Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Sharon Tate. Krátký život hollywoodské hvězdy

Příběhy z kalendáře: Sharon Tate. Krátký život hollywoodské hvězdy

24. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Brym, Šimáček, Rojer

O původu příjmení: Brym, Šimáček, Rojer

24. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jan Bendig si zazpíval s Lucií Bílou: Ukázala mi svůj svět. Jednou bych jí rád ukázal ten svůj

Blízká setkání: Jan Bendig si zazpíval s Lucií Bílou: Ukázala mi svůj svět. Jednou bych jí rád ukázal ten svůj

24. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Ekonomické fórum v Davosu ostře odhalilo rozdíly mezi globálním Severem a Jihem

Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Ekonomické fórum v Davosu ostře odhalilo rozdíly mezi globálním Severem a Jihem

24. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Když něco pochopím, mám chuť se o to podělit. Zrcadlo lektora nenásilné komunikace Ondráše Přibyly

Zrcadlo: Když něco pochopím, mám chuť se o to podělit. Zrcadlo lektora nenásilné komunikace Ondráše Přibyly

23. 1. 2024

21 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Josip Plečnik. Jako hlavní architekt Pražského hradu mu dal nadčasovou formu

Příběhy z kalendáře: Josip Plečnik. Jako hlavní architekt Pražského hradu mu dal nadčasovou formu

23. 1. 2024

20 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Rákoczi, Kulišťák

O původu příjmení: Rákoczi, Kulišťák

23. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mami, věnuj se tomu, co můžeš udělat jenom ty, poradil prý Evě Lustigové její syn

Blízká setkání: Mami, věnuj se tomu, co můžeš udělat jenom ty, poradil prý Evě Lustigové její syn

23. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nebojte se anthuria neboli toulitky. Exotická pokojovka čistí vzduch a libuje si v rosení

Hobby magazín: Nebojte se anthuria neboli toulitky. Exotická pokojovka čistí vzduch a libuje si v rosení

23. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka na legislativu držení zbraní: Říká se, že je u nás snadné pořídit si zbraň. Není to pravda

Jak to vidí...: Expertka na legislativu držení zbraní: Říká se, že je u nás snadné pořídit si zbraň. Není to pravda

23. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: František Křižík. Tramvaj doplnil i světelnou fontánou

Příběhy z kalendáře: František Křižík. Tramvaj doplnil i světelnou fontánou

22. 1. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cesty onkologických pacientů zdravotnickým systémem

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cesty onkologických pacientů zdravotnickým systémem

22. 1. 2024

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátorka Terezie Tománková: Vřela ve mně krev. V jednu chvíli se to vymklo

Blízká setkání: Moderátorka Terezie Tománková: Vřela ve mně krev. V jednu chvíli se to vymklo

22. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Beseda, Matula, Winkler

O původu příjmení: Beseda, Matula, Winkler

22. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista: Prezident USA? Trump rozhodně není bez šance. Oříškem pro Bidena by ale byla Haleyová

Jak to vidí...: Amerikanista: Prezident USA? Trump rozhodně není bez šance. Oříškem pro Bidena by ale byla Haleyová

22. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Omeletky: „Masku z obličeje jsme odsekávali pět hodin majzlíkem.“ Omeletky Haliny Pawlowské o inspiraci

Omeletky: „Masku z obličeje jsme odsekávali pět hodin majzlíkem.“ Omeletky Haliny Pawlowské o inspiraci

21. 1. 2024

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Daniel Stach: Na divokou vodu i do televizního studia jdu s respektem. Díky dětem vidím svět jinak

Až na dřeň: Daniel Stach: Na divokou vodu i do televizního studia jdu s respektem. Díky dětem vidím svět jinak

21. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Pánové, umíte svou drahou polovičku správně usadit ke stolu? Poradí Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Pánové, umíte svou drahou polovičku správně usadit ke stolu? Poradí Ladislav Špaček

21. 1. 2024

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 1. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 1. 2024

21. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Mám ráda modrou závodní dráhu, přijde mi rychlejší, směje se atletka Lada Vondrová

Zálety Aleny Zárybnické: Mám ráda modrou závodní dráhu, přijde mi rychlejší, směje se atletka Lada Vondrová

21. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Vltavín: Město Písek dostalo v 16. století trest dodávat na Pražský hrad dřevo na věky věků

Vltavín: Město Písek dostalo v 16. století trest dodávat na Pražský hrad dřevo na věky věků

21. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Radoslav Brzobohatý podle Jiřího Adamce

Úžasné životy: Radoslav Brzobohatý podle Jiřího Adamce

21. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Šarm: Čas si člověk dělá sám, nese jej s sebou. Nikdo ho za vás nemůže prožít, říká kytarista Štěpán Rak

Šarm: Čas si člověk dělá sám, nese jej s sebou. Nikdo ho za vás nemůže prožít, říká kytarista Štěpán Rak

20. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Brodská, Ondruch, Ratajský, Moravec, Boček, Vaněk. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Brodská, Ondruch, Ratajský, Moravec, Boček, Vaněk. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

20. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Marie Fantová: Hvězda žurnalistiky skončila po Únoru v táboře nucených prací

Osudové ženy: Marie Fantová: Hvězda žurnalistiky skončila po Únoru v táboře nucených prací

20. 1. 2024

24 min