Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Isaac Newton. Geniální vědec mohl být pasákem ovcí. Za jeho objevy jsou podivuhodné okolnosti

Příběhy z kalendáře: Isaac Newton. Geniální vědec mohl být pasákem ovcí. Za jeho objevy jsou podivuhodné okolnosti

4. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Koření pro zimní vaření

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Koření pro zimní vaření

4. 1. 2024

39 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Pizúr, Brož

O původu příjmení: Pizúr, Brož

4. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“

Blízká setkání: Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“

4. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zahrádkáři lákají do svých řad mladší ročníky. Nabízejí zkušenosti, které internet nenahradí

Hobby magazín: Zahrádkáři lákají do svých řad mladší ročníky. Nabízejí zkušenosti, které internet nenahradí

4. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Euro je problém politický, ne ekonomický. Od splnění kritérií nejsme daleko

Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Euro je problém politický, ne ekonomický. Od splnění kritérií nejsme daleko

4. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jiří Wolker. Básník sociální citlivosti a tragického osudu

Příběhy z kalendáře: Jiří Wolker. Básník sociální citlivosti a tragického osudu

3. 1. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Otužilci jako český fenomén

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Otužilci jako český fenomén

3. 1. 2024

37 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Život mezi pardubickou kavárnou a keňskou nemocnicí

Kdo umí, ten umí: Život mezi pardubickou kavárnou a keňskou nemocnicí

3. 1. 2024

42 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Dvonč, Orendáč, Polorecký

O původu příjmení: Dvonč, Orendáč, Polorecký

3. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Matěj Plšek, finalista soutěže Česko-Slovensko má talent: Odmalička jsem chtěl být zpěvákem

Blízká setkání: Matěj Plšek, finalista soutěže Česko-Slovensko má talent: Odmalička jsem chtěl být zpěvákem

3. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Psycholog Vymětal: Trauma není duševní nemoc. Je to zranění, které je potřeba vyčistit a léčit

Jak to vidí...: Psycholog Vymětal: Trauma není duševní nemoc. Je to zranění, které je potřeba vyčistit a léčit

3. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Satisfakce? Spíš mě děsí, že počet odložených dětí roste. Zrcadlo zakladatele babyboxů Ludvíka Hesse

Zrcadlo: Satisfakce? Spíš mě děsí, že počet odložených dětí roste. Zrcadlo zakladatele babyboxů Ludvíka Hesse

2. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Dovolíte, jsem Hajaja. Posluchači ocenili pohádky pochvalnými dopisy i sprostými anonymy

Příběhy z kalendáře: Dovolíte, jsem Hajaja. Posluchači ocenili pohádky pochvalnými dopisy i sprostými anonymy

2. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hlavně to zdraví!

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hlavně to zdraví!

2. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výtvarnice Míla Fürstová: Její kresbu najdete na náhrobku Mekyho Žbirky. „Je to pro mě čest“

Blízká setkání: Výtvarnice Míla Fürstová: Její kresbu najdete na náhrobku Mekyho Žbirky. „Je to pro mě čest“

2. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Jezte, ať vám to sluší. Na Dvojce startuje nový pořad s Terezou Bebarovou

Jezte, ať vám to sluší: Jezte, ať vám to sluší. Na Dvojce startuje nový pořad s Terezou Bebarovou

2. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Hodnotí se harmonie i síla zpěvu. Jak se trénují kanárci, aby před porotou na povel zazpívali?

Hobby magazín: Hodnotí se harmonie i síla zpěvu. Jak se trénují kanárci, aby před porotou na povel zazpívali?

2. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just k projevu Petra Pavla: Jeho apel na mladé je novinkou českých politických projevů

Jak to vidí...: Politolog Just k projevu Petra Pavla: Jeho apel na mladé je novinkou českých politických projevů

2. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Filozofka Anna Hogenová: Ve vztahu k mladým je nejdůležitější umět jim naslouchat

Blízká setkání: Filozofka Anna Hogenová: Ve vztahu k mladým je nejdůležitější umět jim naslouchat

1. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Král českých bavičů Vladimír Menšík podle herce Pavla Zedníčka

Úžasné životy: Král českých bavičů Vladimír Menšík podle herce Pavla Zedníčka

31. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Omeletky: „Bacha na babičky, co chlastaj z krabičky!“ Silvestrovské Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: „Bacha na babičky, co chlastaj z krabičky!“ Silvestrovské Omeletky Haliny Pawlowské

31. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Tereza Pergnerová: Jako moderátorka mám ten dar, že lidé necítí ostych. Nejsem pro ně žádná hvězda

Až na dřeň: Tereza Pergnerová: Jako moderátorka mám ten dar, že lidé necítí ostych. Nejsem pro ně žádná hvězda

31. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Vltavín: Zajímavosti z trocnovského památníku, který připomíná Jana Žižku

Vltavín: Zajímavosti z trocnovského památníku, který připomíná Jana Žižku

31. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Bohumila Grögerová: Život v milostném trojúhelníku i zásadní kniha v 87 letech

Osudové ženy: Bohumila Grögerová: Život v milostném trojúhelníku i zásadní kniha v 87 letech

30. 12. 2023

23 min