Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení: Jandejsek, Wolfram, Salava

O původu příjmení: Jandejsek, Wolfram, Salava

23. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Koncertovat v Carnegie Hall je něco jako olympijské finále

Jak to vidí...: David Mareček: Koncertovat v Carnegie Hall je něco jako olympijské finále

23. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Ženy 50+ (1/3): Pozdní mateřství

Dokuseriál: Ženy 50+ (1/3): Pozdní mateřství

22. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: André-Jacques Garnerin. Vynálezce padáku a průkopník parašutismu si při prvním seskoku vymkl kotník

Příběhy z kalendáře: André-Jacques Garnerin. Vynálezce padáku a průkopník parašutismu si při prvním seskoku vymkl kotník

22. 10. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Piškot a piškoty

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Piškot a piškoty

22. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Správnou křížalu nezlomíte. Musí zůstat vláčná a plná chuti. V Trhové Kamenici vědí, jak na to

Hobby magazín: Správnou křížalu nezlomíte. Musí zůstat vláčná a plná chuti. V Trhové Kamenici vědí, jak na to

22. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Honzl, Kokejl, Matucha

O původu příjmení: Honzl, Kokejl, Matucha

22. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petr Ostrouchov produkoval už třetí CD Vladimíra Mišíka. „Spolupráce s ním je pro mě nejzásadnější“

Blízká setkání: Petr Ostrouchov produkoval už třetí CD Vladimíra Mišíka. „Spolupráce s ním je pro mě nejzásadnější“

22. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Socioložka: Morálka politiků má být přísnější. Výkon funkce je zásadnější než soukromí, říká průzkum

Jak to vidí...: Socioložka: Morálka politiků má být přísnější. Výkon funkce je zásadnější než soukromí, říká průzkum

22. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Meky Žbirka. Slovenský Paul McCartney

Příběhy z kalendáře: Meky Žbirka. Slovenský Paul McCartney

21. 10. 2024

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vrstvení kosmetických přípravků

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vrstvení kosmetických přípravků

21. 10. 2024

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Šteif, Macko, Reneš

O původu příjmení: Šteif, Macko, Reneš

21. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nemám psaní jako fabriku a nikdy nevím, jestli něco nového přijde, přiznává spisovatel Jiří Hájíček

Blízká setkání: Nemám psaní jako fabriku a nikdy nevím, jestli něco nového přijde, přiznává spisovatel Jiří Hájíček

21. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Problém lidovců je jejich ideová rozpolcenost. Sázka na sociálně slabé voliče nepřinese

Jak to vidí...: Politolog: Problém lidovců je jejich ideová rozpolcenost. Sázka na sociálně slabé voliče nepřinese

21. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Nechci zatuhnout ve starém světě, říká zpěvačka Lenka Dusilová

Až na dřeň: Nechci zatuhnout ve starém světě, říká zpěvačka Lenka Dusilová

20. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Omeletky: „Byla jsem tichá holčička, doma jsem se k mluvení nedostala.“ Omeletky Haliny Pawlowské o tichu

Omeletky: „Byla jsem tichá holčička, doma jsem se k mluvení nedostala.“ Omeletky Haliny Pawlowské o tichu

20. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 20. 10. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 20. 10. 2024

20. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Petrželka má blahodárné účinky na organismus. Podporuje chuť k jídlu i trávení

Pochoutkový rok: Petrželka má blahodárné účinky na organismus. Podporuje chuť k jídlu i trávení

20. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Recept na čočku s uzeným bůčkem podle Jaroslava Sapíka

Pochoutkový rok: Recept na čočku s uzeným bůčkem podle Jaroslava Sapíka

20. 10. 2024

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Kam odložit lžíci, když dojíte vývar, radí Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Kam odložit lžíci, když dojíte vývar, radí Ladislav Špaček

20. 10. 2024

58 sec

Obrázek epizody Vltavín: Jan Žižka byl dvakrát ženatý a obě jeho manželky nesly jméno Kateřina

Vltavín: Jan Žižka byl dvakrát ženatý a obě jeho manželky nesly jméno Kateřina

20. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jaké má výhrady k opravám paneláků? S iniciátorkou oceňované rekonstrukce panelového domu

Jak to vidí...: Jaké má výhrady k opravám paneláků? S iniciátorkou oceňované rekonstrukce panelového domu

20. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Miroslav Žbirka podle Jana Ponocného

Úžasné životy: Miroslav Žbirka podle Jana Ponocného

20. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Šarm: Zdeňka Svěráka ovlivnilo Bylo nás pět od Karla Poláčka: Chtěl jsem něco tak humorného taky napsat

Šarm: Zdeňka Svěráka ovlivnilo Bylo nás pět od Karla Poláčka: Chtěl jsem něco tak humorného taky napsat

19. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Bertha von Suttner: Jak zatracovaná Tlustá Berta získala první Nobelovu cenu za mír

Osudové ženy: Bertha von Suttner: Jak zatracovaná Tlustá Berta získala první Nobelovu cenu za mír

19. 10. 2024

24 min