Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Praktický lékař - manažer našeho zdraví

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Praktický lékař - manažer našeho zdraví

22. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kidsberger, Šebek, Zrůbek, Klomfar

O původu příjmení: Kidsberger, Šebek, Zrůbek, Klomfar

22. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: K moderování se dostala náhodou: „Brala jsem to celé jako vtip,“ vzpomíná Markéta Fialová

Blízká setkání: K moderování se dostala náhodou: „Brala jsem to celé jako vtip,“ vzpomíná Markéta Fialová

22. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Krach jednání o důchodové reformě není neúspěch prezidenta. Chybí vůle obou stran

Jak to vidí...: Politolog Just: Krach jednání o důchodové reformě není neúspěch prezidenta. Chybí vůle obou stran

22. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Omeletky: „Doufám, že můj přítel má srdce jen pro mě, ale není romantik.“ Omeletky Haliny Pawlowské o srdci

Omeletky: „Doufám, že můj přítel má srdce jen pro mě, ale není romantik.“ Omeletky Haliny Pawlowské o srdci

21. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Opitý Izidor od Zdenky Trávníčkové

Pochoutkový rok: Opitý Izidor od Zdenky Trávníčkové

21. 4. 2024

8 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zemřel zpěvák a herec Josef Laufer

Blízká setkání: Zemřel zpěvák a herec Josef Laufer

21. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ladislav Špaček: Doma sklízí talíře hostitel, v restauraci nikdy nepodáváme nádobí personálu

Pochoutkový rok: Ladislav Špaček: Doma sklízí talíře hostitel, v restauraci nikdy nepodáváme nádobí personálu

21. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 4. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 4. 2024

21. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Hodek. Co ho přivedlo z reklamní agentury do neziskové ekologické organizace Ekodomov?

Jak to vidí...: Tomáš Hodek. Co ho přivedlo z reklamní agentury do neziskové ekologické organizace Ekodomov?

21. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Jan Petránek podle Milana Pokorného

Úžasné životy: Jan Petránek podle Milana Pokorného

21. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Šarm: Nové role filmového režiséra Jana Svěráka. Napsal knihu, pustil se do divadla a hraje i jako herec

Šarm: Nové role filmového režiséra Jana Svěráka. Napsal knihu, pustil se do divadla a hraje i jako herec

20. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Milena Jesenská: Podle Franze Kafky byla „živoucí oheň“. Ani otec ji nezvládal

Osudové ženy: Milena Jesenská: Podle Franze Kafky byla „živoucí oheň“. Ani otec ji nezvládal

20. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Omeletky: „Posluchačce se zdálo, že jsem se s ní prala o manžela.“ Omeletky Haliny Pawlowské o nervech

Omeletky: „Posluchačce se zdálo, že jsem se s ní prala o manžela.“ Omeletky Haliny Pawlowské o nervech

20. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Do monitoringu sršně asijské se můžete zapojit i vy

Hobby magazín: Do monitoringu sršně asijské se můžete zapojit i vy

20. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Martina Skala, výtvarnice a prozaička. Jezdí na koních na amerických pláních

Stříbrný vítr: Martina Skala, výtvarnice a prozaička. Jezdí na koních na amerických pláních

20. 4. 2024

42 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o pohybu zvířat, kvantových počítačích a léčbě pomocí genů

Meteor: Meteor o pohybu zvířat, kvantových počítačích a léčbě pomocí genů

20. 4. 2024

52 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Ulrich Salchow. Severský krasobruslařský fenomén

Příběhy z kalendáře: Ulrich Salchow. Severský krasobruslařský fenomén

19. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Sázíme jiřiny, mečíky a jiné hlíznaté rostliny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Sázíme jiřiny, mečíky a jiné hlíznaté rostliny

19. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem svým dětstvím jistým způsobem zmrzačená, svěřuje se úspěšná spisovatelka Kristýna Trpková

Blízká setkání: Jsem svým dětstvím jistým způsobem zmrzačená, svěřuje se úspěšná spisovatelka Kristýna Trpková

19. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?

19. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinářka: Ne všichni v Evropě jsou vstřícní k přijímání jinakosti. Migrační pakt je maximum možného

Jak to vidí...: Novinářka: Ne všichni v Evropě jsou vstřícní k přijímání jinakosti. Migrační pakt je maximum možného

19. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: S lepkem nebo bez?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: S lepkem nebo bez?

18. 4. 2024

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Šrámek, Rottr

O původu příjmení: Šrámek, Rottr

18. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Muzikant Igor Orozovič vydává první autorské album. „Jsem kramář a chci si všechno schovat“

Blízká setkání: Muzikant Igor Orozovič vydává první autorské album. „Jsem kramář a chci si všechno schovat“

18. 4. 2024

31 min