Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osudové ženy: Bohumila Grögerová: Život v milostném trojúhelníku i zásadní kniha v 87 letech

Osudové ženy: Bohumila Grögerová: Život v milostném trojúhelníku i zásadní kniha v 87 letech

30. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Omeletky: „Silvestrovské dny patří mezi mé nejnudnější.“ Omeletky Haliny Pawlowské s Martinou Hudečkovou

Omeletky: „Silvestrovské dny patří mezi mé nejnudnější.“ Omeletky Haliny Pawlowské s Martinou Hudečkovou

30. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Bylinkářka radí: tinktura z echinacey, čaj z pelargonie. Bylinky pomáhají po celý rok

Hobby magazín: Bylinkářka radí: tinktura z echinacey, čaj z pelargonie. Bylinky pomáhají po celý rok

30. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Stála u zrodu univerzit 3. věku. Dana Steinová poradí, jak trénovat paměť

Stříbrný vítr: Stála u zrodu univerzit 3. věku. Dana Steinová poradí, jak trénovat paměť

30. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o dinosauří chatrči, kohoutovi v zrcadle a Járu Cimrmanovi

Meteor: Meteor o dinosauří chatrči, kohoutovi v zrcadle a Járu Cimrmanovi

30. 12. 2023

54 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Alexander Parkes. Zapomenutý otec umělé hmoty

Příběhy z kalendáře: Alexander Parkes. Zapomenutý otec umělé hmoty

29. 12. 2023

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psychiatr Hollý: Současná doba přináší nepředvídatelné změny a s nimi stres. Je dobré více odpočívat

Blízká setkání: Psychiatr Hollý: Současná doba přináší nepředvídatelné změny a s nimi stres. Je dobré více odpočívat

29. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Já jsem doma zloun a on je ta Popelka, říká o Janu Přeučilovi Eva Hrušková

Zálety Aleny Zárybnické: Já jsem doma zloun a on je ta Popelka, říká o Janu Přeučilovi Eva Hrušková

29. 12. 2023

52 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik Stehlík: Jistota, že svět bude pořád stejný, mizí. Budoucnost je v rukou politických elit

Jak to vidí...: Historik Stehlík: Jistota, že svět bude pořád stejný, mizí. Budoucnost je v rukou politických elit

29. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Člověčiny: Člověčiny aneb Svět lidských fenoménů. Poslouchejte na Dvojce nově od 4. ledna

Člověčiny: Člověčiny aneb Svět lidských fenoménů. Poslouchejte na Dvojce nově od 4. ledna

28. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak se správně a bezpečně otužovat. Mistrovský kurz Tomáše Prokopa z klubu otužilců

Mistrovský kurz: Jak se správně a bezpečně otužovat. Mistrovský kurz Tomáše Prokopa z klubu otužilců

28. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Čemu se smějeme?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Čemu se smějeme?

28. 12. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Carvan, Palatinus

O původu příjmení: Carvan, Palatinus

28. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Paralympijský plavec Arnošt Petráček: Handicap je jen slovo

Blízká setkání: Paralympijský plavec Arnošt Petráček: Handicap je jen slovo

28. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Psi příchod nového roku neslaví, chraňte je před nadměrným hlukem

Hobby magazín: Psi příchod nového roku neslaví, chraňte je před nadměrným hlukem

28. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: S nadějí se dá upínat k bohu. V ekonomice se musíme opírat o realitu a odpovědnost

Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: S nadějí se dá upínat k bohu. V ekonomice se musíme opírat o realitu a odpovědnost

28. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Silvestrovské pohoštění od A do Z

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Silvestrovské pohoštění od A do Z

27. 12. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Pachhofner, Pešl, Melvald

O původu příjmení: Pachhofner, Pešl, Melvald

27. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Během Vánoc by politici k národu promlouvat neměli. Je to čas rodiny

Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Během Vánoc by politici k národu promlouvat neměli. Je to čas rodiny

27. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jan Letzel. Stavba, která ho proslavila, je obří ruinou

Příběhy z kalendáře: Jan Letzel. Stavba, která ho proslavila, je obří ruinou

26. 12. 2023

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Blahoslav Lukavec, spolutvůrce výstav v Betlémské kapli: Každý betlém vyzařuje energii svého tvůrce

Blízká setkání: Blahoslav Lukavec, spolutvůrce výstav v Betlémské kapli: Každý betlém vyzařuje energii svého tvůrce

26. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Myslivecký rok začíná v dubnu, myslivci ale mají co dělat po celý rok

Hobby magazín: Myslivecký rok začíná v dubnu, myslivci ale mají co dělat po celý rok

26. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Karel Čapek. Muž, který zemřel pro ideál

Příběhy z kalendáře: Karel Čapek. Muž, který zemřel pro ideál

25. 12. 2023

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Eliška Balzerová: Divadlo mě dělá šťastnou dodnes. Děsím se chvíle, kdy nebude

Blízká setkání: Herečka Eliška Balzerová: Divadlo mě dělá šťastnou dodnes. Děsím se chvíle, kdy nebude

25. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Omeletky: „Došel papír, pak mašle, zabodla jsem si do ruky střep.“ Omeletky Haliny Pawlowské o Vánocích

Omeletky: „Došel papír, pak mašle, zabodla jsem si do ruky střep.“ Omeletky Haliny Pawlowské o Vánocích

24. 12. 2023

25 min