Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Tajemný Krysař odlákal se svojí píšťalou z města Hameln 130 dětí, které se ztratily beze stopy

Příběhy z kalendáře: Tajemný Krysař odlákal se svojí píšťalou z města Hameln 130 dětí, které se ztratily beze stopy

26. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Letní obouvání

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Letní obouvání

26. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Baloun, Pacelt, Celta

O původu příjmení: Baloun, Pacelt, Celta

26. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cvičitelka České obce sokolské: Na slet přijede i skupina děvčat z Ukrajiny. Nacvičovaly v krytu

Blízká setkání: Cvičitelka České obce sokolské: Na slet přijede i skupina děvčat z Ukrajiny. Nacvičovaly v krytu

26. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Umělá inteligence skladatele nenahradí. Dokáže imitovat zvuk, ale ne kombinovat noty

Jak to vidí...: David Mareček: Umělá inteligence skladatele nenahradí. Dokáže imitovat zvuk, ale ne kombinovat noty

26. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Vychovali mě prarodiče. Jejich lásku teď vracím ostatním seniorům. Zrcadlo Taťány Kuchařové

Zrcadlo: Vychovali mě prarodiče. Jejich lásku teď vracím ostatním seniorům. Zrcadlo Taťány Kuchařové

25. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Eduard Štorch. Spisovatel minulosti a pedagog budoucnosti

Příběhy z kalendáře: Eduard Štorch. Spisovatel minulosti a pedagog budoucnosti

25. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Fotografování jídla

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Fotografování jídla

25. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Helebrant, Brzák, Samek, Císař

O původu příjmení: Helebrant, Brzák, Samek, Císař

25. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Virtuóz Jaroslav Svěcený: Myslím, že se blížím k Ferdovi Mravencovi, práce všeho druhu

Blízká setkání: Virtuóz Jaroslav Svěcený: Myslím, že se blížím k Ferdovi Mravencovi, práce všeho druhu

25. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Stan dnes nabízí mnoho konstrukcí, forem i pohodlí. Výběr je opravdu velký

Hobby magazín: Stan dnes nabízí mnoho konstrukcí, forem i pohodlí. Výběr je opravdu velký

25. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Facebook už nedominuje sociálním sítím. Pozornost stále více získává formát krátkého videa

Jak to vidí...: Analytik: Facebook už nedominuje sociálním sítím. Pozornost stále více získává formát krátkého videa

25. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: František Kupka. Světově uznávaným umělcem se stal až po své smrti

Příběhy z kalendáře: František Kupka. Světově uznávaným umělcem se stal až po své smrti

24. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Letní nástrahy pro naše uši, krk a nos

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Letní nástrahy pro naše uši, krk a nos

24. 6. 2024

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Cypzirsch, Antošovský

O původu příjmení: Cypzirsch, Antošovský

24. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem mlsná koza, která ráda jí. Tím to celé začalo, vzpomíná výživová koučka Kristýna Ostratická

Blízká setkání: Jsem mlsná koza, která ráda jí. Tím to celé začalo, vzpomíná výživová koučka Kristýna Ostratická

24. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Jelínek: Korespondenční volba zvýší komfort voličstva. Politici se k ní ale staví účelově

Jak to vidí...: Politolog Jelínek: Korespondenční volba zvýší komfort voličstva. Politici se k ní ale staví účelově

24. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Rozštěpy obličeje a jejich řešení u novorozenců. Novinkový projekt RoRis

Moci bez nemoci: Rozštěpy obličeje a jejich řešení u novorozenců. Novinkový projekt RoRis

23. 6. 2024

38 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Jana Doleželová: Soutěžila jsem a zároveň se chystala na zakončení studia. Dva roky mám jako v mlze

Až na dřeň: Jana Doleželová: Soutěžila jsem a zároveň se chystala na zakončení studia. Dva roky mám jako v mlze

23. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Omeletky: „Prodavačky se na mě přišly podívat do zkušební kabinky.“ Omeletky Haliny Pawlowské o soukromí

Omeletky: „Prodavačky se na mě přišly podívat do zkušební kabinky.“ Omeletky Haliny Pawlowské o soukromí

23. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Bezva tip na párty: Bramborové placky od Evy Rychtecké se dají jíst za tepla i za studena

Pochoutkový rok: Bezva tip na párty: Bramborové placky od Evy Rychtecké se dají jíst za tepla i za studena

23. 6. 2024

6 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Po řízečkách se na rautech vždycky zapráší. Do rukou je však rozhodně nebereme, říká Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Po řízečkách se na rautech vždycky zapráší. Do rukou je však rozhodně nebereme, říká Ladislav Špaček

23. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 23. 6. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 23. 6. 2024

23. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Vltavín: V Netolicích neměli rádi Jakuba Krčína podobně, jako v Třeboni

Vltavín: V Netolicích neměli rádi Jakuba Krčína podobně, jako v Třeboni

23. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Morek se vrací do českých kuchyní, vhodný na vývar i do sladkých řezů

Pochoutkový rok: Morek se vrací do českých kuchyní, vhodný na vývar i do sladkých řezů

23. 6. 2024

3 min