Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Trump vinen? Jeho podpora ještě stoupne. Dojde k semknutí a radikalizaci jeho tábora

Jak to vidí...: Politolog Just: Trump vinen? Jeho podpora ještě stoupne. Dojde k semknutí a radikalizaci jeho tábora

3. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Tvarohová buchta tety Kuličkové je vláčná a všem moc chutná. Pekla Marta Dosedělová

Pochoutkový rok: Tvarohová buchta tety Kuličkové je vláčná a všem moc chutná. Pekla Marta Dosedělová

2. 6. 2024

7 min

Obrázek epizody Omeletky: Omeletky Haliny Pawlowské o boji

Omeletky: Omeletky Haliny Pawlowské o boji

2. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Až na dřeň: David Laňka: Díky setkání se smrtí jsem dnes klidný

Až na dřeň: David Laňka: Díky setkání se smrtí jsem dnes klidný

2. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Lovecký salám Češi znají už 100 let

Pochoutkový rok: Lovecký salám Češi znají už 100 let

2. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Polévka skrývá nástrahy. Jak porcovat játrové knedlíčky radí Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Polévka skrývá nástrahy. Jak porcovat játrové knedlíčky radí Ladislav Špaček

2. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 2. 6. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 2. 6. 2024

2. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Vltavín: „Vy jste mě chtěla slyšet? Tak mě uslyšíte.“ To byl začátek přátelství mezi pěvkyní a její fanynkou

Vltavín: „Vy jste mě chtěla slyšet? Tak mě uslyšíte.“ To byl začátek přátelství mezi pěvkyní a její fanynkou

2. 6. 2024

36 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Yvonne Přenosilová podle Radko Kubička

Úžasné životy: Yvonne Přenosilová podle Radko Kubička

2. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Šarm: Vzpomínka na herce a režiséra Jana Kačera: Život je dar. Přijměte ho s tím, že dar je nutné oplatit

Šarm: Vzpomínka na herce a režiséra Jana Kačera: Život je dar. Přijměte ho s tím, že dar je nutné oplatit

1. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Cestovatel: Jak jsem poznal svět (1/4). Kdo je dnes cestovatel?

Cestovatel: Jak jsem poznal svět (1/4). Kdo je dnes cestovatel?

1. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Omeletky: „Vyndej prosím bábovku z pračky,“ napsala jsem příteli. Omeletky Haliny Pawlowské o dobru

Omeletky: „Vyndej prosím bábovku z pračky,“ napsala jsem příteli. Omeletky Haliny Pawlowské o dobru

1. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Materiály klempířských prvků jsou kvalitní všechny. Plast však odborníci moc nedoporučují

Hobby magazín: Materiály klempířských prvků jsou kvalitní všechny. Plast však odborníci moc nedoporučují

1. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Herce miluju, můžu skrze ně vyprávět, říká režisér Radovan Lipus

Stříbrný vítr: Herce miluju, můžu skrze ně vyprávět, říká režisér Radovan Lipus

1. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o černé díře, ukládání energie a zdivočelých muflonech

Meteor: Meteor o černé díře, ukládání energie a zdivočelých muflonech

1. 6. 2024

52 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Boris Rösner. Herecký aristokrat s obličejem záporáka

Příběhy z kalendáře: Boris Rösner. Herecký aristokrat s obličejem záporáka

31. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jak si zjednodušit zahradnické práce

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jak si zjednodušit zahradnické práce

31. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Cestovatel: Dvojka se vydává na cesty. Začíná letní podcastová série Cestovatel

Cestovatel: Dvojka se vydává na cesty. Začíná letní podcastová série Cestovatel

31. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Kaczi: Mým velkým snem a cílem je vyprodávat koncerty

Blízká setkání: Zpěvačka Kaczi: Mým velkým snem a cílem je vyprodávat koncerty

31. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Výživa sportovců. Můžeme jíst víc, když sportujeme?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Výživa sportovců. Můžeme jíst víc, když sportujeme?

31. 5. 2024

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Genetik Pačes: Ptačí chřipku mají už i krávy. Ostražitost je namístě, pasterizace mléka ale funguje

Jak to vidí...: Genetik Pačes: Ptačí chřipku mají už i krávy. Ostražitost je namístě, pasterizace mléka ale funguje

31. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Luže a okolí jsou krajem Jiřího Šotoly

Kdo umí, ten umí: Luže a okolí jsou krajem Jiřího Šotoly

30. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Dobroty z jahod

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Dobroty z jahod

30. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Šemík, Křiklán, Vaněček

O původu příjmení: Šemík, Křiklán, Vaněček

30. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Sabina Laurinová hrála divadlo s ortézou: „Klobouk dolů před každým handicapovaným člověkem“

Blízká setkání: Sabina Laurinová hrála divadlo s ortézou: „Klobouk dolů před každým handicapovaným člověkem“

30. 5. 2024

31 min