Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hobby magazín: Na kopyta domestikovaných koní podkovy patří

Hobby magazín: Na kopyta domestikovaných koní podkovy patří

30. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hydrolog Daňhelka: Oceány zelenají a jsou zdecimované. Dáme-li jim šanci, ekosystém se vzpamatuje

Jak to vidí...: Hydrolog Daňhelka: Oceány zelenají a jsou zdecimované. Dáme-li jim šanci, ekosystém se vzpamatuje

30. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Kriminálka: Pánové v akci. Gang dvou bratrů, který se neštítil mafiánských praktik

Kriminálka: Pánové v akci. Gang dvou bratrů, který se neštítil mafiánských praktik

29. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Gilbert Keith Chesterton. Mistr paradoxu, spisovatel, o jehož blahořečení usiluje církev

Příběhy z kalendáře: Gilbert Keith Chesterton. Mistr paradoxu, spisovatel, o jehož blahořečení usiluje církev

29. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Do plavek!

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Do plavek!

29. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Nejdůležitější je pro mě pohoda ve studiu,“ zamýšlí se televizní moderátor Martin Čermák

Blízká setkání: „Nejdůležitější je pro mě pohoda ve studiu,“ zamýšlí se televizní moderátor Martin Čermák

29. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Vařečka, Šnek, Trampota

O původu příjmení: Vařečka, Šnek, Trampota

29. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Důchodová reforma se provádí tím nejprimitivnějším způsobem. Člověk je vynechán

Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Důchodová reforma se provádí tím nejprimitivnějším způsobem. Člověk je vynechán

29. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Proč držíme diety? (1/4) Obezita a zdraví

Dokuseriál: Proč držíme diety? (1/4) Obezita a zdraví

28. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Biodiverzita na kraji města

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Biodiverzita na kraji města

28. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Ian Fleming. Duchovní otec Jamese Bonda

Příběhy z kalendáře: Ian Fleming. Duchovní otec Jamese Bonda

28. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Tučan, Zvolský

O původu příjmení: Tučan, Zvolský

28. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bylo to pro mě velké setkání, hodnotí Pavla Beretová filmovou spolupráci s Jiřinou Bohdalovou

Blízká setkání: Bylo to pro mě velké setkání, hodnotí Pavla Beretová filmovou spolupráci s Jiřinou Bohdalovou

28. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zalévací kalíšek z obyčejné PET lahve pomůže předcházet plísním u rajčat i okurek

Hobby magazín: Zalévací kalíšek z obyčejné PET lahve pomůže předcházet plísním u rajčat i okurek

28. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Příměří v Gaze? Obě strany si navzájem dávají nepřijatelné podmínky

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Příměří v Gaze? Obě strany si navzájem dávají nepřijatelné podmínky

28. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Úrazy kotníku

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Úrazy kotníku

27. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Ladislav Chudík, „Komenský slovenského národa”

Příběhy z kalendáře: Ladislav Chudík, „Komenský slovenského národa”

27. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Technik, Barnat, Vašák

O původu příjmení: Technik, Barnat, Vašák

27. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Překvapilo mě, jak úžasný je životní příběh Miloše Fomana,“ přiznává scenáristka Daniela Sodomová

Blízká setkání: „Překvapilo mě, jak úžasný je životní příběh Miloše Fomana,“ přiznává scenáristka Daniela Sodomová

27. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Reforma antimonopolního úřadu je správný krok. Pomůže zúžit korupční prostor

Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Reforma antimonopolního úřadu je správný krok. Pomůže zúžit korupční prostor

27. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Nejsem matka vlčice, ale divoká kočka, říká o sobě herečka Kristýna Frejová

Až na dřeň: Nejsem matka vlčice, ale divoká kočka, říká o sobě herečka Kristýna Frejová

26. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Omeletky: „Spletla jsem se, a řediteli televize řekla: Nazdárek ty šmudlo!“ Omeletky Haliny Pawlowské o světě

Omeletky: „Spletla jsem se, a řediteli televize řekla: Nazdárek ty šmudlo!“ Omeletky Haliny Pawlowské o světě

26. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Pečená kuřecí stehna na zelí a se smetanou od Boženy Tompichové

Pochoutkový rok: Pečená kuřecí stehna na zelí a se smetanou od Boženy Tompichové

26. 5. 2024

6 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Kdy se sluší pít kořalku? Slivovičku si dáme až jako závěrečný chod, doporučuje Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Kdy se sluší pít kořalku? Slivovičku si dáme až jako závěrečný chod, doporučuje Ladislav Špaček

26. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 26. 5. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 26. 5. 2024

26. 5. 2024

30 min