatra Martina Anderse sídlí duše? A co doporučuje ve jménu životní kondice?

25. 5. 2024

45 min