Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Péče o pokojové rostliny II

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Péče o pokojové rostliny II

26. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dokumentární film píše sám život, myslí si režisérka Olga Malířová Špátová

Blízká setkání: Dokumentární film píše sám život, myslí si režisérka Olga Malířová Špátová

26. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Jak vařit odlehčeně? A jaké jsou největší nástrahy české kuchyně?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Jak vařit odlehčeně? A jaké jsou největší nástrahy české kuchyně?

26. 4. 2024

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista: Pomoc Ukrajině vázla na republikánech. Pomohlo až to, co neudělal Donald Trump

Jak to vidí...: Amerikanista: Pomoc Ukrajině vázla na republikánech. Pomohlo až to, co neudělal Donald Trump

26. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cyklisté na silnici

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cyklisté na silnici

25. 4. 2024

34 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: František Venclovský v zajetí ledové vody. První Čech, který přeplaval kanál La Manche

Příběhy z kalendáře: František Venclovský v zajetí ledové vody. První Čech, který přeplaval kanál La Manche

25. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Veřmiřovský, Pešat, Kresta

O původu příjmení: Veřmiřovský, Pešat, Kresta

25. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Proslavil jsem se, i když nic neumím, směje se zpívající právník Ivo Jahelka

Blízká setkání: Proslavil jsem se, i když nic neumím, směje se zpívající právník Ivo Jahelka

25. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jarní svod loveckých psů chovatelům ukáže, jestli je pes vhodný pro chov a účast na výstavách

Hobby magazín: Jarní svod loveckých psů chovatelům ukáže, jestli je pes vhodný pro chov a účast na výstavách

25. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Adaptace na změnu klimatu je obtížná. Klimatických žalob může přibývat

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Adaptace na změnu klimatu je obtížná. Klimatických žalob může přibývat

25. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Umíme si říct o pomoc?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Umíme si říct o pomoc?

24. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Na koncertě Petr Hapka 80 zpívala Lenka Nová na boso. „Mám osobní písně a při nich mi boty překáží“

Blízká setkání: Na koncertě Petr Hapka 80 zpívala Lenka Nová na boso. „Mám osobní písně a při nich mi boty překáží“

24. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Stiborek, Klauzar

O původu příjmení: Stiborek, Klauzar

24. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hlaváč: Ani blob, ani rejnok. V případě Kaplického jsme propásli další z osobností kulturního světa

Jak to vidí...: Hlaváč: Ani blob, ani rejnok. V případě Kaplického jsme propásli další z osobností kulturního světa

24. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Ženy v mužském světě (1/5). Hokejová rozhodčí

Dokuseriál: Ženy v mužském světě (1/5). Hokejová rozhodčí

23. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: První vydání Máje. Báseň, po níž už v české literatuře nic nebylo jako dřív

Příběhy z kalendáře: První vydání Máje. Báseň, po níž už v české literatuře nic nebylo jako dřív

23. 4. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Výměna kotle

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Výměna kotle

23. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Najman, Koucký, Fidrmuc, Gall, Topitzer

O původu příjmení: Najman, Koucký, Fidrmuc, Gall, Topitzer

23. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dělám si legraci sama ze sebe a neryju do ostatních, vysvětluje úspěch svých videí Holka z Moravy

Blízká setkání: Dělám si legraci sama ze sebe a neryju do ostatních, vysvětluje úspěch svých videí Holka z Moravy

23. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Herečka Eva Leinweberová: O maminku jsem pečovala tři roky a jela nadoraz. Po její smrti jsem křehčí

Až na dřeň: Herečka Eva Leinweberová: O maminku jsem pečovala tři roky a jela nadoraz. Po její smrti jsem křehčí

23. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sociolog: Češi nevěří velkým a vzdáleným institucím. Obce mají ale dlouhodobě velkou důvěru

Jak to vidí...: Sociolog: Češi nevěří velkým a vzdáleným institucím. Obce mají ale dlouhodobě velkou důvěru

23. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Celostátní výstava vín navazuje na dlouholetou tradici. Vína od malovinařů ochutnáte ve dvou městech

Hobby magazín: Celostátní výstava vín navazuje na dlouholetou tradici. Vína od malovinařů ochutnáte ve dvou městech

23. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Kontroverzní legenda Robert Oppenheimer. Milovník poezie dal světu genocidní zbraň

Příběhy z kalendáře: Kontroverzní legenda Robert Oppenheimer. Milovník poezie dal světu genocidní zbraň

22. 4. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Praktický lékař - manažer našeho zdraví

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Praktický lékař - manažer našeho zdraví

22. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kidsberger, Šebek, Zrůbek, Klomfar

O původu příjmení: Kidsberger, Šebek, Zrůbek, Klomfar

22. 4. 2024

2 min